Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~164

• 52 705
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Сладурчета,  здравейте, искам нещо да ви питам.  
Защо тази новата ни тема № 164  стои  само на първа страница???
Защо не   отива на втора ????
Толкова много постове, толкова много информация на Ани  - къде се съхранява тази информация ?
Или текстовете,снимките и информацията, които поставя  Ани на първа страница  брояча не ги брои ???
Благодаря ви. Колко много имам да уча в БГ Мама.

Боби, много ти благодаря за снимката на  Еркан.
Какво да направя - харесвам си го и това е то. Той ми е като  трети син.

# 16
  • Стара Загора
Сиси waveyможе би информацията,която Ани слага на 1-ва страница,наистина не се брои Thinking
И на мен не ми е ясно newsm78
Ани ще ни разясни,когато се появи(от София... Peace)

Сиси,да знаеш,че,Еркан има РД днес!!!

Чака да му честитиш... smile3503

Цитат
13 часа
erkanpetekkayaLanetler olsun #terörülanetliyoruz
преглед на всички 255 коментари
erkan._.petekkaya#günü _dogumun_kutlu_olsun aşkım 🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎁🎁🎁
benhurerganErkan Petekkaya doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle bir omur mutluluklar dilerim
erdil.eYüce Türk Milletimizin ve Polisimizin Başı Sağ Olsun Cenab-ı Allah Bunları Yapanları En Ağır Şekilde Cezalandırır İnşallah
__akosha__ErkanPetekkayah abi dogum günün kutlu olsun🎂🎂🎂🎂🎂🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆. Canim Benin... ❤❤❤
ebruozkanqueenİYİ Kİ DOĞDUN CANIM ABİM @erkanpetekkaya 🎈😍🎉🎉 seni çok seviyorum! 💋❤

Happy Brithday ERKAN !.wmv

ПП Вече сме на 2-ра страница  Grinning Peace

# 17
Сиси waveyможе би информацията,която Ани слага на 1-ва страница,наистина не се брои Thinking
Ани ще ни разясни,когато се появи(от София... Peace)

Сиси,да знаеш,че,Еркан има РД днес!!!

Чака да му честитиш... smile3503

Цитат
13 часа
erkanpetekkayaLanetler olsun #terörülanetliyoruz
преглед на всички 255 коментари
erkan._.petekkaya#günü _dogumun_kutlu_olsun aşkım 🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎁🎁🎁
benhurerganErkan Petekkaya doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle bir omur mutluluklar dilerim
erdil.eYüce Türk Milletimizin ve Polisimizin Başı Sağ Olsun Cenab-ı Allah Bunları Yapanları En Ağır Şekilde Cezalandırır İnşallah
__akosha__ErkanPetekkayah abi dogum günün kutlu olsun🎂🎂🎂🎂🎂🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆. Canim Benin... ❤❤❤
ebruozkanqueenİYİ Kİ DOĞDUN CANIM ABİM @erkanpetekkaya 🎈😍🎉🎉 seni çok seviyorum! 💋❤

Happy Brithday ERKAN !.wmv

ПП Вече сме на 2-ра страница  Grinning Peace

Слънце, здравей, не знам точно дали Еркан беше роден на 11.12  или на 12.12.  ?  Ето - тук  пише, че е роден в  Чермик.
Лично Еркан каза в едно интервю - беше скоро, че е роден в гр.  Елазиг.  Баща му е бил военен офицер и там е бил на работа. Тогава се е родил Еркан.
Не знам след  колко години са ходили да видят  къде е роден.  Майка му не е запомнила името на улицата и номера на къщата.
За това, когато са пътували с таксито  Еркан е дал  телефона на  таксиметровия  шофьор, на когото е обяснявала къде се намира  къщата, в която е роден Еркан.
Съжалявам, че  не е тук  нашата Диди Кралева. Тя знае точно датата. Диди си пишеше с Еркан по нощите, но тя  знаеше много добре  турски, освен това руски, немски и български. Влизаше в  неговия сайт и по нощите двамата си  пишеха. Тя му  честитеше  празниците и му пожелаваше здраве и високи творчески успехи.
Ани също знае точно датата.
Когато и да е - да е жив и здрав, да работи това, което обича и да ни радва с нови и нови постановки.

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 14:57 от sisi55

# 18
Цитат
Сладурчета,  здравейте, искам нещо да ви питам.  
Защо тази новата ни тема № 164  стои  само на първа страница???
Защо не   отива на втора ????
Толкова много постове, толкова много информация на Ани  - къде се съхранява тази информация ?
Или текстовете,снимките и информацията, които поставя  Ани на първа страница  брояча не ги брои ???
Цитат
Сиси Hug,Боби Hug,да ви разясня,че Ани Hug,може и да няма време да ви отговори! Peace
Постовете на всяка страница са 15 и тогава се минава на следваща!Ако се върнете на 1-ва страница-цялата информация за сериалите и колажите е в един пост на Ани Hug! След това следват още 14! Peace Понеже информацията е много в първи пост затова ви се струва,че е дълга 1-ва страница! Peace
Ани, вчера писа в старата тема,че РД на Еркан е на 12.12.,за да не забравим! PeaceНо видях при руските и в уикипедия пише 11.12.,за това попитах! Peace

Но все пак и аз да му честитя! Laughing

baloni Честит рожден ден на Еркан! baloni
Да е здрав и много щастлив!Още нови роли и творчески успехи! smile3525

Happy birthday kral, İyiki doğdun iyiki varsın!

# 19
Цитат
Сладурчета,  здравейте, искам нещо да ви питам. 
Защо тази новата ни тема № 164  стои  само на първа страница???
Защо не   отива на втора ????
Толкова много постове, толкова много информация на Ани  - къде се съхранява тази информация ?
Или текстовете,снимките и информацията, които поставя  Ани на първа страница  брояча не ги брои ???
Цитат
Сиси Hug,Боби Hug,да ви разясня,че Ани Hug,може и да няма време да ви отговори! Peace
Постовете на всяка страница са 15 и тогава се минава на следваща!Ако се върнете на 1-ва страница-цялата информация за сериалите и колажите е в един пост на Ани Hug! След това следват още 14! Peace Понеже информацията е много в първи пост затова ви се струва,че е дълга 1-ва страница! Peace
Ани, вчера писа в старата тема,че РД на Еркан е на 12.12.,за да не забравим! PeaceНо видях при руските и в уикипедия пише 11.12.,за това попитах! Peace

Но все пак и аз да му честитя! Laughing

baloni Честит рожден ден на Еркан! baloni
Да е здрав и много щастлив!Още нови роли и творчески успехи! smile3525

Happy birthday kral, İyiki doğdun iyiki varsın!

Любима Златенце, много ти благодаря. [/b] Просто нямам думи. Добре, че те има. Винаги съм писала, че ти си  с енциклопедични познания.
Снощи се   чудих с  часове, защо е така.
И друг път съм  писала - няма друга  тема  в  целия сайт БГ Мама,в който да има толкова богата  информация,  колкото е нашата.  Скъпата ни Ани  ни е поднесла  на тепсия  огромни по  обем  сведения, огромни данни за всичките наши актьори, за филмографиите им, за колегите им, за семействата им, за  всичките им  таланти - певци, художници, режисьори,  сценаристи, модели, спортисти и т.н.  И всичко това като Уикипедия ни  ги  е поднесла  на тепсия, остава ние само да ги прочетем.

Скъпа Ани, Много ти благодаря от името на всички момичета - ти си неуморна  пчеличка. Моля те, кажи на твоето семейство да прочете поста ми, за да се гордеят с  твоя талант и неуморим  труд. Да са горди, че имат такава умна, работлива и  интелигента  майка.

А аз  снощи чаках, чаках темата ни да премине на  втора страница, търсих ви къде пишете за В.О., за да не ви  прекъсвам, докато  стана сред  нощ и когато си потърсих  превода вече го  нямаше.
Та тази сутрин наново го  писах.
А то е трябвало само да го постна.  Нищо. Нека да се учим от  всичко.

Приятна  вечер и всичко най-хубаво. Най-важното да сме добре ние и близките ни, че какво стана в Хитрино...не е за коментиране, а и в  Истанбул 38 жертви.

# 20
Сиси Hug,ето още нещо от мен! WinkПреведен епизод на Дръзки и красиви!Имаш какво да гледаш в неделната вечер!  Peace
Дръзки и красиви 5 епизод bg sub
https://youtu.be/7XEi1rPiYzQ

# 21
Добра вечер момичета  Hug
Едва сега сколасах да се обадя.
Тази сутрин мислех след първия пост да публикувам втори да ви кажа, че тръгвам и да ви пожелая прекрасан почивен ден, но не ми остана време, а трябваше да изключа лаптопа да изстине, за да не го вземам топъл в чантата...
Благодаря на всички момичета за споделеното  Hug За поздравите и цветята за новата тема  Hug
Сиси спирай да ме хвалиш, че да не ме урочасаш... Grinning
Злати правилно ви е отговорила за страниците в темата. Снощи рускините не превеждаха епизода и нищо не съм писала за ВО. Тази сутрин само сложих няколко картинки....
Боби мерси за озета на Парченцата...
Знаех си, че Демир е в конака при Алаз, а не Дилара е ходила в Дубровник. Но Сиси продължи да си пише, че Дилара била в Дубровник и аз си замълчах - помислих, че аз съм в грешка....Няма значение. Утре ще се види по-.добре в епизода....
Относно рождения ден на Еркан - май наистина е на 11.12. ама аз се подведох....

baloniЧестит Рожден Ден Еркан бей  baloni
Да ни е жив и здрав патрона  bdbaloni Желая му много любов и щастие за напред  Two Hearts И да ни радва с още по-хубави роли като Галип и Ръза бей...
Съжалявам, но нямах време да правя нов колаж за рождения му ден...Затова ще сложа един колаж на Кралицата...

Когато имам възможност ще се обадя отново....

# 22
# 23
  • Стара Загора
Добро утро Ани HugЗлати HugСиси HugЛу HugГости HugБризче Hug
и на всички,които ще се отбият в темата Hug

Нов ден ни предстои, нови емоции и нови изживявания! Да бъдем благодарни, че имаме привилегията да сме част от този ден, че имаме възможността да оставим нашата следа, да дарим частица от себе си, да зарадваме някого, да обичаме някого, да се смеем...но най-вече да живеем!
Каквото и да правите днес го правете с ЛЮБОВ, защото тя ни прави истински и неподправени

Желая ви страхотен, ползотворен и късметлийски Понеделник и прекрасна, удивителна, красива и много щастлива седмица!

# 24
  • Плевен / София
Здравейте момичета
имаме си нова празнична тема Party
Благодаря Ани....прекрасна е ....

# 25
# 26
# 27
Добро утро! Hug

Ани Hug,радвам се,че си наминала снощи!Благодаря за първа част на ВО.Днес ще го изгледам! Peace

Боби Hug,благодаря за ранното кафенце! bouquet

Гости HugЛу Hug

Вчера в Турция беше ден на траур и снощи не даваха  сериали!Да видим как ще е тази вечер! Peace

Днес у нас е ден на траур!Да почиват в мир невинните жертви! Praynig
Скрит текст:

Хубав ден и успешна седмица! Hug

# 28
Привет момичета  Hug

Боби  Hug Злати  Hug Лу  Hug Гости  Hug

Едва сега ми остана време да си изпия кафето...и да се поровя в нета.
Жалко за невинните жертви в Хитрино - да бъде вечна на загиналите, а живите да имат сила да започнат живота си отначало  Praynig

# 29

Общи условия

Активация на акаунт