Yildizlarin Altinda/Под звездите/-нов сериал с Йозге Гюрел и Берк Джанкат-тема1

• 30 016
  • 181
  •   1
Отговори
# 120
  • под най-голямото листо на тиквата
Офффффф май излязох лош пророк  Embarassed
Много жалко , че турския зрител не оцени филма  #Cussing out

# 121
Ето и статия от руски блог, в който пише, че приключва сериала:

https://kino-teka.com/news/tureckie/1080-zvezdy-moi-svideteli-pr … o-zritelyami.html

# 122
  • София
Много жалко  Thinking
Харесах си го този сериал, но явно не съвпада моя вкус с този на турския телезрител   Naughty
Толкова труд и надежди от целия екип и накрая нищо

# 123
  • Свети Влас
- Берк се сбогума с екипа на сериалът ни  Cry

# 124
  • Под звездите
Жалко за сериала. На мен лично, първи епизод ми хареса много. Втори беше леко скучен, но нали нещата трябва да се изяснат. Освен това 3 пъти се сменят режисьорите. В 1 епизод работата беше по добра, не знам дали е бил един и същи режисьора на 1 и 2 епизод. Аз Берк не съм го гледала в друг сериал/ малко в Сюлейман/, но ми направи много добро впечатление. Образът му в сериала е много колоритен. От поп звезда, до изоставеното дете, от едно непораснало  дете, което получава мъмрене от баща си до бунтара  и всички тези образи той ги пресъздава много добре с мимики, жестове, погледи. За 1 минутка успяваше да ме убеди в образа в, който се въплатяваше. Със сериала се захванах заради Йозге и ще го завърша с любимец-Берк. Жалко, че не му дадоха шанс. Мисля, че по нататък щеше да си вдигне и рейтинга. На мен ми хареса играта на всички., но кой ли  ме пита newsm78

# 125
Добро утро,
И аз мисля, че трябваше да му дадат шанс на сериала. По нататък  и рейтинг щеше да има. Берк играе страхотно ролята си, а Йозге все едно я гледам в Сезона на Вишните... Същата е! Яд ме е, сериалчето си струваше... Иска ми се и финал поне да имаше някакъв Sad

# 126
 Hug Hug

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm 2. Fragman

Арас е приготвил изненада за Хазиран  Heart Eyes Очакват ни прекрасни сцени с ГГ .

И  две промо снимки

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 18:57 от лава

# 127
Здравейте момичета Simple Smile вчера загледах сериала и ми допадна Simple Smile Но вярно ли е, че ще го спират или има шанс да го продължат в зависимост от рейтинга на следващите серии?
  Пожелавам ви приятна вечер Simple Smile

# 128
Ау, фрага беше страхотен, много интересен епизод се очертава да е...

# 129
  • Под звездите
Hug Hug

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm 2. Fragman

Арас е приготвил изненада за Хазиран  Heart Eyes Очакват ни прекрасни сцени с ГГ .

И  две промо снимки

Добро утро групичка. Лаве, джанъм, ти си очите и ушите на темата  bouquet

# 130
Добра нощ, момичета!

Снимки от 3 епизод .

Лека .

# 131
# 132
# 133
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug

Ели благодаря за превода на 1 епизод  bouquet.
Може би щеше да има шанс дизито, но според мен го пуснаха в много неподходящо време  Peace
Хубав ден  Hug

# 134
  • Свети Влас
Мераба, къзлар ! Ели чок тешекюр едерим за превода ( Здравейте, момичета ! Ели, много ти благодаря за превода ) !
- Нова снимка от 3 епизод.

Общи условия

Активация на акаунт