Случи ми се нещо странно XV

• 176 138
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
  • София
lechugitka, това ми беше много интересно.

Наскоро сънувах, че един мой починал пра-пра дядо идва да ме види. Никога не съм виждала негова снимка, защото не се е снимал. Чувала съм по-възрастните в семейството да го споменават като име и нищо повече. Абе с две думи знаех само, че съм имала дядо с това име и толкова.  Не си спомням какво ми казваше, но си спомням само една мисъл, която ми мина през главата по време на съня - помислих си, че този дядо е бил голям женкар. Спомням си и дрехите, с които беше облечен. На сутринта ми стана смешно и разказах на майка ми. Описах й облеклото на дядото, тя каза, че обикновено е ходел облечен точно по този начин и наистина бил голям женкар.

Когато бях около 7-8-годишна ме водиха при една баба да ми лее куршум. А бабата още с влизането ми в стаята се изправи и много превъзбудено ме накара да си сложа дланите срещу нейните без да ги допирам. Усетих нещо като плътна и топла въздушна струя между дланите ни. После бабата ме попита какво ми говорят мъртвите. Аз много се уплаших и казах, че те нищо не ми говорят и съм там да ми лее куршум, а не за друго. Тя отговори, че трябва да се науча да ги слушам и че ми говорят докато спя. Не знам дали е истина това, но ако е истина, така и не се научих да ги слушам. Често сънувам починали близки, говорят ми нещо, което си казвам, че трябва да запомня, но на сутринта - нищо. До скоро мислех, че това с говорещите ми мъртви не е точно така, но откакто започнах да чета в тази тема ми се струва, че може и да има нещо вярно.

# 256
  • Кьолн
Аз също постоянно сънувам моите починали близки.Дори ако се случи да забравя датите им по това се ориентирам.И аз мисля, че в съня ни те се свързват с нас.Аз в последно време все сънувам селото на баба и дядо.Че те са живи и аз живея при тях.Много силна беше връзката ни приживе и може би подсъзнанието ми си прави шега.Интересното е, че селото е западнало а аз го сънувам хубаво, пълно с живот.Хората котио виждам със сигурност са починали.Не знам.Може би наистина посещават местата където са живяли

# 257
Аз скоро не бях сънувала баба ми,но преди 3 седмици я сънувах.Сънувах,че раздавам точно определени сладки за рождения и ден,а той трябваше да бъде след седмица.Като се събудих веднага раздадох от тези сладки.Сънищата обаче не спряха още една седмица.Все различни неща сънувах,но тя беше там,не ми говореше за друго,освен за едни числа.Запомних ги.Тя винаги ме предупреждава преди да се случи нещо лошо.Точно на рождения и ден са казали на мъжа ми ужасна новина,която засяга бъдещето ни.Тази седмица в понеделник мъжа ми изкара кучето,взе и дъщеря ни.Беше пуснал телевизора на Нова и почна тегленето на Националната лотария и се загледах.Започнаха да теглят числата и до последното ги бях сънувала.Да,обаче не ги бях пуснала.Баба отново опита да ми помогне,но не се замислих.Бяха тежки дни и не можех да мисля за нищо.

# 258
  • Gotham City
Здравейте,
включвам се пак и може би за последен път в темата, с молба към вас дами. Има тема за паранормалното, като обща такава, тук в тази тема "СЛУЧИ МИ СЕ нещо странно" , за вече 18 страници прочетох едва 3-4 случки, другото са все неща, които, според мен нямат място в тази тема. Като регресии, сънища и т.н.
Интересни сте за четене, но моля, пишете  в другата тема за тези неща. Тази на мен, а съм сигурна и не само, беше любима тема, но в последно време дори да видя +99 нови отговора отварям и не виждам, това, за което е темата фактически. Бях се отписала и днес реших да ви хвърля едно око с надежда, че темата се е върнала в релси, за съжаление не.
Та с две думи, идвам с молба да се придъжаме към темата, да пишем за странни случки, а за всичко останало в общата тема за паранормалното.
Благодаря предварително!

# 259
  • в кукувиче гнездо
Здравейте,
включвам се пак и може би за последен път в темата, с молба към вас дами. Има тема за паранормалното, като обща такава, тук в тази тема "СЛУЧИ МИ СЕ нещо странно" , за вече 18 страници прочетох едва 3-4 случки, другото са все неща, които, според мен нямат място в тази тема. Като регресии, сънища и т.н.
Интересни сте за четене, но моля, пишете  в другата тема за тези неща. Тази на мен, а съм сигурна и не само, беше любима тема, но в последно време дори да видя +99 нови отговора отварям и не виждам, това, за което е темата фактически. Бях се отписала и днес реших да ви хвърля едно око с надежда, че темата се е върнала в релси, за съжаление не.
Та с две думи, идвам с молба да се придъжаме към темата, да пишем за странни случки, а за всичко останало в общата тема за паранормалното.
Благодаря предварително!
Grinning Такива вопли вече са просто смешни.

# 260
  • Gotham City
Здравейте,
Благодаря предварително!

На теб май всичко по темата ти е смешно?  Thinking
И предната тема ти засякох мнението относно публикация по темата, че едва ли не било смешно и в какво се била превърнала темата, което всъщност е нелепото

# 261
  • в кукувиче гнездо
Здравейте,
Благодаря предварително!

И предната тема ти засякох мнението относно публикация по темата, че едва ли не било смешно и в какво се била превърнала темата, което всъщност е нелепото
Верно?

# 262
  • Gotham City
Скрит текст:
Здравейте,
Благодаря предварително!

Верно?

Абсолютно....
Тъй като призовавам да не се спами, спирам, защото в случая правя именно това с безсмисления си спор с теб

# 263
Отворих по-стара тема / тема 9 от 2013 година/, за да видя какво е приемливо все пак да се пише тук, тъй като прочетох само тази и доста се говореше за регресии, та мислех, че съм в тон. Все пак и често темите се развиват. Та в тема номер девет от две и тринайста на първа страница се говори за сънища и поне две потребителки правят забележка да не се говори за сънища. Тоест все същото ред години.
 Laughing Отказвам се  Grinning

# 264
На мен не ми пречи, напротив, много ми е интересно.

# 265
  • В тъмната гора.
Тази тема е от време оно. Не и помня началото вече. Тогава ги нямаше другите подфоруми и ала-бала. Ние сме си свикнали тук. Аз я забелязвам именно тук и си я следя.

# 266
  • Gotham City
Ами освен, тези, на които ни се четат случки да си направим тема "НАИСТИНА ми се случи....", за да може другите да си чатите тук, ми някак...губи се логиката

# 267
Защо да се губи?
Може и да не споделят съфорумките нещо странно, но отново са по темата, не коментират козметика, предавания и т.н.

# 268
  • в кукувиче гнездо
Ами освен, тези, на които ни се четат случки да си направим тема "НАИСТИНА ми се случи....", за да може другите да си чатите тук, ми някак...губи се логиката
bouquet
чудесна идея, там си напишете строгите правила на първа страница и така..

# 269
  • Gotham City
bouquet
чудесна идея, там си напишете строгите правила на първа страница и така..

Имам и по-добра - направи си ти тема, в която да си пишеш каквото ти душа иска, или още по-добре блог! Проумяваш ли какво се говори? Спамиш 18 страници и мрънкаш, когато хората пишат по темата?!

Не е така Ивексче, темата е за случки а от 18 страници има 3-4 такива, ми досадно е.

Смятам да докладвам на модератор, включително и моите, които в момента са спам

Общи условия

Активация на акаунт