MAC & Sephora - 38 тема

• 102 311
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм сигурна, че много ви харесва, щом сте го купили   Laughing Hug
Прилича ли нещо, което имате? Неповторим ли е? Дени няколко пъти ми е казвала,това не ти трябва, не го мисли, сега какво ще ми каже  Hug

# 481
Не, не ти трябва това е колекционерски продукт. Не го мисли въобще. Hug bouquet
Пробвай го, но не е нещо извънземно, като изключим това, че 4- те фасети могат да се използват поотделно, което на мен лично много ми харесва.

# 482
Душичка си ми ти  Hug
Аз от 2 месеца нося само един руж на Диор 849 Mimi Bronze, препоръчан от тяхнаха консултантка в Сефора. Сложи ми го като си купувах последния фдт и след 2 дни се върнах да го взема. Пасна ми перфектно, чак всички консултантки се изредиха да ме гледат  Flutter

# 483
Супер, оставаш с него и инвестираш парите от Шанела в нещо, което много ще те радва! Heart Eyes Hug bouquet

# 484
Да, пари не похарчени няма да останат  hahaha всичко се намества при нас.

# 485
  • Бургас
Бързам,Денс,бързам. Laughing Heart Eyes Heart Eyes То вие сте ги изкупили. Mr. Green Честит руж. Hug

# 486
На мен ружа нито в интернет, нито на живо ми хареса Embarassed

# 487
MAC Topped with Brandy Retro Matte Liquid Lipcolour

Много ми хареса този цвят от серията и So me!. Колебая се между двете.

# 488
  • София
А знаете ли кога ще е налична пролетната колекция на Диор? За мен тя е по-добрата колекция, за първи път от три години не си харесах нищо от пролетната колекция на Шанел Simple Smile

# 489
  • София
На мен ружа нито в интернет, нито на живо ми хареса Embarassed

И при мен е така. Но за сметка на това много ми харесаха новите червила на Шанел, които са като молив. Страхотен, плътен цвят, прекрасна консистенция. Според мен те заслужават много повече внимание, отколкото получават. За съжаление цветът, който харесах все още не е в продажба  Confused

So me ми е най-любимият цвят и определено най-добър като качество от тези, които взех. За разлика от него, toped with brandy ми изсушава много устните и дори изглежда сухо върху тях.

А знаете ли кога ще е налична пролетната колекция на Диор? За мен тя е по-добрата колекция, за първи път от три години не си харесах нищо от пролетната колекция на Шанел Simple Smile

Би трябвало да е съвсем скоро.
Аз вече имам някои продукти от нея, но още не съм ги пробвала  Blush

# 490
  • Canada
И при мен е така. Но за сметка на това много ми харесаха новите червила на Шанел, които са като молив. Страхотен, плътен цвят, прекрасна консистенция. Според мен те заслужават много повече внимание, отколкото получават. За съжаление цветът, който харесах все още не е в продажба  Confused

Elle, кои са тези червила? Мисля утре да намина покрай магазините на Шанел, свършиха ми две от любимите техни гланц-червила и искам да взема нещо.

За съжаление Chanel rouge allure gloss е единственото, което понасям на устните си от известно време Tired Но не пречи да погледна и новите...

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 21:12 от Foncé

# 491
  • Бургас
Момичета от Бургас, днес съвсем случайно видях на витрината на "Мико", че има 30% намаление на всички продукти. Shocked Позачудих се дали да вляза, но се отказах.
Наистина ли всичко е на -30%? А може би вече е поизкупено?

Скрит текст:
Преди малко повече от седмица бях при тях да им връщам един продукт, който харесах от тестер, а това, което ми бяха опаковали беше вече не продаващ се продукт, предната версия на този, на който имаха тестер. Между другото, за втори път ми се случва там да ми продадат нещо, което е с изтекъл срок на годност. Първият път не ми се разправяше.. Но, сега вече отидох и се бях зарекла, че повече в този магазин няма да стъпя. Затова и днес се отказах да вляза да разгледам намалението.
А, и два пъти в Дъглас ми се случи такова нещо с продукти с изтекъл срок на годност. Бяха коректни, след като алармирах, но все пак - проверявайте всичко!
Не знам, аз ли съм карък, какво ли?! Най-интересното е, че когато поръчвам от чуждестранни сайтове никога не съм получавала продукт с изтекъл срок на годност.

# 492
  • София
Джъмбо моливи се водят. Ето тези са http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/makeup-lipstick-le- … 141552/sku/141554 На проба на ръка съм очарована.

# 493
  • Down south
ColourPop се продават само онлайн. Имат си сайт.

https://colourpop.com/
Поръчах само един, как се сдържах за повече е загадка?
Дано ми хареса Simple Smile

# 494
  • София

So me в The Mall няма, миналия петък взех последното, провери в другия магазин ако си решила да купиш този цвят.
Иначе и на мен не ми изсушава, носих го два поредни дни.

Общи условия

Активация на акаунт