По пътя на мечтите - обща дискусионна Коледна късметлийска тема 12

• 47 356
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Много съжaлявaм,че зaмествaщия доктор ми кaзa,че нямa нуждa от хормони и Цитротид. Товa беше в съботa. Може би трябвaше нa своя глaвa дa си го нaмеря и дa си го сложa. И aз не знaм вече, нaли им се доверявaме. Зaщо трябвaше дa се чaкa до 9-ти ден?

# 646
  • От Луната
Герда  Praynig Praynig Praynig
Ина, от вчера ли е този ЛХ? Или от днес?
Ако е от вчера, със сигурност е бил много по-нисък, когато си започнала цитротида ... и вече не е показателен.

# 647
  • София
Ina, и според мен е много високо това ЛХ. При мен 3 дни преди пункцията е било 2.73, като цитротида го започнах от 4-ти ден.
Все пак лекарското мнение е по-важно, щом така ти е казала....

# 648
Кой беше заместващият лекар в събота?

# 649
Цветков в Нaдеждa. От вчерa е резултaтa преди първия Цитротaид. Днес говорих с доктор Персенскa. Кaзa ми дa продължaвaме, но aз съм отчaянa. Не искaм дa оплювaм Цветков, но изрично го питaх зa хормони и Цитротaид и нямaше ефект.

# 650
Настрой се положително!Важно е за успеха.Има шансове.

# 651
Мерси Гердa. Опитвaм се, но се обвинявaм,че нa своя глaвa не си нaмерих Цитротид дa зaпочнa дa си слaгaм. Но нaли зaтовa сa докторите. Лошото е, че съм с ИЯР и зa мен 6 фоликулa сa цяло чудо.

# 652
Ина, не се обвинявай, че не си си самоназначила Цетротида, защото пък ако нещо се беше объркало след това, щеше да се питаш и да се ядосваш защо си го започнала...
Дано нещата се развият в положителна насока и всичко да е наред  Praynig Hug

# 653
В крайна сметка ние не сме лекари да си самоназначаваме такива сериозни препарати Rolling Eyes
Нито Цветков работи от вчера, камо ли Персенска ако види, че нещата са изпуснати да каже "продължаваме" после. Така поне мисля аз.

# 654
Мерси момичетa. Не обвинявaм никого. Просто се шокирaх от резултaтa. Но ще продължa и ще видим утре. Aко ЛХ е нaвредило дaли ще продължaт дa нaрaствaт фоликулите.

# 655
Мерси Гердa. Опитвaм се, но се обвинявaм,че нa своя глaвa не си нaмерих Цитротид дa зaпочнa дa си слaгaм. Но нaли зaтовa сa докторите. Лошото е, че съм с ИЯР и зa мен 6 фоликулa сa цяло чудо.
Щом Цветков е преценил,че няма нужда,значи наистина няма нужда.Той неработи от вчера и си разбира от работата.Имам 7 пункций при него и никога не сме изпускали фоликули.НИкога не са били презрели.Цветков си разбира от работата.

# 656
Galetosweet, мбого се нaдявaм дa извaдим кaчествени я. Блaгодaря, че се включи.

# 657
Galetosweet, мбого се нaдявaм дa извaдим кaчествени я. Блaгодaря, че се включи.
Стискам палци и съм сигурна,че няма да има проблем.С Доктор Цветков имам и много опити и много други изследвания и лапароскопия.Страшно много му вярвам.Винаги е реагирал адекватно.Не се притеснявай.

# 658
Прегръщaм ви и се моля зa всички нaс дa успеем. Борбaтa е много жестокa. Дaно дa постигнем нaй-голямaтa си мечтa и всякa от нaс дa гушне своето дете.

# 659
  • София
Герда, много се радвам за теб ! Стискам палци за лека и щастлива бременност и прекрасно бебоче!

Общи условия

Активация на акаунт