Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~164

• 52 705
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Paramparça 88. Bölüm Fragmanı

https://youtu.be/5hASk5BQlmo

Бризче Hug,благодаря за превода! bouquet

Момичета,благодаря за компанията и коментарите тази вечер! Hug Hug Hug Hug Hug

Цитат
Озан да не би да е решил да отвлече Алаз?
От фрагмана се вижда,че го е направил!

# 691
Бризче благодаря за превода и на последната част  Hug
Много жестоко беше, че гръмнаха Селма - но това са рисковете на професията...В първия момент като видях онова нещо да свети помислих, че са й сложили паяк, ама не, бомба беше...много криминален го направиха сериала, но няма как - след като се перат пари....

Злати - само ми е интересно какво видя Харун в края на фрагмана....

Навярно Озан.....

# 692
                              Мили момичета - Бризче,  Ани,  Златенце - много ви благодаря  за преводите и коментарийте.  Много сте добрички.

Благодарение на вас  го  разбрахме.

От  прима-виста  не съм  очарована.

Очакванията  ми  бяха  за  друга  развръзка.

# 693
Хазал е царица да се забърква в разни каши...Дано сега Митхат да е до нея и да я спаси от Дамир...да не последва случката със Селма.... Thinking
Ама Дамир май се влюби в Хазал...та ще видим как ще приключи всичко.... Thinking

# 694

Скрит текст:
Мили момичета - Бризче,  Ани,  Златенце - много ви благодаря  за преводите и коментарийте.  Много сте добрички.

Благодарение на вас  го  разбрахме.

От  прима-виста  не съм  очарована.

Очакванията  ми  бяха  за  друга  развръзка.

На мен ми се стори епизода на моменти скучен...Защо не дадоха изобщо Дилара в болницата. Близките й не знаеха къде е , ама трябваше да ни покажат на нас зрителите какво се случва..... ThinkingНие нямаше да им кажем  Grinning

# 695
Бризче благодаря за превода и на последната част  Hug
Много жестоко беше, че гръмнаха Селма - но това са рисковете на професията...В първия момент като видях онова нещо да свети помислих, че са й сложили паяк, ама не, бомба беше...много криминален го направиха сериала, но няма как - след като се перат пари....

Злати - само ми е интересно какво видя Харун в края на фрагмана....

Навярно Озан.....

Не може  и  Селма  и  Митат  да  тъкат  по на два  стана.  Работата да си  хакер и то  в  полицията е  много рискова професия.  Такива хора умират  съвсем  млади.

И с  Митат ще стане нещо   подобно.  Не  ми  е  ясно  Джихан  какво  ще  прави, след като  разбере, че Митат го е  мамил.  Той  му  имаше  доверие, а  също и  Озан.

Тук има нещо неизяснено.  В  най-първата серия,  когато  показаха  Митат  Мете  Парс,  той  ходи  в  една  клиника  при една  стара  жена.  Казваше  й  "бабо".

В серия № 86  Митат отиде  при   Рефик и  го  попита  как е  майка  му ????  За  каква  майка  Митат пита  Рефик, когато самият той  каза лично  на   Джихан, че  майка му и  баща  му  са  умрели  в   автомобилна  катастрофа???..... Баща му имал  текстилна  фабрика и....тин тири...мин тири...
Вероятно  Митат е попитал Рефик  за  баба си ???  Или  пък  майка  му е  жива, но  е  някакъв   защитен  свидетел.

И сериала стана вече  съвсем  мафиотски и полицейски.  Нямаше  любов  още  от  началото и до сега.   Всеки е разкъсан на парчета.

Мисля си, колко ли  актьори  играха  през  тези  3  сезона  до  тук и  колко  още ще ни покажат ??  Всяка  вечер  нови и  нови  персонажи.
От  първата серия до сега  са играли  само  актьори, да ги изброиш  на  пръстите на дете си ръце - Джихан, Дилара, Джансу,  Хазал,  Кериман, Озан и  Илдъръм. Може би и Джандан.  Рахмито го нямаше - беше  в  Санкт  Петербург,  Йозкан  беше  в  затвора  в  Германия.
Това са актьорите от  началото - 7 или 8.
Кой знае още  какво ще ни измислят ????  Тази серия  беше мудна  за  мен. Нямаше го темпото, нямаше го драматизма,  нямаше  я  тръпката.
И с делата  няма  нищо  да се  случи....много пуши, а пламък  няма.
Лека нощ.   Какво се разписах  по  нощите.

# 696
Сиси и аз останах с усещане, че серията е мудна, скучна...Ама сега като си мисля, причината да ни се стори така е незнанието на езика. Имаше интересни диалози - какво си говориха Харун и Джихан, когато Джихан отиде в конака, разговорите с Озан - съобщенията и реалните...Ние след това ги научаваме от момичетата, които знаят езика, но в момента когато се водят диалозите ние не разбираме за какво иде реч и ни доскучава. Има моменти в които от играта разбираме какво се случва, но когато говорят - нищо не разбираме.
А и факта, че и в Истанбул е било много студено миналата седмица, може би ги е нападнал и грипа...Виж Селма как беше облечена. Дениз когато беше при Фейза и Хакан и когато говори му излиза пара от устата...И друг път съм чувала, че много често заснимат сцените в неотоплени помещения или на вън е студено, а актьорите са облечени леко, за да изглеждат добре.
За пример - първата сватба на Кахраман и Елиф е била по нощите и повечето герои бяха облечени ефирно и след това споделяха как са треперели от студ....
А за да не дават Дилара почти цял епизод сигурно и тя е била болна....Ето и Джихан е с пневмония и е в болница - излязъл е само за снимките. Това се е случвало в повечето сериали, които сме гледали. И те са хора, ама снимките не могат да се спрат и трябва всички да са на линия.
Така, че ще преглътнем този епизод  Grinning
Лека и спокойна нощ  Hug

# 697
  • Стара Загора
Добро утро на Антоновден,момичета Hug Hug Hug
С усмивка и чашка кафе Coffee да започнем деня и пожелаем на именниците от сърце да са здрави и щастливи!
Прекрасен вторник на всички нас и само радостни моменти да изживяваме днес!

Скрит текст:

# 698
Здравейте на Антоновден  Wear Umbrella cold
Да са живи и здрави именниците и да бъдат много щастливи  smile3525

Скрит текст:

При нас вали сняг, духа вятър, студено е и няма парно... ooooh!

Боби благодаря за топлото кафенце и топлите пожелания - все пак нещо хубаво се случва  Peace

Хубав ден с по-малко студ, вятър и сняг  Hug

Премьера! "Осколки анонс 88 серии в переводе Вюсала Мамедова!

видео тук

# 699
Нови снимки от невестата....

# 700

т вчерашния пост на Деси се заглеждам в тази снимка и мисля, че промяната е - косата на Ози е изправена...и е подстриган различно от времето на Съдбата....

С такава прическа е още от лятото - тоест промяната не е настъпила заради сериала...

# 701
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug

Боби Hug,благодаря за ранното кафенце! Hug

Ани Hug,благодаря за преведения фрагман! bouquet
При мен линка на сайта на Вюсал М.,който съм си запаметила ми дава затворена група! Thinking Как влизаш?

Синът ми Антони има ИД,почерпете се! Wink
Скрит текст:

Желая ви приятен ден! bouquet

ПП Закъснях с поста,тъй като спряха нета! ooooh!
Скрит текст:
От сутринта фалове....със закуската,в кафето съм сложила сол,вместо захар Joy,нямах и нет!Така изчистих и гледах тенис с Григор! Laughing
--------------------------------------
Да пусна рейтинга!
TOTAL- 7 PARAMPARCA STAR TV 20:32 23:43 4,56 10,16
AB- 8 PARAMPARCA STAR TV 20:32 23:43 3,61 8,21
20+ABC1- 6 PARAMPARCA STAR TV 20:32 23:43 4,79 10,36

# 702
Здравейте, момичета!
По едно чайче.... и нещо сладичко отстрани...

Злати, да ти е живо и здраво момчето!

Ани, прическата на Ози е леко променена, но на мен лично така ми харесва повече. Тези завойчета и лимбички по главите на мъжете при комшиите нещо не ми допадат... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 703
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Злати  Hug здраве и късмет желая на момчето ти !  ura

# 704
Злати Честит Имен Ден на твоето момче  smile3525
Скрит текст:
Желая му здраве, мечтите му да се превърнат в реалност и скоро да те зарадва със снаха и внуци. 

За теб  Hug

Честит празник и благодаря за почерпката  Hug

Деси и аз не харесвам лимбичките по мъжките прически.
Но Ози е като къдрен ситно, ситно....Веднъж бях писала, че когато започна Съдбата отделях много време да разбера как му е направена прическата.
Сега в този вид повече ми харесва и на мен....

Злати ето линка за стената в контакта на Вюсал...
https://vk.com/studiyaperevoda

Пише, че това е затворена група. Но когато отвори страницата точно под аватара горе в дясно пише "Член на групата" Когато кликнеш там и ставаш член на групата би трябвало да виждаш страницата.

Ели  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт