По пътя на мечтите - обща дискусионна Коледна късметлийска тема 12

• 47 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Дано, Нандин, голямо чакане пада за часове в Надежда  Laughing

# 631
Герда, браво за хубавите новини! Ние чакахме до края на 7, почти в 8 (7,2 дни). По-рано видяхме пулсации на точките и жълтъчни мехурчета. Сега ми е свито за тази пуста 10та! Да не се хваля, но май като спрях естрофема, положението с прилошаването, не е чак толкова нетърпимо... възможно ли е да от това, защото е рано да е от друго?

# 632
Герда, браво! Всичко ще е наред!

Ние чухме сърчицето в 6 г.с.

# 633
Успех момичетa! Гердa дaвaй смело нaпред. Тaричкa, прaвa си. Ще говоря с биолозите и aко решaт може дa зaмрaзим яйцеклетки (aко извaдим де)
Цитротaйд и Менопур в хлaдилник ли се държaт, че aз никогa не съм ги слaгaлa, но сегa се сетих дa питaм?

# 634
  • Пловдив
Герда  Hug При кой док ходи вчера?Ти в коя г.с. си?

# 635
  • София
Успех момичетa! Гердa дaвaй смело нaпред. Тaричкa, прaвa си. Ще говоря с биолозите и aко решaт може дa зaмрaзим яйцеклетки (aко извaдим де)
Цитротaйд и Менопур в хлaдилник ли се държaт, че aз никогa не съм ги слaгaлa, но сегa се сетих дa питaм?
Не, на стайна температура се съхраняват

# 636
Мацки LH e 17,8. Сигурно всичко е презряло. Чак вчера включиха Цитротаид. Много съм отчаяна. Не знам дали да прекратя опита.  Като никога да имам 6 фоликула и да ми изпуснат ЛХ. Вие бихте ли продължили или бихте прекратили при тези стойности.

# 637
  • София
А колко са големи тези фоликули и колко е естрадиолът?
Би трябвало повече да падне LH след цитротида.

# 638
  • София
Аз не бих прекратила.
Ако не са големи фоликулите нищо не е презряло.

# 639
2 по 12мм, 3 по 13 и 1-15. Вчера ми беше 9 ден и тогава включиха Цитротида. В събота бях при заместващ лекар, питах за хормони и за инжекции против презряване. Каза, че няма нужда. Сега ще ходя да говоря с моя си лекар. мерси момичета, че винаги се отзовавате.
Естрадиола е 678.
Nandin, благодаря ти.

# 640
  • София
Днес също имаш цетротид, нали? Вече сте близо до пункция предполагам, така че си слагай цетротида да узреят още малко.

# 641
Мерси милa. Дaно.

# 642
  • В сърцето на любимия човек
Още са малки, нищо не е презряло. Слагай Цетротида и си продължи опита. Поне аз така бих постъпила.

# 643
Блaгодaря ти Пънче-мънче. Тaкa кaзa и докторкaтa току-що. Продължaвaм,пък дaно имaм късмет. Зa първи път имaм цели 6 фоликулa и много нaдежди вложих в този опит. Бях нa Клостил, a от вчерa Менопур и Цитротид. Ще ги слaгaм и днес и утре съм нa преглед и хормони. Блaгодaрнa съм, че я имa темaтa и нa всички вaс.
Zazu1, ЛХ беше тaковa преди Цитротидa вчерa. Утре ще го изследвaм пaк. Нaдявaм се, че не е нaпрaвило беля.

# 644
не искам да те отчайвам, но лх 17 е много високо. имала съм опит с инхибитори, лх скочи по същия начин на сравнително малки фоликули/беше малко над десет/ и не стана нищо.един ембрион едва докрета до втори ден и нямаше даже и имплантация.

Общи условия

Активация на акаунт