Случи ми се нещо странно XV

• 175 431
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
Хайде аз да разкажа моята най-странна случка, да сменим малко темата Simple Smile
Преди години, есенно време, аз работя от вкъщи, а ММ и детето отидоха на Витоша, да не ми се пречкат. Реших по едно време да извадя зимните обувки, да видя има ли нещо за хвърляне. Оставих ботушките на сина ми в съседната стая (беше за ремонт и я ползвахме за склад), за да ги премери като се върне.
Дойдоха си те надвечер, аз отивам да взема ботушките - няма ги  Shocked Прерових багажа, макар че съм сигурна, че ги извадих. Усъмних се дори в психическото си здраве, обаче успях да си припомня всичко, по което съм работила през деня, разговорите с колеги и т.н. Както и да е, ботушите ги нямаше.
След няколко дни се прибираме от работа и една баба от входа ни вижда и казва - А, точно вас търся. Намерих едни детски обувки, сигурно са ваши. (нямаше други деца във входа).
Идва след малко и носи ботушките  Rolling Eyes, намерила ги хвърлени зад блока.

Колко го мислих, не знам какво се е случило. Вратата на терасата беше отворена, влизала е съседската котка няколко пъти, ама не вярвам тя да е виновна.
Имам такъв случай с детски панталони, прострях ги, прибрах прането, уж да го вкарвам в гардероба, панталоните ги няма, обърнах всичко, пералня, мръсни дрехи, чисти дрехи, не и не. Така и не се появиха, но моето обяснение е, че някак си са литнали от простора и някой си ги е прибрал, а не ми ги е донесъл както при вас. Сигурна ли си, че не си ги оставила на терасата някак и да са паднали  newsm78
mozila ето това е странно.

# 316
  • София
Терасата изобщо не я ползвахме (после я усвоихме, защото горната баба - само баби са при нас Laughing - постоянно тупа и полива цветята си), беше винаги много мръсна, нищо не сме оставяли там.

# 317
Навремето сънувах често едно и също, че бягам от нещо, но се събуждах и не можех да разбера от какво. Една нощ обаче не се събудих, оказа се, че бягам от избягалият лъв от зоопарка, накрая се качих на един градски автобус, вратите се затвориха и видях мъжа си/по него време, вече не ми е мъж/ който остава отвън и го изяде лъва. След това много набързо след случката се разведохме и никога повече не съм сънувала този сън. newsm78 Сигурно е било някакъв знак, но като не мога да ги разчитам навреме. В началото на тази година сънувах Григор Димитров, никога не съм се интересувала от тенис, след това знаете какво стана с него, ще взема да си записвам сънищата  Mr. Green може пък тук някой да ми ги разчете
грейпфрут или имаш бели петна в паметта или наистина е странно.

# 318
  • В.Търново
Нищо странно не виждам в сънищата ти , Scarlet~ !  Grinning Всеки сънува странни сънища, но всъщност и съня не е странен, просто е бил малко предсказващ.Всеки сънува такива сънища.Няма нищо странно в това. А за Григор Димитров пък може и автограф да получиш от него скоро.Нали е и в България сега. Grinning

# 319
  • Карлово
ще взема да си записвам сънищата  Mr. Green може пък тук някой да ми ги разчете
Заповядай тема за сънищата.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=893033;topicrefid=4

# 320
Много ми е интересно ако се пише само за преляли чаши и тракащи телевизори какъв развой на темата се очаква? Аз все още се затруднявам да схвана какво някои потребители имат под "странно"и какво трябва да се коментира по тяхното разбиране за "странни" случки?

Случка: " Литна един лист хартия"
Коментар: " Сигурно е от вятъра"

Мноооооооооого интригуващо...

Незнам, просветлете ме  Thinking

Случките, които аз разказвах за квартирата ми в тази или миналата тема, например, са странни.

# 321
Навремето сънувах често едно и също, че бягам от нещо, но се събуждах и не можех да разбера от какво. Една нощ обаче не се събудих, оказа се, че бягам от избягалият лъв от зоопарка, накрая се качих на един градски автобус, вратите се затвориха и видях мъжа си/по него време, вече не ми е мъж/ който остава отвън и го изяде лъва. След това много набързо след случката се разведохме и никога повече не съм сънувала този сън. newsm78 Сигурно е било някакъв знак, но като не мога да ги разчитам навреме. В началото на тази година сънувах Григор Димитров, никога не съм се интересувала от тенис, след това знаете какво стана с него, ще взема да си записвам сънищата  Mr. Green може пък тук някой да ми ги разчете
грейпфрут или имаш бели петна в паметта или наистина е странно.

Ще помагам, разбира се  Mr. Green

грейпфрут, случката наистина е странна. Да не би наистина да си ги изхвърлила и да не помниш?

# 322
  Аз искам да разкажа, отново, за една странна според мен случка.

Моят татко почина в началото на месец Март. Едно слънце грее, дърветата целите в цветове, мирише на пролет. А аз умирам от вътре. От рак умираше... Сложихме му до главата клонки от дърветата, вързахме му мартеничка......да му замирише на пролет. И си отиде.

Една година по-късно, аз живеех на квартира. В стаята ми имаше огромен гардероб, легло и бюро. И едно голямо празно пространство в средата на стаята. Спомням си, че беше вечерта преди 1 Март. Мислех да се самозакича с мартеница, че да посрещна баба Марта с нещо на ръката но не ми се занимаваше. Беше ми тежко......

Събуждам се сутринта и още с отварянето на очите виждам в средата на стаята мартеница, на пода, със синьо камъче. Честно казано поради липса на мебели в стаята използвах няколко етажерки от гардероба за всичко. Там сложих кутии със стари бижута, лекарства, батерии Mr. Green даже стари мартеници.

И си мисля, ясно....съдба, рових снощи там и ето изпаднала е. Сложих си я на ръката и заминах на работа. Там и колегите ме закичиха едно хубаво та на нищо не приличах. Но мартеницата от сутринта остана на дясната ми ръка, а на другите все лявата подавах.

На другата сутрин се събуждам и с отварянето на очите виждам същата мартеница със син камък в средата на стаята на пода, точно, както другата. Помислих, че ми е паднала от ръката и се пресегнах с дясната ръка да я взема. И тогава видях и настръхнах...моята си беше там, на ръката ми. Това беше друга мартеница, абсолютно същата.

За мен моя татко ни ги изпрати. Дадох другата на брат ми и си ги носим винаги във важни моменти. Помагат.... Винаги.....

# 323
Scarlet, стана ми интересно за съня и мъжа. Когато сънуваше тези сънища, имаше ли намерение да се развеждате? или разводът е провокиран от съня?

# 324
  • Gotham City
_velvet_, буца ми застана в гърлото от историята ти, сигурно още си се грижи за вас татко ви, както може!
Пазете си мартеничките и нека ви носят късмет!

# 325
  • Кьолн
Велвет,стана ми много мъчно! Да почива в мир баща ти!
Момичета,много често съдбата ни дава знаци.Важното е да можем да ги разчетем.Поне при мен е така.

# 326
  • София
Вчера докато се къпя се сетих, че трябва да питам един познат нещо (свързано с неговата сфера на работа). Имам го като приятел във Фб, но не сме си писали или нещо. Излизам от банята и гледам - две съобщения. Едното от него. Без да отварям съобщението се запитах: Абе аз писах ли му? Нали само си мислех да му пиша... Отварям и виждам някакво съобщение от типа: Сподели до всички познати...дрън-дрън... И му писах: А, тъкмо ти ми трябваш за един професионален съвет... Не е нещо кой знае какво като странност, обаче никога не сме си писали, а получих съобщение от него, когато се канех да му пиша.

# 327
Scarlet, стана ми интересно за съня и мъжа. Когато сънуваше тези сънища, имаше ли намерение да се развеждате? или разводът е провокиран от съня?
Не, то беше години наред, току мине някой и друг месец и се повтаря, но винаги сънувах, че нещо ме гони, аз бягам, страх ме е, но винаги се будех преди да видя кой и какво ме гони. След като сънувах краят на сънЯ не мина и месец и решихме да се разведем, а аз никога вече не съм го сънувала.
_velvet_ ето, че си имала знак, но  Shocked аз бих се уплашила много.
Иначе с настоящият ми мъж, имаме често нещо като телепатия, познаваме си много често мИслите, но мисля, че това е защото сме дълго време заедно.
Обаче като казах странности и знаци от съдбата - на първият ми мъж номера на колата беше телефонът на родителите ми но наобратно.
На вторият ми мъж, телефона домашният беше като на майка ми в работата първият телефон, и сме родени на една и съща дата.
Явно са били знаци, но късно съм разбрала  Mr. Green Вече не питам за домашен телефон, за всеки случай  Laughing

# 328
  Аз искам да разкажа, отново, за една странна според мен случка.

Моят татко почина в началото на месец Март. Едно слънце грее, дърветата целите в цветове, мирише на пролет. А аз умирам от вътре. От рак умираше... Сложихме му до главата клонки от дърветата, вързахме му мартеничка......да му замирише на пролет. И си отиде.

Една година по-късно, аз живеех на квартира. В стаята ми имаше огромен гардероб, легло и бюро. И едно голямо празно пространство в средата на стаята. Спомням си, че беше вечерта преди 1 Март. Мислех да се самозакича с мартеница, че да посрещна баба Марта с нещо на ръката но не ми се занимаваше. Беше ми тежко......

Събуждам се сутринта и още с отварянето на очите виждам в средата на стаята мартеница, на пода, със синьо камъче. Честно казано поради липса на мебели в стаята използвах няколко етажерки от гардероба за всичко. Там сложих кутии със стари бижута, лекарства, батерии Mr. Green даже стари мартеници.

И си мисля, ясно....съдба, рових снощи там и ето изпаднала е. Сложих си я на ръката и заминах на работа. Там и колегите ме закичиха едно хубаво та на нищо не приличах. Но мартеницата от сутринта остана на дясната ми ръка, а на другите все лявата подавах.

На другата сутрин се събуждам и с отварянето на очите виждам същата мартеница със син камък в средата на стаята на пода, точно, както другата. Помислих, че ми е паднала от ръката и се пресегнах с дясната ръка да я взема. И тогава видях и настръхнах...моята си беше там, на ръката ми. Това беше друга мартеница, абсолютно същата.

За мен моя татко ни ги изпрати. Дадох другата на брат ми и си ги носим винаги във важни моменти. Помагат.... Винаги.....
Shocked настръхнах!

# 329
  • ГО
Аз, като сънувам едно и също нещо, винаги някой от семейството се разболява. Няма да разказвам за съня си, защото темата не е за сънища, а за тълкуванието на съня ми, което никога до сега не ме е подвело. Даже казах на моя мъж, и като съм сънувала нещото му казвам, и после той винаги е изумен. Никога до сега не е било да не се сбъдне.

Общи условия

Активация на акаунт