Случи ми се нещо странно XV

• 176 146
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
  • Кьолн
Жужуто, голяма прегръдка от мен! Hug
Пандачина,и аз имам такива усещания понякога и винаги се оказвам права.Близките ми казват че съм вещица.Била съм ги предизвиквала сама нещата. Но явно не е така.Радвам се ,че детето ви е здравичко! Имате явно силна интуиция!

# 241
Здравейте,реших и аз да споделя странните случки около мен.Първо искам да кажа,че ежедневието ми е много забързано и обикновенно подминавам тези неща с усмивка.Чудя се откъде да започна,но ще наблегна само на най запомнящите се случки.Преди няколко години сънувах моята баба,която е починала(майка на баща ми ),преди това искам да уточня ,че баща ми пиеше откакто се помня и то по много алкохол...В съня ми тя беше много ядосана,каза ми да отида да купя икона на света петка и да я подаря на баща ми....цитирам .."барем спре да пие най-накрая..."Подарих му иконата и до седмица той спря алкохола,от тогава минаха 7 години и той не е помирисвал алкохол дори.Почина мой близък брадовчед,с него играехме по цяло лято на село през ваканцията.На погребението му,аз стоях със моя съпруг най отзад,бяхме в ритуалната зала и слушахме думите на служителката...беше горещо лято и бях облякла дълга рокля..В този момент усетих как роклята ми се залепи за мен,все едно силен вятър я духна.обърнах се ..зад мен имаше стена...нямаше прозорци или врата..нищо..усмихнах се и мислено му казах..."тук ми е добре,не искам по напред..."У дома имаме котка,тя постоянно се взира в нищото....гони нещо..но и това подминаваме с усмивка...казваме си.."котето пак полудя..".от няколко месеца започна да става все по осезаемо присъствието в къщи ако мога така да го нарека...Понякога готвя на кухненския плот и усещам присъствието на човек зад гърба си,дори мога да се закълна че усещам и лек допир по гърба ми..толкова съм убедена че е реално,че решавам че това е синът ми и се обръщам рязко и тръгвам да му говоря нещо..В този момент виждам,че него го няма....няма никой не само зад гърба ми ами и дори в стаята..Синът ми си е в детската и играе на компютъра...Друг случай....стоим с дъщеря ми в хола следобед и гледаме телевизия,котето е легнало до мен на дивана и спи...няма никой друг в къщи...В този момент чуваме и двете как нещо се посипва по ламината...Спогледахме се...станах..В първия момент помислих 4е е паднала леко мазилка от тавана..незнам..на такъв шум го определих,погледнах към него..всичко си беше наред..наведох се и видях по земята поръсени камъчета от котешката тоалетна....събрах ги в шепа и ги изхвърлих....тогава дъщеря ми каза,че ако и го бях разказала това,нямаше да ми повярва.....И последния случай от вчера сутринта...събудих се много рано,само да уточня,че съпръгът ми е на рейс и спя сама в спалнята....по принцип никой не влиза в нея освен аз...не исках да светвам лампата и с ръка опипах нощното шкафче за да открия ластичето ми за коса...тогава Усетих нещо странно на допир..светнах лампата и видях върху шкафчето посипана пръст от саксията...а цветя имам в хола,не и в спалнята....колкото и да се опитвам логично да намеря някакъв отговор..не успявам....и още една много интересна случка...синът ми беше малък на около 4 години..разболя се от скарлатина,която те не диагностицираха навреме,изписаха му антибиотик който пи 3 дена без ефект,състоянието му се влошаваше и лекарката която го ликуваше ми каза...ако тази вечер не закрепим положението утре влизате в инфекциозно...отново бях сама...мъжът ми на плаване...няколко поредни нощи не бях спала...той беше заспал до мен ,а аз полуседнала за да не заспивам стоях до него..трябваше да му дам антибиотика точно в 02 часа.....Не съм усетила как съм заспала....В един момент усетих как една много здрава ръка ме хвана и ме разтърси здраво..стреснато отворих очи огледах се-нямаше никой... погледнах часовника...Беше точно 02:00.....За тези се сещам сега Simple SmileЩе ми е интересно да чуя и вашето мнение...Лично аз не обръщам внимание на всичко това и подминавам тези неща винаги с усмивка...

Започнах да чета, стори ми се интересно, но тези многоточия, безкрайни изречения и объркана мисъл ме отказаха  Peace Моля, опитвайте се поне малко да пишете разбираемо - не чак като за изпит по литература, спокойно.

И големи хора сме, деца имате, научете го най-сетне това "не знам"  Peace

Моите странни приключения у дома замлъкнаха, дано да е все така  bowuu

# 242
Здравейте!
Позачетох се назад в темата и видях, че споменавате регресиите. Преди около 2 години се подложих на регресия. Много интересно преживяване беше. До днес се чудя дали не беше самовнушение или пък жената, която правеше регресията да ми внуши, че виждам тези неща. Всъщност "виждам" не е точен израз. Бях със затворени очи, известно време нямаше нищо, после постепенно започнаха да се появяват бледи образи и с помощ от жената, която ми правеше регресията избистрях образите, т.е. тя ми задаваше въпроси от рода на "Опитай се да видиш сам ли е този мъж или има и други хора около него ... Освен скалата има ли гора около брега ..." и след такива въпроси "образът" се избистряше. Видях 2 свои предишни живота. Изводът беше, че трябва да се концентрирам върху създаването на сплотено семейство, защото в предишните ми животи все нещо е куцало в семейния живот. Е, явно и сега не се справям, защото с бащата на дъщеря ми сме разделени откакто тя беше на 1 месец.  Laughing
Странното в тази регресия беше, че единият живот, който видях ( т.е. аз не си видях целите животи, а фрагменти от тях), та фрагментите от единия от двата видяни живота вече неколкократно ги бях виждала в един повтарящ се сън. След регресията повече никога не сънувах този сън. В тези фрагменти аз съм с усещането, че нещо лошо се случва с детето ми, бързам по едни стълби и съм с мисълта, че отивам при болното си дете. Не мога да опиша усещането си в онзи момент, но всеки, който е бил на прага да загуби рожбата си или не дай си боже я е загубил, разбира какво имам предвид.

А сега се връщам в настоящето. През последната около 1 година имах натрапчивото усещане, че дъщеря ми ще умре. На 23  декември 2016 г приеха дъщеря ми по спешност в болница. Преди това дни наред се лутахме по кабинетите на лекари в поликлиники и медицински центрове, всички ми обясняваха как се паникьосвам за няма нищо, а аз чувствах, че детето има проблем, който не откриват. Всички повтаряха, че била банална ангина, но майчината ми интуиция и постоянната висока температура на детето ми говореха друго. В тези дни аз имах същото чувство като от регресията и сънищата си. Накрая стигнахме до инфекциозна болница за консултация и по време на консултацията ни казаха, че детето трябва да се лекува в болница и ако се бяхме забавили само още 10-12 часа финалът можело да е фатален, защото е пила грешното лекарство, което в случая много вреди. В този момент дъщеря ми вече беше съвсем зле, влошаваше се с минути и аз я носих на ръце до втория етаж, където ни настаниха. Качвайки се по стълбите на болницата си спомних онези фрагменти от регресията, в които също изкачвам стълби с мисълта, че отивам при болното си дете. За мое щастие дъщеря ми се възстанови бързо и за Нова година си бяхме у дома. След това боледуване вече нямам усещането, че тя ще умре, изпари се. Надявам се, че това е знак, че съм преборила една смърт, която е била заложена в съдбата ни.
На 24 срещу 25 декември през нощта тя се събуди след почти 2 денонощия сън в болничната ни стая и сякаш нищо не е било ме помоли да й дам бисквитка. В онзи миг за втори път през живота си повярвах в Чудото на Коледа. Първият път беше когато на Коледа направих положителния тест за бременност.  Grinning

Благодаря, че се включи. Много интересно ми беше да чета. Мисля, че колебанието ти дали  не е било внушение от регресиониста идва от насаденото клише у всеки от нас, че всички тези неща са алабализми и затова сме скептични, всички до един.
Иначе по самите моменти от регресията мога да кажа следното: смята се, че живеем животи на групи, в които отработваме определени проблеми. В сегашната ти група един от уроците ти явно е да отработваш семеен проблем. Обикновено уроците се учат трудно и на всеки се налага да повтаря много пъти едно и също, докато го научи. Затова и ти все бъркаш. Ще се научиш накрая, всички се научаваме все някога. Simple Smile По въпроса за стабилно семейство ще го отиграваш явно пак.
За заложените събития в живота.....ще ти кажа нещо, приеми го само за сведение. Веднъж медитирах и поисках да разбера какво е бъдещето, как се формира. Не знам откъде получавах информация, но отговорът беше, че нещо е заложено като възможност да се случи, но нашите действия и решенията, които взимаме могат да го улеснят да се случи, или да го предотвратят. Разбрах го, че във всеки живот събитията са просто възможности, нищо не е абсолютно сигурно, винаги можем и да  провалим капаните на съдбата. Ти си провалила/променила/ една от тези заложени възможности- да загубиш детето си- с избора, който си направила как да действаш в ситуацията. Вече си отиграла правилно ситуацията, научила си този урок и повече няма да срещнеш това изпитание в следващ живот. Ще минеш към други уроци.
Чудото на Коледа не е извън теб, не е нещо, което се е случило без твое участие. То ти е награда за това, че си научила урока си.
Изобщо чудесата се случват, има ги, но не за всички. За малцина в интерес на истината. Само за тези, които вече са успели в това, за което са дошли тук. Другите пробват пак в следващия живот. Когато успеят ,тогава чудото ще посети и тях.

# 243
  • Deutschland
Glow, браво. Питах се има ли още странности в дома ти, но явно няма. Дано и занапред да е така

# 244
Ън, това, което си написала е много интересно.
Имах интересно преживяване /поне за мен/. Сънувах някакви странни сънища и на сутринта това, което прочетох в съновника е, че намирам пари, а пък после ми ги открадват заедно със моите. Та си помислих, че ако намеря пари - няма да ги взема, че да не си загубя и тези дето ги имам...
Излизам, на тротоара лежат смачкани 10лв. - не ги взех. Но пък се прибрах без липси.

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 12:14 от Newly_

# 245
  • София
Интересни истории.

Била съм в ситуацията да виждам, че детето ми да си отива, а дежурният лекар да казва, че нищо му няма и то точно на Коледа. Два часа по-късно ни приеха в същото болнично заведение, друг лекар вече беше застъпил и не можеше да повярва, че сме били на преглед малко преди това.
Вдигна луд скандал на дежурния, който тъкмо си тръгваше, но какво от това...
На никого не пожелавам да изпита това чувство, кошмарно е.

И да попитам по-опитните в темата, опасно ли е за дете да излиза от тялото си и дали изобщо става дума за това?
Големият ми син /на 13 г./ наскоро ми сподели, че му се случвало насън да се наблюдава отгоре как спи.
На два пъти му се случвало да "ходи" до близкия парк.
Казах му, че просто е сънувал, но той се опита да ми обясни, че е по-различно. Като се "връщал", имал усещането за рязко падане от много високо и единият път дори се събудил със сърцебиене.
Казва, че като се наблюдавал, виждал някак размазано, все едно се движи бързо. Не изпитвал страх, даже му било смешно, понеже започвал да се върти.
Питах го откога е така, той казва че започнало преди 4-5 години. Не бил споделял, понеже тия сънища не били нищо особено, а и не се случвало често /на 2-3 месеца веднъж/.

В семейството ми не помня да се е дискутирала подобна тематика.
Тайничко съжалявам сина ми, че е с ограничена фантазия. Дори фантастичните филми и книги го дразнят и все им намира кусури, че не били направени по-реално.

Не знам, какво да мисля, мъничко съм притеснена. Сигурна съм, че не ме лъже /то няма и за какво/.

# 246
Интересни истории.

Била съм в ситуацията да виждам, че детето ми да си отива, а дежурният лекар да казва, че нищо му няма и то точно на Коледа. Два часа по-късно ни приеха в същото болнично заведение, друг лекар вече беше застъпил и не можеше да повярва, че сме били на преглед малко преди това.
Вдигна луд скандал на дежурния, който тъкмо си тръгваше, но какво от това...
На никого не пожелавам да изпита това чувство, кошмарно е.

И да попитам по-опитните в темата, опасно ли е за дете да излиза от тялото си и дали изобщо става дума за това?
Големият ми син /на 13 г./ наскоро ми сподели, че му се случвало насън да се наблюдава отгоре как спи.
На два пъти му се случвало да "ходи" до близкия парк.
Казах му, че просто е сънувал, но той се опита да ми обясни, че е по-различно. Като се "връщал", имал усещането за рязко падане от много високо и единият път дори се събудил със сърцебиене.
Казва, че като се наблюдавал, виждал някак размазано, все едно се движи бързо. Не изпитвал страх, даже му било смешно, понеже започвал да се върти.
Питах го откога е така, той казва че започнало преди 4-5 години. Не бил споделял, понеже тия сънища не били нищо особено, а и не се случвало често /на 2-3 месеца веднъж/.

В семейството ми не помня да се е дискутирала подобна тематика.
Тайничко съжалявам сина ми, че е с ограничена фантазия. Дори фантастичните филми и книги го дразнят и все им намира кусури, че не били направени по-реално.

Не знам, какво да мисля, мъничко съм притеснена. Сигурна съм, че не ме лъже /то няма и за какво/.

Естествено, че не лъже. Много пъти сме разисквали това нещо в тази тема, дори имаше сърдене и спорове, че не било по темата.
Не се притеснявай, няма за какво. Много сме като като него. Simple Smile

# 247
  • в кукувиче гнездо
И аз съм започнала от дете, от малка летя по този начин. Няма нищо страшно, с времето ще се усъвършенства.

# 248
Ах, колко интересна тема. Прочетох част от нея с огромен интерес и като стигнах до регресиите, реших да ви разкажа, пък после ще се върна да чета.
Преди около две години бях на групова регресия с Гал Сасон. Въпреки, че се превеждаха думите му и имаше съответното изчакване, мисля, че нещата се получиха. За пръв път ми беше и всъщност не очаквах кой знае какво да видя, не и в пълна с народ зала. Не знам къде е границата между истината и въображението, затова ще се опитам накратко да разкажа.
Видях се като малко момче /около 9-10 годишно/, бях на един хълм и гледах надолу към града, който имаше високи кули и червени знамена. Не се виждах отстрани, нито като в огледало,  а така както и сега, погледнах надолу и видях босите си крака, мургавки едни, мръсни, къси панталонки, ръцете си. Имах чувството, че съм с тъмна, къдрава коса, но не я виждах. В следващия момент се видях в друга сцена - вече се гледах отстрани. Бях на земята, по гръб, в двор на къща. Дворът беше посипан с пръст, мисля че имаше кокошарник или нещо за животни на двора. Около мен бяха коленичили две три жени, главите им върху тялото ми, явно ме оплакваха, а аз виждах само краката си, те закриваха тялото, така че не можех да видя рани или от какво съм умряла.
Не схванах какъв е урока от този живот, не ми дойде никаква мисъл в главата, когато стигнахме до този момент.

Ън, чета те с жив интерес, какво значи ОИТ? Пак се извинявам, не успях да прочета всичко по темата.  Hug

Скрит текст:
Цитат на: Аби* в вт, 10 яну 2017, 16:36

Аз съм била при него за регресия. Честно, не съм сигурна какво да кажа - 'видях се'/в кавички, защото ми е трудно да кажа дали съм се видяла, или е било плод на фантазията ми /като малко момичнеце, около 5-6 годишно и втори път като млада жена/. Момиченцето носеше книга, на корицата на която имаше знак , изобразяващ моето име/цвете е/.

От друга страна, аз съм много земен типаж, не вярвам лесно на нищо, искам обяснения за всичкои ако не са ми достатъчни и  по моята мярка за достоверност, съм недоверчива. Не ме питайте защо съм ходила, от любопитство, разбира се. Дали бих повторила - не знам.

пс. да допълня - когато чета за такива неща, 90% са , че са били принцеси, владетели и не знам си какви още. Аз не съм се 'виждала' като такава, обикновено дете и момиче бях/ако съм била аз изобщо/. Струват ми се твърде измислени тези истории, че са били разни кой знае какви там главозамайващи фигури, по-скоро ми говори за разни липси към момента. Не, че вероятно не е имало и такива/но са твърде, твърде малко /.

Това, че всички се били виждали като принцеси и т.н. е просто нечия измислица, която се тиражира непрекъснато на принципа: една лъжа повторена 100 пъти се приема като истина. Ми не, не е вярно. Съвсем рядко има такива свидетелства, както и рядко срещани са хората, които са важни личности на времето си. А да се набляга на такива случаи е нормално, защото те предизвикват по-голям интерес, така че не е чудно, ако е имало човек, който при регресия да е заявил, че е някакво известно от миналото име, тази регресия да бъде избрана и представена на вниманието на читателите, за да събуди интерес към регресията. От хора, които са били на регресия нито един не е споделял пред мен, че е бил "някой" преди, всички се виждат като обикновени хора, болшинството даже се виждат като бедни, водещи тежък живот. Но се запомня, разбира се, случаят на някой, който е бил Давид, а не на бедняка, едва свързвал двата края цял живот Mr. Green
Допълвам се, тъй като стигнах и до тези мнения.
На споменатата регресия всъщност бях с още двама души - мъж и жена. Жената се видя отстрани като принцеса в кула, а мъжът - като пълководец, свещеник и индианец /как и трите заедно не разбрах/. Мисля, че има нещо от това, което Аби* казва - жената често я бъзикахме, че се държи като кралска особа, а за мъжкото его трябва ли да говорим  Wink

И по темата - днес в работата говоря по телефона с една служителка от друга фирма. Тази фирма често сменяха персонала си и ми беше трудно с всяка следваща нова служителка. Това момиче се задържа около три години и точно днес си мисля - ех, дано не напусне, толкова лесно се работи с нея. Ако напусне, ще е първият човек, с когото работя от клиентите ни и  за когото ще съжалявам. Преди 10 минути тя дойде при мен по работа и каза, че идва за последен път, защото напуска.  Cry Cry

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 16:13 от Rainy day

# 249
Момичета, има ли такива от вас, които насън контактуват с починали? Мъчи ме един въпрос и бих искала да се посъветвам с някого, на когото му се е случвало.

# 250
  • Deutschland
Пиши де. Все някой ще ти помогне

# 251
Често сънувам и си говоря с починалите. Но напоследък натрапчиво сънувам двама, всеки в своя дом. Като че ли искат да ми кажат нещо  за тези домове, като че ли искат да покажат или и аз не знам....Ту единия, ту другия - седят насред домовете си, оглеждат се и само ми се усмихват. Не говорят, за разлика от други.. Мислите ли, че пропускам нещо? Подсказват ли ми нещо? Буквално през вечер, от около година са тези сънища

# 252
Rainy day, ОИТ значи опитност извън тялото. Това са астралните проекции, също така и преживяванията на границата на смъртта, тоест клиничната смърт. Мисля също, че и медитациите са в това число.

1905 , Починалите хора познати ли са ти?
Не знам каква е причината да ти се явяват, но без да говорят. Обикновено търсят тези, които имат отворен канал за връзка. Не мисля, че пропускаш нещо, те ще си кажат, ако има какво.

# 253
  • в кукувиче гнездо
Копирам от друга тема, в която съм писала за контактьори с мъртви хора. Така една жена без да ни познава се свърза с нас, за да ни разкаже за срещите с починалата ми баба.
"В нашето семейство имаме точно такова доказателство, че всъщност нищо не свършва със смъртта. Направо настръхвам, като си помисля и много не ми се е споделяла тази история в тази тема. Обаче сега ще разкажа. Една жена, която работеше с майка ми в институт в София, но която майка ми Не познаваше лично, беше отишла при нея един ден и й беше казала, че вижда мъртви хора, които ходят при нея, за да търсят контакт със своите близки. Това се случвало на някакъв кръстопът в кв Надежда, до който имало сладкарница. Когато въпросната жена минавала оттам я чакали много мъртви хора, за да предадат посланието си на живите. Та там й се беше явила милата ми баба. Говорела на различни езици - български, румънски, френски.... Така й казала жената, без да знае, че баба ми наистина говореше всичките тези езици. Използвала е много типични за нея думи, описа ни дори как е била облечена. Предаде ни, че има една пола в гардероба на баба ми, която е със скъсана плоха и да я зашием. Много често се явяваше на тази жена, за едно или друго. Докато един път не дойде и не каза, че скоро при нея ще отиде и съпругът й, моят дядо, да го погребат при нея искаше. Наистина скоро след това той почина. Изпълнихме желанието й и повече не ни е търсила."

# 254
и аз имам такива сънища с починали близки, последно сънувах ,че са си в къщи , подредбата беше както си живееха там, само ми се усмихваха и аз сложих в ръката на дядо нещо за хапване, на сутринта купих всичко ,което сънувах и го дадох , въпреки,че това което сънувах бяха странни неща за хапване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт