Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~164

• 52 705
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug
Скрит текст:
Радвам се,че се възстановявате и сте по-добре! Peace Явно всеки различно го хваща! ooooh!Внучката и тя понякога ми казва да си ходя,ако и правя забележка за нещо!А по телефона ми казва да отида при тях! Laughing
Боби Hug

Бризчето Hug,я видях на балкона в четвъртък,когато гледах ДК и следях темата за сериала! PeaceМоже и да е заета ако имат тържества за празниците! Peace

Сега да ви почерпя за РД на дъщеря ми!Да ми е жива и здрава! Heart Eyes
Скрит текст:

Приятна събота,момичета! bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 10:08 от Zlatina3

# 76
  • Стара Загора
Злати Hugмерси за богатата почерпка  Yum
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на дъщеря ти bdbaloni
Много здраве и късмет и желая Hug

Скрит текст:

# 77
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Да повдигна темата! Laughing

Боби Hug,благодаря,мила! Heart Eyes Hug

Отново атентат в Турция-този път в Кайсери! Peace
https://offnews.bg/news/Sviat-_12/Otnovo-atentat-v-Turtciia-Avto … jseri_642422.html

# 78
          Здравейте мили момичета,  най-хубавата събота . Всички да сме живи и здрави.
          Все около нас  много  неволи, много болка, много мъка, много сълзи.

Скрит текст:
Най-лошо за нас е в Хитрино. Тези, които са  останали  живи, Бог да им помага. Те няма никога да оздравеят.  За 4-5 години всички ще си отидат от този свят. А другите, които нямат жилища ще са на фургони. Не знам дали някое момиче се сеща какво значи, да живееш във фургон.  Когато беше земетресението в Стражица, Попово, Чапаево, Асеново и всички села наоколо  беше ужасно.  Нашият Строително-монтажен  комбинат  закара  там  25  фургона.   Които живееха във фургони  за 5-6 години всички измряха. Отгоре  фургоните са покрити с ламарина - зимата умираш от студ, лятото от  жега.
              Ами в  Истанбул, а сега пък и в  Крайсери - това е ужас.  Така, че ние сме китка  цвете - на топло сме, имаме си домове, имаме си  спални, кухни  и всичко останало.   Мили мои момичета,  всичко се търпи, но болести не се търпят.  Така, че  майната му на  всичко - добре сме и тук да се забавляваме. Това е то.  Другото не е важно.  Как ще изкараме Коледа и нова година  не е важно и кой ще ни дойде на гости и ние къде ще отидем - това са  бели кахъри....  Ние с  Гости например  ще бачкаме - края на годината и сега всички са се сетили, че им трябват  фактури, платежни, договори, актове, справки, протоколи и какво ли не - скъсват ме от работа.  Ама нали не съм в  Хитрино, в Истанбул и в  Крайсери - добре съм.

Миличко  Златенце, да ти е живо и здраво детенцето. Благодаря за почерпката. Да те радват  винаги, пък и внученце си имаш - това е щастието. Ти си щастлива. Благодаря за всичко споделено.  Благодаря ти за Бризчето.  Тя сега  толкова много  работа има - леле мале.  Дечица, майки, татковци, баби, дядовци ами каки и батковци - всички й дават  акъл как да ги  възпитава.  Няма време момичето.  Щом е здрава и е на работа - всичко е добре.  Когато има  време тя ще се обади.  Ще я чакаме.

Ани, твоето  Слънчице
миличко ти е за другарче, за приятелче, за компания за обич и щастие. Може да ти е трудно, но пък  сърцето ти е пълно с обич.    Да минават  гриповете.

Боби,  Бобенце,  имаш  специални поздрави от  твоите  шефове  - сърдечни благодарности  във  
             в-к Телеграф. И ти известяват, че на 25-ти няма да работите, така, че ще си  свободна.  Благодаря за пожеланията. Бъди здрава и обичана.

Лу,  Деси,  Гости - да сте ми живи и здрави.  Благодаря ви за постовете и коментариите за ВО.
И аз чакам с  нетърпение развоя на събитията там.  Ще бъде много интересно.  Дали  Метин  уби
Сурея????  Сега ще разберем.  Ако я е убил, си мисля,  че синът й ще се появи отнякъде, вероятно от островите.            

# 79
Сиси Hug,благодаря за пожеланията! Hug

Ани Hug,тъй като няма да можеш да гледаш ВО,ето какво стана! Peace

Малко закъснях за началото!Даваха как Керем и Джансу напускат дома му!После той я изпрати!В офиса Бегюм пак се овърта около Керем,той подписа много документи!Дано не го набедят за нещо! PeaceСюрея показа компрометиращи снимки на Метин с Ъшъл.Той се ядоса,отиде при нея,караха се,блъсна я за малко да е убие! Peace
 Изписаха Бедиа,Мерт я прибра,а вътре имаше изненада-чакаха я жени от фондацията!Поговориха,тя им каза че се Мерт се е разделил с Едже! Peace По-късно същите жени бяха в Олива и като видяха Едже и казаха,че Бедиа е била болна и че се е разделили с Мерт.Появи се Джансу и чу,успокояваше Едже,но тя подпали и тръгна! PeaceМерт беше при лекаря-не разбрах какво му каза за болестта на Бедиа-за сега е добре,но....! Peace
Левент тренира идва Сюрея,говореха и се появи Метин!Започнаха да се карат.Метин извади пистолета и го насочи,Левент му вика да стреля,но Сюрея се изпречи пред него!Метин се учуди и свали оръжието!Сюрея прегърна Левент,каза че го обича!Той също и каза,че я обича и Метин си тръгна! Peace
В компанията по коридора Керем срещна Джансу и я целуна!После и тя го целуна!Естествено Бегюм ги видя и се ядоса! Peace
Едже отиде при Бедия да я види,носеше саксия с пръст!(Може би да си засади цвете-при превода ще разберем)Говориха и Бедиа и каза,че са се разделили с Мерт!Тя каза,че не са!Появи се и Мерт( преди това Джансу му се обади по тел. за случилото се в Олива и Едже е разбрала)!Бедия го попита дали са се раздели и той и каза,че е вярно!Едже си тръгна разтроена! Peace
Керем отиде в дома си!Срещна майка си с торби,да и помогне,тя не искаше!Но се разбраха,прегърнаха се,бащата го нямаше.Вътре Керем каза на майка си за Бедия,че е болна! Peace
В офиса Бегюм отиде при Джансу,пита я за вечерта какво ще прави и тя и каза,че ще е при Едже!Тя се задейства-да и намерят адреса на Едже! Peace
Родителите на Керем отидоха да видят Бедиа,говориха!Не знам дали няма да се върнат при нея на работа! Peace
Ъшъл е в офиса при Метин!Решила да напусне Истанбул,отива при леля си,но няма да я приемат с детето и му го връчи! Peace
Едже събира багажа на Мерт и плаче!Идва Джансу за прошка,прегърнаха се и си говореха!Дойде куриер с пратка,изпратен от Бегюм(научила е адреса)!Вътре имаше бележка да чуят запис на лаптопа изпратен!Бегюм нали беше записала разговор с Керем,как я възприема и т.н.!Ако не вярва да отиде в дома си и да види с очите си какво става!От снимките видяхме-Бегюм седеше край басейна,трепери и чака Керем!Охранат го пусна!Керем я взе,качи я в стаята и,прислугата го видяха!Джансу се прибра,качи се и ги видя заедно.Бегюм таман го целуна изведнъж,Керем не се усети!Джансу се разтрои,тръгна си,Керем след нея!Отвън тя се качи в колата,а той застана пред нея и не мърда!Джансу запали колата и така свърши! Peace
ПП Забравих да напиша,че докато даваха Бегюм вечерта,на Бедиа и стана лошо.Извика прислугата,тя звънна на Мерт,но той не вдигна,май пиеше с Ерджан в Олива.Тогава прислужницата се обади на Едже и сега тя може да я спаси,каза да извикат линейка! Peace

# 80
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug
Скрит текст:
Радвам се,че се възстановявате и сте по-добре! Peace Явно всеки различно го хваща! ooooh!Внучката и тя понякога ми казва да си ходя,ако и правя забележка за нещо!А по телефона ми казва да отида при тях! Laughing
Боби Hug

Бризчето Hug,я видях на балкона в четвъртък,когато гледах ДК и следях темата за сериала! PeaceМоже и да е заета ако имат тържества за празниците! Peace

Сега да ви почерпя за РД на дъщеря ми!Да ми е жива и здрава! Heart Eyes
Скрит текст:

Приятна събота,момичета! bouquet bouquet bouquet

Злати,
Скрит текст:
да ти е жива и здрава щерката! Да има късмет, да бъде щастлива и каквото си пожелае да и се сбъдва! newsm51 newsm51 newsm51

# 81

Добро утро, приятен ден. Вижте колко съм  щедра.  Черпя безкрайно....колкото искате.

Днес да носите в  себе си много обич, много топлина и да сте много обичани.
Обичам ви.

# 82
Добро утро!

Сиси Hug,благодаря за кафенцето! Hug Ще има за всички! Laughing

Лу Hug,благодаря за пожеланието от снощи! Hug

Приятна неделя,момичета! Hug Hug Hug

-----------------------
Рейтинга на ВО! Peace

TOTAL- 20 YUKSEK SOSYETE STAR TV 20:33 23:08 2,88 6,37
АВ- 15 YUKSEK SOSYETE STAR TV 20:33 23:08 2,47 6,04
20+ABC1- 12 YUKSEK SOSYETE STAR TV 20:33 23:08 2,93 6,85

# 83
  • Стара Загора
Добро късно утро,момичета Hug Hug Hug

Пожелавам ви вълшебен, вълнуващ и усмихнат неделен ден! love001
И вие си пожелайте нещо хубаво - може би точно днес е вашият ден за щастливи случки... newsm10
Сиси Hugблагодаря за кафето и пожеланията HugИ ние те обичаме Heart Eyes Grinning

Злати Hugмерси за споделеното и прекрасен ден и на теб Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover

Лу Hug

Ани Hugдали ще се отбие днес Thinking,дано са преборили грипа и да оздравяват всички Praynig Peace

# 84
# 85
Здравейте момичета  Hug
Дано да ви намирам в добро здраве и предпразнично настроение.
Ние утре сме на контролен преглед. Ще видим колко сме се излекували.
Злати Честит рождан ден на дъщеричката ти с малко закъснение. Пожелавам й здраве и много любов  Two Hearts loveuuu Two Hearts Да те зарадва с още едно внуче  Peace
Благодаря за преразказания епизод на ВО. Значи Бегюм може да бъде с Керем, но Джансу не може....Ама Керем няма ли да разкрие вече колко подла е Бегюм в желанието си да стане шеф на холдинга...Че точно тя разкри пред Керем тайните за злоупотребите на Метин...Сюрея е много далече от света. А дано Левент да я сложи на земята....Надявам се вещицата Бедиха да оцени, че  промяната на златния й внук стана благодарение на Едже....
Желая хубава вечер на всички  Hug

# 86
Ани Hug,благодаря за пожеланието! Hug
Скрит текст:
Дано сте се излекували всички! Praynig

Репликите на 3-ти фрагман на 84еп. Peace
Цитат
- Извините, кажется я ошиблась..
- А к кому пришла?
- Митату.
- Митат в душе, дорогая. Позову, если хочешь. | 84

Репликите на 4-ти фрагман! Peace
Цитат
- Мы играемся, мама. Машаллах, самый красивый ребёнок, которого я видел в своей жизни. Как ребёнок Голливудских звёзд. Хотя, отец его красивый мужчина, да и вы, очень красивая женщина. Робот? Какой классный робот у тебя, Алаз. Этот робот может быть моим?
- Может.
- Правда? Спасибо. | 84

----------------------------------------------------

Сиси Hugима превод на 6-ти епизод на ДК! Peace
Заповядай! Wink
Дръзки и красиви 6 епизод bg sub
https://youtu.be/nr9TN-FhpUM

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 21:34 от Zlatina3

# 87
Злати благодаря за преводите на репликите от фрагманите на Парченцата  Hug
До утре момичета - дано да имам хубави новини  Praynig

Хатидже със сестрите си...

# 88
  • Стара Загора
Добро утроАни HugЗлати HugСиси HugЛу HugГости Hugи на всички,които ще се отбият Hug
Нов ден, Нови мечти, Нови хоризонти.....и Нова седмица,в която се случват чудеса santa2
Нека днешния ден премине спокойно и с вяра в идните дни!
В очакване на Коледа да си пожелаем да бъдем здрави и щастливи,да обичаме безрезервно и сбъдваме мечтите си! Да отворим сърцата си и вярваме в доброто и красивото, да бъдем човеци и се радваме на живота!

Вълшебна нова седмица и щастлив понеделник!

Ани Hugчакаме добри новини Peace

Цитат
Эркан и его друг Умит Селчук(Судя по добавленним фоткам, Эркан свидетел на свадьбе Селчука. Он в номере гостиници, поэтому возможно в Адане)

# 89
  • Варна

Привет, прекрасници! Hug Hug Hug Hug
Днес е началото на седмицата, в която ще посрещнем Рождеството на Божествения син, ще стоплим душите си с радост, озарена от Богоявленската звезда, ще се радваме на топлината и уюта на Коледната нощ, на Коледната трапеза и ще споделим празника с близки и приятели/и на яве и с помощта на мобилни устройства  Simple Smile/. Нека е весело в душите Ви, виртуални мои прекрасници! Нека нищо не помрачава Светлите ви мисли! Нека слънце да грее в душите и сърцата Ви! Нека обич да блика в изобилие около Вас! Нека Ви спори във всичко, което правите!
 Обичам Ви!!!!
Скрит текст:
Простете на Бризчето, че не се е появявала толкова дълго време! Добре съм – благодаря за загриженосттта! Просто се борих/и продължавам/ с бюрокрация, безхаберие и корупция, при това за нещо, което просто ми се полага по закон. Ама нали сме беззаконна държава, та защо да стане както е редно като може да стане по възможно най-безобразния начин. Няма да помрачавам празниците и да разказвам за измами и корумпирани меркантилни нищожества, че съм адски омерзена от това, което преживях и то на фона на всичко, което продължавам да правя за веселия празник на моите малчовци. Много е трудно да създаваш весело настроение, когато душата ти е  омерзена, но както и да е. Надявам се моите малки ученици да не усетят негативните мисли и настроения на своята госпожа.
Иначе, както Злати е отбелязала се опитвах да гледам сериалите, но не издържах до края, та си ги доглеждах на части и в другите дни. Довечера обаче съм се настроила за „Парченцата“- дано не ми мине котка пътя. А, и до Одрин успях да прескоча и да си хапна вкусотийките, които са патент на комшиите.
И …. да не ставам досадна и да пиша огромни фермани:
Хубав ден и весело настроение!

Общи условия

Активация на акаунт