Случи ми се нещо странно XV

• 175 438
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
  • Gotham City
Може би любителките на "странни случки" като бъгове на техниката и подобни са прави и трябва темата да остане за подобни разкази. Аз поне смятам да се съобразя с тях. Наистина има друга тема. Тук е по-подходящо да се разказва за това как часовника показва 11.11, 22.22 и подобни "чудатости".
Ако някой може да пусне линк в началото на темата към другата, ще бъде добре.
Оттеглям се от тази.
Има хора с много стеснено съзнание просто, не могат да се надскочат и затова има подобни коментари. Явно за тях "Случи ми се нещо странно" наистина е свързано с "десния мигач на колата се включи сам".

Исках да се сдържа от повече спам, но ти наистина ли си толкова умствено ограничена, да не използвам друга дума?
Никой не е казал, че нещата, които обсъждате не са истина или нещо подобно, а че нямат място в тема за случки. Темата от самото си начало започна с това и с тази идея - странни случки.

Ън, не става въпрос за бъгове, има стотици други случки, които нямат общо с бъгове на техника. А и въпросните "бъгове", понякога не са точно това, точно от теб най-малко очаквах да имаш такива ..как да го кажа, изказвания може би.

Спирам до тук, който каквото иска да си пише след това, спора е абсолютно излишен.

# 286
  • Кьолн
Ън,моля те не се оттегляй! Praynig Ти си една от най-четените от мен дами!

# 287
  • София
Добре, хипотетично:
Сънувам сън, в който ми казват числа. Запомням ги. После виждам, че това са печелившите числа за дадена игра.

В коя тема трябва да бъде написано? Случило се е, странно е - ако всеки сънуваше печелившите числа, всички щяха да печелят джакпоти, но пък е сън.
Забележката беше изобщо не на място.

# 288
  • Gotham City
Напротив, забележката си е на място, защото едно е да сънуваш един вид пророчески сън, което да, странно е, и може да се сподели тук, друго е да сънуваш "О снощи на сън ядох мандарини, и е странно, защото не обичам мандарини", например..

# 289
Добре, хипотетично:
Сънувам сън, в който ми казват числа. Запомням ги. После виждам, че това са печелившите числа за дадена игра.

В коя тема трябва да бъде написано?
Ами зависи дали си пуснала фиш / и го пишеш в тема "Днес съм щастлива, защото..."/ или не си /което отива директно в "Номинации за най-голяма муня"/. Ми така де, всичко трябва да е профилирано, какво тука само с тия сънища. Не се па наспахте значи!!!  Laughing

# 290
  • София
Harleen Quinzel , твоят пост със забележката е точно след пост на потребителка, сънувала сън с числата от лотарията. Значи е не на място. Ако е след пост "сънувах един сън тука, ма после нищо не се случи", е на място. Хайде да не се правим на интересни, защото последните 2 страници чета само спам, породен от именно твоят пост. След като не ти харесва - форумът е свободно място, никой не те задължава да четеш или пишеш някъде, където очевидно ти е неприятно.
Няма да отговарям повече, защото не смятам, че е редно да спамим иначе приятната тема...

Rainy day Simple Smile

# 291
  • Gotham City
Моят пост е отправен като цяло към всички, които смятат, че сънуват странни сънища, защото не 1 път съм го споменавала. За странните, никога нищичко не съм казала.
А това, че се е породило спам от моя пост, то аз нямам вина. На мен темата ми харесваше преди да се превърне в чат за живот след смъртта, паралелни светове и разкази на сънища.

Аз също приключвам, защото е излишно.....

# 292
А преди паралелните светове каква беше темата?

# 293
  • Варна
На първа страница има линкове към предните теми. Беше си точно тема за странни, необясними случки. Например чаша, водата от която изтича на масата, без чашата да има дупка (някой я беше описал наскоро) или изчезнал предмет, който се появява на рафта, без никой да го е оставил там, такива неща. И на мен в последно време не ми се нрави насоката, която прие темата, но ми е ясно, че е нормално, повечето теми с продължение търпят развитие.

# 294
Не споря. Peace
На мен ми е интересно всичко, което споделят съфорумките, вярно е, че в последните страници няма нищо свързано със "счупи ми се чашата" или "лампата примигва" да речем, така или иначе повечето хора, които пишеха в тази тема вече няма да го правят, хубаво, има си друга тема нека пренесем дискусиите там, тази да остане за "странните случки".
Не разбирам защо толкова много се дразните от споделяното тук, както и да е....

# 295
Така. Ако на трима потребители не им харесва посоката на темата - ккво да направим? Да спрем да пишем за неща, които според нас са странни? Доста е субективно тяхното мнение. Значи моите преживявания според тях не са странни, но пък според мен - са? Кой е по-прав в случая?

Може ли да вмъкнем анкета и да се разбере кой е съгласен с този субективен уклон на темата и кой - не?

# 296
  • София
Броите ги четирима потребителите.
Темата беше много хубава преди ракурса й да поеме към съвсем друга посока.

# 297
  • Gotham City
Ох, все казвам, че няма да пиша, ама не се сдържам, съжалявам много.

Не са трима потребителите, че даже и четирима не са, преди бяхме много, но огромна част се отказаха от темата, именно, защото пое в различна посока. Нито си отговаря на замисъла, нито на заглавието...

# 298
Това е форум хора, защо се палите така?
Такъв проблем заради една тема, прощавайте, но е смешно.
Беше ми приятно с вас, извинявайте, ако има нещо.

# 299
От една седмица котарака ми започва да мяука и да се дере като див звяр точно в 5:00ч сутринта. Не знам какво му става. И това ако не е странно здраве му кажи!

Общи условия

Активация на акаунт