Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~164

• 52 700
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
                        Здравейте сладури, благодаря за всичко споделено.  Да сте живи, здрави и много обичани.

Вече трябва да започва  "Счупените парчета" ако нямат някаква промяна.  Приятно гледане.

Да се молим дано Морското ни Бризче намине.

Иначе, Златенцето горкото ще остане самичко. Аз нищо не разбирам.

Приятно гледане.

# 31
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Има ли сайт в който има онлайн превод на руски на Парченцата?

# 32
Привет! Hug

Малко закъснях,написах пост,но нещо лаптопа зацикли,изчезна поста и писах наново! Peace

Сиси Hug,няма да има епизод тази вечер! Peace

Ето програмата на Стар тв.! От 20ч.(при нас 19ч.) има игрален филм! Peace

Цитат
Из-за событий в Турции, сегодня серии не будет!

Преди имаше,но вече няма онлайн превод!Само Вюсал М. превежда епизодите и фрагманите! Peace

# 33
Привет! Hug

Малко закъснях,написах пост,но нещо лаптопа зацикли,изчезна поста и писах наново! Peace

Сиси Hug,няма да има епизод тази вечер! Peace

Ето програмата на Стар тв.! От 20ч.(при нас 19ч.) има игрален филм! Peace

Цитат
Из-за событий в Турции, сегодня серии не будет!

Преди имаше,но вече няма онлайн превод!Само Вюсал М. превежда епизодите и фрагманите! Peace

Слънце, благодаря ти. Няма да има   84-та серия.
А кога ще я излъчат - не се знае.  Нали и в  Турция има траур, заради убитите полицаи.
Ще чакаме. Дано и там вече да спрат с тези атентати.  Дай Боже.

# 34
Добър вечер  Hug
Закъснях закъснях....но тази вечер изглежда няма  сериал  Thinking

От поста на Злати разбрах, че няма да има епизод тази вечер...
Само не разбрах защо не ми показа постовете на трета страница преди да публикувам... Thinking

# 35
Добър вечер  Hug
Закъснях закъснях....но тази вечер изглежда няма  сериал  Thinking

От поста на Злати разбрах, че няма да има епизод тази вечер...
Само не разбрах защо не ми показа постовете на трета страница преди да публикувам... Thinking

Любима, здравей, благодаря ти много за поста. Аз наистина написах, че Дилара е в Дубровник.  Намерих го - когато писах за   анонса към 84-та оригинална серия.
Написала съм така - Дубровник, Хърватска, мафиота Дамир и Дилара.  А те наистина се срещат в Истанбул.  Това ще го гледаме тогава, когато излъчат 84-та серия. Тази вечер я няма. Моля те, прости ми. Наистина дадоха  снимката изглед на Дубровник и аз съм се заблудила, че Дилара е ходила там.  После преведох след него  друг  анонс, по-разширен и в  него написах, че Дамир е отишъл в  Истанбул, защото го прочетох при  Вюсал Мамедов. Имаше такава реплика, един от приближените му показа на Дамир изгледи от  Истанбул и  офиса на Харун.  Тогава Дамир му каза, че отива в  Истанбул.
Приятна вечер. Всичко хубаво.

# 36
Сиси няма проблем...Но аз не съм толкова упорита. Винаги допускам, че може да не съм права..
Предполагам, че епизода ще бъде излъчен следващия понеделник, защото всички дни през седмицата са запълнени...

# 37
  • Стара Загора
Добро утро food010Ани HugЗлати HugСиси HugЛу HugГости Hugи на всички,които ще се отбият Hug
Да споделим кафето Coffee и да си пожелаем денят ни да е чудесен!
Да има вяра,надежда и усмивки по лицата! Grinning
Нека сме щастливи и благословени Peace
Нека малките радости правят приятен всеки ден, защото приятните дни създават щастливия живот! Flowers Four Leaf Clover
Хубав и усмихнат Вторник! love001

# 38
Добро утро  Hug
Бързам да се разпиша докато слънчицето спи....
Боби мерси за кафенцето и хубавите пожелания за днешния ден  Hug
Днес е много духовито и ако прогнозата на синоптиците се сбъдне започва студа....
Но да си пожелаем да бъдем здрави  Peace
Коледа наближава и да бъдем усмихнати и щастливи  Hug

# 39
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,благодаря за ранното кафенцето! Hug Аз сега го пия! Wink

Ани Hug,успяла си  да минеш през темата докато слънцето спи! Laughing

Не мие ясно защо Стар тв. не пуснаха снощи Парампарча! Thinking Явно не е било ден за траур,тъй като другите телевизии си пуснаха сериалите за понеделник-Вътре по Шоу тв,Обидени цветя по АТВ! Peace Аз гледах BANA SEVMEYI ANLAT(Научи ме да обичам с Кадир Доуулу) по FOX TV ! Peace

Честит рожден ден на Лейля Танлар! nbirthday Tada
Да е здрава,много щастлива и да продължава да израства като актриса! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Ето и втора част 24еп. на ВО с превод! Peace
Висше общество еп.24 Бг.суб. 2/2

https://www.vbox7.com/play:7ac1ed896a

Приятен ден,момичета! bouquet

# 40
Привет! Hug Hug Hug

# 41
                                 Здравейте сладуранки, приятна вечер.  Благодаря за кафенцето и поженанията на Ани, Боби, Злати - да сте  ми  живи и здрави.

И така  -  снощи нямаше  сериал.  Вероятно тази седмица няма да има.  Програмата на  Стар ТВ е  изпълнена до дупка, така, че място  няма.
Честно да ви споделя не ми беше приятно, ама това е положението.
Ще чакаме до понеделник -   19.12.2016 .

Мили момичета,  снощи като нямаше серия изгледах ВО и се рових из  фейсбук.  Там  много приятели и приятелки  поздравяват Еркан за ЧРД.
Изглежда заради  атентатите  -  11.12.  е в  неделя и не са празнували рождения ден.  Съвсем скромно ...
Както и да е.  Имах  много  време да се ровя из фейса с часове.  Намерих на 2  места  преводи  на  PARAMPARCA   на български език.  Между другото на много от постовете има   "превод". Аз все чуках  "превод" и какво открих.  На турски PARAMPARCA  на  български превода е "Разкъсан на парчета".  Това е на български  превода в  оригинал  на "Счупените парчета"
                         По този повод бих искала да пиша  в  темата не "Счупените парчета", а да пиша "Разкъсан на парчета".  Като, че ли този превод по-подхожда  на сценария.  Моля, ако някое момиче има друго мнение....моля - напишете го. Много ви благодаря.  Тук сме, за да се забавляваме.
Приятна вечер.

# 42
  • Стара Загора
Ани HugЗлати HugСиси Hug

Голям студ захвана cold а казват,че утре ще е още по-студено...  ooooh!

Честит Рожден Ден newsm59 на Лейля Танлар ura

Пожелавам и много здраве,късмет и щастие в живота!Да има хубави роли и занапред Peace

Цитат
Сегодня День Рождение отмечает коллега по "Бродяге" Эркана, талантливейший Окан Ялабык. Желая ему всяческих радостей и успехов в жизни и в карьере, хочу пожелать, чтоб устал прятаться от поклонников его творчества и наконец-то порадовал нас новыми ролями в сериалах, по мимо театра и кино, которые для нас не так доступны, как ТВ.
С Днём Рождения Окан!

Скрит текст:

# 43
Сиси Hug Боби Hug

Висше общество еп.25 Бг.суб. трейлър1

https://www.vbox7.com/play:1dc4832bed

За Бегюм нямам думи! smile3511

# 44
Сиси Hug Боби Hug

Висше общество еп.25 Бг.суб. трейлър1

https://www.vbox7.com/play:1dc4832bed

За Бегюм нямам думи! smile3511

От Бегюм се очаква да прави мръсотии на Джансу! То и майка и и даде зелена улица - да раздели Керем с Джансу! Но сцената ми напомня друга сцена от турски сериал. Все се повтарят сценаристите! Един сериал трябва да бъде най-много 25 серии! Това е моето мнение! Всяка серия е колкото един филм и е нормално сценаристите да се изразходват откъм идеи!

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 09:12 от Лукреция

Общи условия

Активация на акаунт