Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~164

• 52 700
  • 739
  •   1
Отговори
# 45

Приятен ден и  да се сбъднат мечтите ви.

# 46
КОЛЕДНИЯТ ДУХ ВИНАГИ ДА Е С НАС!

# 47
  • Стара Загора
Добро късно утро,момичета Hug Hug Hug

Желая ви щедра, позитивна и усмихната Сряда!

Сиси Hugмерси за кафето Heart Eyes Grinning

Лу Hug

# 48
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Сиси Hug,благодаря за ранното кафенце! bouquet

Лу Hug Боби Hug

Ани Hug,не е успяла да намине снощи,нито в ранна утрин! Peace

На сета са отпразнували РД на Лейла Танлар! Peace

Алина (Хазал), Лейла (Джансу), Бурак (приятелят на Алина), Бурак (Озан)🎬

Приятен ден,въпреки че е студен! bouquet bouquet bouquet

# 49
  • Стара Загора
Злати HugАни Hugдано се отбиеш и на всичк момичета Hug,които ще наминат Hug

Приятен и сладък следобед Heart Eyes Grinning

Скрит текст:

# 50
Боби Hug,благодаря за сладкия следобед! Hug

# 51
                     Здравейте мили момичета, приятна вечер.  Като няма 84-ти епизод ще си пишем това, което ни вълнува до тук.

И аз просто си помислих да напиша  моите мисли по сценария на   сериала "Разкъсан на парчета".

Някак си не мога да се съсредоточа върху един аспект, защото те са много и защото толкова много серии са ни  излъчили, че въобще не е  възможно
                          тези  огромни  по обем   и време  тълкувания да се напишат.  Трябва да напишем  книга.

Много ви моля, простете ми, дано не ви досаждам, но си мисля, че драмата  търпи кометарий и събеседвания.

Та....така:

В трети сезон - разговора между  Майде и  Харун.
                        Майде каза на Харун, че Дилара обича  Джихан, а не него.....   Харун  много се обиди и й каза, че Дилара обича само него.....Тогава Майде го попита:
  -   Хайде тогава, спомни си от кой момент започнаха  кавгите  между  теб и Дилара ???....  Започнаха от  момента, когато  Джихан се върна от   скитосването си из  моретата......  От тогава  това означава, че те  двамата  -  Джихан  и  Дилара  се обичат."
                        Мислила съм по думите на Майде.....Честно- не ги  разбирах.  Но тези две   серии - 82-ра и особено 83-та  ни доказват, че  Майде  е била  права!!!.....
                        Наистина каква саможертва е направил  Джихан в  името на любовта си към  Дилара ????......  Спомням си един момент още в първи сезон, когато  Дилара и Джихан  бяха  в гостната стая, седнали на дивана.  Тогава Джихан каза на Дилара, че тук в  тази стая на този диван те двамата не са устояли на страстта си...от тогава са имали интимна връзка.
                         Няма страст по-силна от  любовта.
                        Но наистина - тези две последни серии разтърсиха всички  зрители. И във Файсбук  стотици  хора пишат за развоя на техните студентски  любовни  връзки.  Може и така да е било, как така  Джихан цели два сезона и половина все ни  разправяше за тяхната  трудна, дори невъзможна  любов, за   трагедиите през тези 20  години брачен  живот, за мръсотиите, които Дилара   правеше на Джихан и Гюлсерен ...... Дилара го лъжеше, както си искаше и то  всеки ден, ходеше да спи при  Харун и го лъжеше, че е при приятелка.

Ето го  мотото на встъпителната изповед на  Джихан  в  първи  епизод, първи сезон:
"КОПНЕЖА  ПО  БЕЗДНАТА Е...ЛЮБОВТА". ВЕЧЕ МОТОТО СИ ДОЙДЕ НА МЕСТОТО.  Чак  сега.....

При тази ситуация кой зрител би си помислил, че всичко  това и двамата са го  правили, защото дълбоко в  дъното на душите си  те двамата са се обичали.
                     Изключително интересен сценарии.  Дори  и на рускините и през ум не им е минавало, както и на нас, че сценария  ще  претърпи  такава разтърсваща  метаморфоза с тях  двамата.
                     Любовта на Дилара и Джихан е като   застинала горяща  лава от кратера на вулкан.......  Тя е имала дълбоко в  себе си  тлеещите  въглени  в  техните  души.  Любовта им е била като  внедрен в  душите им  чип - те никога не са я   забравяли  през  времето, когато този чип е  монтиран в  съзнанието и на двамата.
                    Явно - тази им  любов е  посърналата им самота от  две десетилетия и превърнала се в  бездиханна мъка и за двамата.
                   Това е то, мили момичета,  душевната изневяра, която през годините се е превърнала в гнойна гангрена и незарастваща  рана в душите на  Дилара и  Джихан.   Така...........с   това сценария ни подсказва, че в душата на човека има престъпления, едно от  които  престъпления е  духовната изневяра.
                   Дилара пита  Джихан:  -"Гюлсерен  любовница ли ти е????....
                  Джихан  отговаря:  - "НЕ!!!.... Гюлсерен не ми е любовница....но аз я обичам!!!!....    Ето - това е най-яркото престъпление на душата на  Джихан към  Дилара - духовната изневяра.  След този отговор Дилара побесня от  ярост.
                 Днес - според мен везните  клонят   към  сдобряване и стопляне на любовта и......,  След тези кардинални  разкрития, които си направиха за тази потънала и пепел и  паяжина  тяхна  любов, същата ще се възроди  из основи като  птицата  Феникс.
                Разбира се - има още  много серии до финала и не се  знае още какво ще ни поднесат....с какво ще ни загубят  нощите, още повече, че бащата и майката  на  Дилара са имали един топ  писмовна кореспонденция и какво ще излезе от  тия  писма????!!!!!.........

Харун изпрати  Джихан в  затвора с помощта та Каан. Това беше един от отмъстителните ходове на  Харун.
               Дилара  видя, че  Гюлсерен чака пред   портала на затвора за свиждане и какво направи???  Веднага реши, че няма да плати гаранцията на Джихан и  няма да го изкара от затвора.  После с помощта та мошеничествата на Джандан  тя взе поста му на  Председател на борда на Директорите на Дарк Блю.
              Тук спирам да пиша  по този казус, защото има много да се пише.

Отивам в момента, когато Дилара забременя от  Харун с  Алаз. Дилара и Джихан бяха разведени, не живееха  заедно.  Тук винаги   съм се питала - защо толкова бащински  Джихан се държи с
 Дилара ???....Той се зае да й помага, въпреки че знае, че е бременна от  Харун ???? .....
             Джихан замина с  Дилара   в  Лондон, за да абортира  бебето.  Стоя там в  клиниката по коридорите   докато тя направи аборта. Тя  пък се отказа и аз се питам - защо  Джихан постъпва така ???.....Защо й демонстрираше  подкрепата си ???  После пък се и ожени за нея????  Всичко това за мен беше ненормално  поведение.....Дилара направо го направи рогоносец.
             Сега вече си мисля,че тази някогашната им  голяма  любов,  пръснала се на  хиляди  парчета като   тлееща главня на камина е  горяла в  душата на  Джихан.  Мисля си, че   любовта му  е  духовната му близост към нея.   Това е причината. Вече си  мисля, че тази  тлееща главня в  камината е топлила  душата му, ......  тя е подклаждала  чувствата му......  Вероятно тези му  чувства   са поддържали  любовта  му  жива   към  Дилара.

Друг е въпроса  колко откровена е Дилара към  Джихан ???  Та дори и когато Джихан й    направи  фундаменталните  разкрития за майка й и баща й?????
              Не знам защо си мисля, че  Дилара не е имала  толкова  силни  чувства  към  Джихан,  както той  към  нея.
              Вероятно в  бъдещето ще ни повлекат и  в  тази  посока

Ще  видим.

Мили мои, момичета, много се извинявам, че стана дълго.  Простете ми. Не можах да го напиша по-кратко.  Дано съм го написала  добре,..... дано е станало  хубаво  четиво....  Дано не съм  ви изгубила  времето....
              Много ви благодаря за търпението  към  мен.  Обичам ви.

# 52
# 53
Сиси Hug,голям ферман си написала! Laughing
Аз изобщо не задълбавам!Ако мисля така за всички сериали,които гледам! Joy
Днес изгледах Любов под наем,имаше фрагман на ДК,сега гледах Кара севда онлайн,четох за номер 309! Peace

# 54
ДОБРО УТРО МОИ ВИРТУАЛНИ ПРИЯТЕЛКИ!

# 55
Добро утро! Hug Hug Hug

Лу Hug,добре че мина с кафето! bouquet Не смеех да пусна нов пост след късния снощи! Peace

Къде сте всички?Наминете поне рано сутрин или вечер след работа! Peace

Приятен ден на всички! bouquet

# 56
  • Стара Загора
Добро утро,момичета Hug Hug Hug

Щипка радост,много обич и един вълшебен ден за всички!

Лу  Hugмерси за кафето Heart Eyes Grinning

Злати Hugмай всички са заети Thinking
Когато не съм на работа гледам да наминавам Peace

Сиси Hug

Ани Hugи вчера не се е отбила newsm12

# 57
  • Плевен / София
Добро утро! Hug Hug Hug

Лу Hug,добре че мина с кафето! bouquet Не смеех да пусна нов пост след късния снощи! Peace

Къде сте всички?Наминете поне рано сутрин или вечер след работа! Peace

Приятен ден на всички! bouquet

Злати, работим Wink
Здравейте момичета
снощи даже закъснях за Номера.... ooooh!

# 58
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Боби Hug Гости Hug,успели сте да наминете! Laughing

# 59
  • Плевен / София
Злати, Hug отиде ми диетата ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт