Случи ми се нещо странно XV

• 175 434
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
  • Gotham City
Това е форум хора, защо се палите така?
Такъв проблем заради една тема, прощавайте, но е смешно.
Беше ми приятно с вас, извинявайте, ако има нещо.

Ивексче, тебе специално те отбягвах, защото си ми приятелка.
Аз лично не се паля, паля се от обидите на някои и липсата на възпитание.
Просто помолих учтиво няколко дни, но вместо да се получи нещо положително стана мазало, явно трябваше да съм по-рязка.

# 301
Не може ли всеки да си пише, каквото е странно за него, а ако на някой не му е по вкуса да информира модератор да прецени?Странностите са субективни и нека не си скачаме един на друг в темата.

# 302
  • Sofia
Ако ще се броим - 5 ставаме. Супер много се вълнувам от всички теми, по които се говори , само че мястото им не е тук . Сънища, ОИТ, паралелни вселени, реалности и т.н, просто не са за тази тема, такава, каквато всички я познаваме.

# 303
Надявам се да не съм виновна аз за спора,понеже последната публикация свързана със сънища е моя. Rolling Eyes

# 304
  • София
Броите ги четирима потребителите.
Темата беше много хубава преди ракурса й да поеме към съвсем друга посока.
Моля, не употребявайте думи, без да знаете значението им. Смешно и тъжно е едновременно, че големи хора се излагат по този начин. За инфо - тук.
Bandida, не се впечатлявай, тук има хора, които се смятат за авторитети по всичко. За мен странно е да ме нападне куче например, за тях може да е ежедневие. Всичко е субективно и на мен ми е интересно да прочета кой какво смята за странно.

# 305
От една седмица котарака ми започва да мяука и да се дере като див звяр точно в 5:00ч сутринта. Не знам какво му става. И това ако не е странно здраве му кажи!
Разгонил се е Crossing Arms

# 306
Броите ги четирима потребителите.
Темата беше много хубава преди ракурса й да поеме към съвсем друга посока.
5

# 307
Много ми е интересно ако се пише само за преляли чаши и тракащи телевизори какъв развой на темата се очаква? Аз все още се затруднявам да схвана какво някои потребители имат под "странно"и какво трябва да се коментира по тяхното разбиране за "странни" случки?

Случка: " Литна един лист хартия"
Коментар: " Сигурно е от вятъра"

Мноооооооооого интригуващо...

Незнам, просветлете ме  Thinking

# 308
  • София
Според мен просто темата за странни случки се е поизчерпала, защото всеки, който е имал такава и е решил да я сподели, вече го е направил. Пък и честно да си кажем, такива случки не се случват всеки ден и темата ще замине в шеста глуха. Самата аз я следя от самото и начало, много интересни неща прочетох, страшни дори, направо избягвах вечер да я чета Laughing, но е имало и някви глупости, дето нито са странни, нито интересни, и като вляза очаквам да прочета нещо интересно, пък тоо  най-обикновен сън, или пък  поскръцнал гардероба...Така че, е добре или заглавието на темата да се поразшири и що годе да се поддържа, или да очакваме в трепет някоя странна случка да се случи на някоя потребителка....Специално темата за регресия мисля, че си е точно на мястото, от тук научих за нея и да много интересно и странно ми е, какви са били предишните животи на тези, които са се подложили на тази хипноза и изобщо подробности по темата.

# 309
  • София
Хайде аз да разкажа моята най-странна случка, да сменим малко темата Simple Smile
Преди години, есенно време, аз работя от вкъщи, а ММ и детето отидоха на Витоша, да не ми се пречкат. Реших по едно време да извадя зимните обувки, да видя има ли нещо за хвърляне. Оставих ботушките на сина ми в съседната стая (беше за ремонт и я ползвахме за склад), за да ги премери като се върне.
Дойдоха си те надвечер, аз отивам да взема ботушките - няма ги  Shocked Прерових багажа, макар че съм сигурна, че ги извадих. Усъмних се дори в психическото си здраве, обаче успях да си припомня всичко, по което съм работила през деня, разговорите с колеги и т.н. Както и да е, ботушите ги нямаше.
След няколко дни се прибираме от работа и една баба от входа ни вижда и казва - А, точно вас търся. Намерих едни детски обувки, сигурно са ваши. (нямаше други деца във входа).
Идва след малко и носи ботушките  Rolling Eyes, намерила ги хвърлени зад блока.

Колко го мислих, не знам какво се е случило. Вратата на терасата беше отворена, влизала е съседската котка няколко пъти, ама не вярвам тя да е виновна.

# 310
Съгласна съм ,че странните и страшни случки са се изчерпили, темата за регресиите и необяснимото е интересна, но това са едни голи предположения. Както и това за летенето. За регресията моето мнение е че вероятно са измишльотини на правещия, а това с прераждането пък ми е странно защото уж душата се преражда, а се коментира и вариантът, че умрелите ти се явяват. Пълна двусмислица и отделно да не коментираме случая как един умира сега , а друг след 70 години и в следващия живот пак са заедно, хайде моля ви се! Това са само предположения. Аз съм имала странни случки и съм ги споделяла тук, далеч не са хвръкване на лист, еднакви цифри на часовник и другите изброени с подигравателен тон.

# 311
  • София
^Liya^ , без да поддържам нечия теория, ето ти едно елементарно обяснение как може да ти се явяват починали, пък и да се прераждат. Не е задължително духът/душата да се прероди веднага след смъртта на физическото тяло. Нефизическата част може да има нужда от време да осмисли и проумее уроците, получени през този живот. През това време може да се явява на хора със способности, в сънища и т.н.
Същото е и с хората, умрели по различно време. Един е умрял вчера, а негов близък - преди 20-30 години. Отново не е задължително да се преродят веднага след смъртта на физическото тяло. Може да се "изчакват", а може и да са родител-дете. Тогава разликата в годините също е обяснена.
Пак казвам, не поддържам нито една теория, просто давам логични обяснения на въпросите ти. Не желая да пораждам спорове и коментари.

# 312
  • Сливен
Аз два пъти съм се включвала досега - и двата пъти със странни случки, но нямам против и другите неща, и аз тук разбрах за регресиите, интересно ми е да ги чета.
Сега по темата - тази сутрин /към 5ч./, след като приспах събудилото се бебе и вече заспиваща, се пробудих от стъпки, помислих, че е дъщеря ми, която често се буди и идва при нас, почти бях сигурна на 100%, че е тя, обръщам се към вратата - няма никой. Това нещо продължи 10-15 мин., като стъпките се чуваха ясно и отчетливо - да знам, че блока може да се намества, ламината също и т.н. и т.н., но стъпките бяха толкова ритмични и отчетливи, точно все едно човек стъпва тежко, а не като нещо да проскърцва и да се намества.

# 313
  • Кьолн
Сетих се нещо което не съм разказвала преди.Като младо 20 годишно момиче нямах приятел.А много исках да имам. Отивам веднъж в приятелка на кафенце и баща и беше там.И човека ме пита искам ли да ми гледа на кафе.Аз го приех като игра и се съгласих.И започва да ми гледа и казва,че като се прибера сега у дома ще съм получила писмо.Което не съм очаквала и също така до месец ще си намеря приятел за когото ще се омъжа.Честно казано не му повярвах.Поприказвахме още малко и се прибрах.И понеже бях на нов адрес и никога не бях получавала писма реших да проверя кутията.И вътре наистина имаше писмо.И наистина след месец точно на нова година се запознах с мъжа си.Но по-странното беше,че когато се прибрах у дома си налях чаша с безалкохолно и я оставих на мивката.Седнахме с брат ми да си поговорим и изведнъж чашата се счупи сама през средата.Като че ли някой я отряза с нещо.Коментара на брат ми беше, че ще ми се случи нещо много съдбовно.

# 314
  • София
Грейпфрут,а не може ли да е крадец например? Вземал ги е и после се е отказал от тях.Може би е искал и още нещо да вземе,но се е уплашил.На висок етаж ли живеете?

На трети етаж. Съмнявам се да е крадец - нищо друго не лисваше, а стаята беше пълна с багаж. Съседите са възрастни хора, по цял ден са вкъщи. Едва ли някога ще разберем какво е станало.

Общи условия

Активация на акаунт