Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~164

• 52 702
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Боби Hug Гости Hug,успели сте да наминете! Laughing

Хайдеееееее, захарта пак ще я покача! Много обичам сладкото, но не трябва да ям! Но само това правя! Вече мисля каква баклава да направя, предварително! newsm78 love001 Снощи и аз гледах № 309, а днес го изгледах с руски субтитри. Хубаво филмче, но някои неща взеха да ми омръзват! Иначе добре си играят актьорите!

# 61
  • Стара Загора
Злати Hugмерси за почерпката Heart Eyes

Гости Hugмного работиш Naughty
Отбивай се в темата за кратка почивка Peace
Лу Hugнай-обичам традиционната баклава и за всяка коледа правя нея Grinning

Цитат
BEŞİKTAŞ PATLAMASINDA ÖNCE YARALANIP SONRA DÜN HAYATINI KAYB EDEN SELİN ÇELİKİN CANEZE TÖRENİNDEN. #TEKKRAL #ERKANPETEKKAYA #AYKUTARKAN.

С похорон Селин Челик, которая погибла во время теракта у стадиона Бешикташь

# 62
  • Плевен / София
Боби Hug за съжаление всяка година е така.... хората се готвят за коледа и нова година, а аз не знам на кой свят съм... Crossing Arms
има нов фраг на ВО....работите май ще свършат зле.... ooooh!
дано е подвеждащ... Praynig

# 63
Гости HugЛу HugБоби Hug

Наминавам докато не е започнал ДК за онлайн гледане! Laughing

Ето фрагмана с превод! Peace
Висше общество еп.25 Бг.суб. трейлър2

https://www.vbox7.com/play:85b18b28eb

Излезли са и снимките за 25еп. на ВО!Пускам няколко! Peace

# 64
  • Стара Загора
Злати Hugпускам пост,ако има още снимки да ги сложиш Peace

# 65

Здравейте, простете ми, нямам време. Приятна вечер.

# 66
Сега наминавам,че гледах ДК онлайн! Peace

Боби Hug,благодаря! Hug

Сиси Hug

# 67
Здравейте момичета  Hug
Желая ви прекрасен ден  Hug
Виждам, че вече сте в прекрасно предколедно настроение  Peace А аз все още не съм...
Скрит текст:
Всички сме болни и сме на антибиотици. Стана поетапно. Първо сина ми, след това аз, а вчера внука и майка му. Надявам се до Коледа да оздравеем  Praynig
Като гледам снимките на ВО и фрагманите нещата не отиват на добре. Бегюм е голяма кучка, Бедиха също...А дано Метин да гръмне Сюрея, че нейната амбициозност на дама от висшето общество провали живота на две от децата й....
Нищо не съм гледала и не знам кога ще мога да гледам нещо...

Не видях да сте сложили озета за ВО...ако се повтаря извинявайте  Praynig

Цитат
› Краткое описание 25-й серии:
Последуют ли Керем и Джансу за своей любовью?
Джансу и Керем решают пойти против своих семей и последовать за любовью. В то время, как семья Коран разрабатывает план, чтобы разлучить влюбленных, семья Озкан повернулась к ним спиной. Теперь в этой войне есть только они двое.
С другой стороны: раскрылись все тайны между Эдже и Мертом. Эдже пойдет на встречу с Бедией-ханым.
А для Левента и Сурейи, которые столкнулись нос к носу со смертельной опасностью, благодаря действиям Метина, теперь все стало более ясно. Сурейя в конце концов послушает голос своего сердца.

# 68
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани Hug бързо да оздравявате....
във ВО нещата вървят зле...не знам дали Метин ще гръмне жена си но сестричката е за бесило.....сестра да причини това на сестра си....просто нямам думи #2gunfire #2gunfire #2gunfire
хубав ден....

Бризчето и тя изчезна... ooooh!дано е добре... Praynig

# 69
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,благодаря за озета! bouquet Вчера не беше излязал затова не го пуснах! Peace
Скрит текст:
Ох,как пък всички сте се разболяли!Бързо оздравяване! Praynig

Приятен ден! bouquet

ПП Гости Hug

# 70
  • Стара Загора
Добро утро,момичета Hug Hug Hug
Животът е прекрасен... нека повярваме в чудото на всеки един ден, да се усмихваме, да обичаме, да бъдем благодарни, че сме тук, че ни има...

Пожелавам ви необикновено красив, щастлив и вълнуващ петъчен ден Heart Eyes Grinning

Ани Hug

Скрит текст:
Много неприятно,че всички сте болни ooooh!
Дано бързо да оздравеете Praynig
Злати HugГости HugСиси HugЛу Hug

# 71
Привет! Hug Hug Hug

Боби Hug

Има два нови фрагмана за Парчетата-3 и 4 за 84еп.! Peace

3-ти вече е преведен...! Peace
Премьера! "Осколки" 3-ий анонс 84 серии в переводе Вюсала Мамедова
https://vk.com/studiyaperevoda?z=video-100436229_456239151%2F07d … l_wall_-100436229

И 4-ти! Peace
                                                       Paramparça 84. Bölüm 4. Fragmanı

https://youtu.be/cgAilTOe6Fg

# 72
                      Здравейте мили момичета, приятна вечер. Тоя месец  ще ни побъркат от работа - края  на годината - много работа.

Благодаря на всички за всичко споделено. Златенце, благодаря ти за анонсите.

Ани, Слънце,

Скрит текст:
много ли си болничка???   Дано да ти  мине по-скоро. Трябва да се пазиш. И пътят е хлъзгав - едно падане за нас  е  лошо. Аз внимавам като пресичам улиците.  Да знаеш, че  тези антибиотици за теб не са много хубави. Едно лекуват, а друго заболяват. Ама ти си там  при докторите,  няма страшно.  Там си в науката и практиката. Пиши  за Звездичката на баба??  Пиши за него - какво говори, какво играе, с какво се занимава??  Обича ли да рисува ??

Мили момичета, моля ви, притеснявам се за Бризчето ни. Вече 2 седмици не се е обаждала - какво става ???  Да не е болничка ????  Ако  знаете нещо  пишете.  Да не е в болница???
Много съм притеснена.
                  Благодаря ви за вниманието.

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 21:04 от sisi55

# 73
Здравейте  Hug
Гости  Hug Злати  Hug Лу  Hug Боби  Hug Сиси  Hug
Благодаря за съпричастността и пожеланията за здраве  Hug
Скрит текст:
Много са лоши тези вирусни заболявания, ама като дойдат трябва да се справяме. Ние всичките ходим при докторката - не съм си изписала сама антибиотика, а докторката. Много добра жена. Каза, че след малкия най-важния човек е бабата и дори не пожела да си платя прегледа. Разбира се ние не останахме длъжни и се отблагодарихме. Аз от 4 години само веднъж съм пила антибиотик и този ми подейства бързо и от днес съм по-добре. Но за сравнение колко съм била болна - 3 дни нямах желание да пуша. Пушачите ще ме разберат за какво става въпрос.
Малкия започна да се оправя и днес отново си играе. Сиси пита с какво си играе и какво говори. Любимите му играчки са коли всякакъв вид. Гледаме песнички най-много за коли. Дори е научил сам една песничка от гледането на клиповете на английски и си я пее постоянно. Баща му се опитва да го поправи за някоя дума, че не я произнася правилно, но той си я пее така както е разбрал думичките. Говори всичко. Днес ми каза, че съм лоша и да си отивам, ама веднага след това ме търси. В момента най-зле е снаха ми. Лекуваме я паралелно с лекарства и по бабешки.
Утре вечер няма да мога да гледам ВО. Ше се радвам, ако някой сподели в темата да разбера какво се е случило.
Сценаристите ще оплескат нещата и май няма да има оправяне. Навярно всички ще се разделят... Thinking Thinking Thinking
Само кучките Бегюм, Бедиха и Сюрея ако остане жива ще ликуват.....

# 74
  • Стара Загора
ДОБРО УТРО
Ани HugЗлати HugСиси HugГости HugЛу Hugи Бризче Hugдано се отбие,за да разберем,че е добре.... Peace

Хубав и красив ден пълен с емоции ви желая
Нека в душите ви винаги има вълни от бурни страсти и емоции,
за да усещате че живеете!

Бъдете безкрайно щастливи...

Ани Hug

Скрит текст:
Много се радвам,че сте започнали да се оправяте Peace
Наистина са много лоши тези вируси и много упорити ooooh!
Дано и снаха ти да се оправи скоро Praynig

Злати Hugмерси за всичко споделено Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт