Случи ми се нещо странно XV

• 176 137
  • 768
  •   1
Отговори
# 270
  • В тъмната гора.
Harleen Quinzel
първата тема е пусната през 2007 година, една година след регистрацията ми, за това ми се губи споменът от колко дълго следя темата. Ти тогава и хабер за регистрация си нямала.
Щом не роптаем масово и не се дразним, ти защо искаш да е на твоето.
Какво искаш, да ни изгонят, да ни заметат, да се наложиш ли..какво?
Все пак ние  потребителите правим този форум, аз вече над десет години търся информация и споделям такава тук, не само за децата ми, а и по много други теми и форуми.

# 271
Уважаема госпожо, Harleen Quinzel, с претенции за темата:
Създайте Ваша такава и там определяйте правилата! Темата върви, интересна е, раздвижи се. За хора, които се интересуват от странни, необясними неща и случки е точно мястото да намерят отговори на въпроси, които ги интересуват и които биха могли да обсъдят. Да, темата е разнородна и точно това я прави четена и интересна. Нали си представяте тема с по 3-4 мнения (колкото са според Вас случките точно по темата) - колко четена и коментирана би била. В темата има интересни участници и покрай мнения за сънища всъщност се получават много интересни дискусии за наистина странни неща.
Хубаво, че сте се отписали, явно тази тема не е Вашата. Не си причинявайте дискомфорта да четете.
По какви критерии ще ме убедите, че случките при регресия не са интересни, странни? Че разговори с починали близки и случки след това не са интересни, странни, необичайни?
Ако Ви е скучно -  намерете си друго забавление!

# 272
  • Gotham City
Опитах да бъда учтива, но има такива тук, за които това е неразбираемо.

Окей, пишете си общи приказки в темата за случки, щом ви влече.
Бъдете живи и здрави, явно ще трябва други теми да се пускат.....

# 273
  • в кукувиче гнездо
Ами освен, тези, на които ни се четат случки да си направим тема "НАИСТИНА ми се случи....", за да може другите да си чатите тук, ми някак...губи се логиката
bouquet
чудесна идея, там си напишете строгите правила на първа страница и така..

Имам и по-добра - направи си ти тема, в която да си пишеш каквото ти душа иска, или още по-добре блог! Проумяваш ли какво се говори? Спамиш 18 страници и мрънкаш, когато хората пишат по темата?!

Не е така Ивексче, темата е за случки а от 18 страници има 3-4 такива, ми досадно е.

Смятам да докладвам на модератор, включително и моите, които в момента са спам
Колко амбициозно.

# 274
Дам, има нужда от модератор, да замете ненужните спорове. Иначе наистина е интересна темичката, чета я редовно,  lechugitka и другите момичета след нея, интересни неща, не считам, че са общи приказки. Нека си остане такава, съвсем си е на място.

Скрит текст:
Аз всъщност не схващам какво би трябвало да се пише в такава тема, щом изредените случки не са за тук? Embarassed newsm78

# 275
.

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 07:34 от Rainy day

# 276
Harleen Quinzel, НАПЪЛНО съм съгласна с теб. Последните страници, а и направо цялата тема изобщо не са по същество. Започна да се споделя относно сънища, суеверия, свои лични убеждения за света и съществуването и всякакви други такива, за които си има специална ДРУГА темичка. Досадно е, влизаш, за да прочетеш някаква странна случка, а някой се обяснява какво му е мнението за прераждане, какво всъщност представлявало доброто и злото ooooh!

# 277
  • Gotham City
Harleen Quinzel, НАПЪЛНО съм съгласна с теб. Последните страници, а и направо цялата тема изобщо не са по същество. Започна да се споделя относно сънища, суеверия, свои лични убеждения за света и съществуването и всякакви други такива, за които си има специална ДРУГА темичка. Досадно е, влизаш, за да прочетеш някаква странна случка, а някой се обяснява какво му е мнението за прераждане, какво всъщност представлявало доброто и злото ooooh!

Шшшшт тихо, темата не е за случки, а за лични възгледи върху прераждания, за сънища и така нататък, това, че се казва "СЛУЧИ ми се нещо странно" и че навремето беше създадена с тази цел е само в главите ни Naughty

# 278
  • Кьолн
Лабрексче,аз си пишех случките тук,но много хора ме обвиниха че си измислям.А една дама ме заплаши да не пиша за да не стряскам хората.Че не знам какво щяла да ми се случи.Темата е страхотна и всички момичета пишат много интересни неща.Аз намирам отговори за много от случките си точно в тази група! Извинете за спама!

# 279
  • Бургас

Шшшшт тихо, темата не е за случки, а за лични възгледи върху прераждания, за сънища и така нататък, това, че се казва "СЛУЧИ ми се нещо странно" и че навремето беше създадена с тази цел е само в главите ни Naughty

И аз съм на вашето мнение. Никога не съм писала в темата,  но я следя и в последно време нищо общо със заглавието..
Особено фантасмагоричните теории за животи, нива, прераждания, изкупления и т.н.  Crazy

# 280
Може би любителките на "странни случки" като бъгове на техниката и подобни са прави и трябва темата да остане за подобни разкази. Аз поне смятам да се съобразя с тях. Наистина има друга тема. Тук е по-подходящо да се разказва за това как часовника показва 11.11, 22.22 и подобни "чудатости".
Ако някой може да пусне линк в началото на темата към другата, ще бъде добре.
Оттеглям се от тази.

# 281
Коя беше другата тема?
Бих желала да продължа да ви следя, разказващото се в последните страници ми е в пъти по-интересно от случки, за които си има логично обяснение.

ПС: Намерих я. Peace

# 282
Дайте линк към другата тема....  Simple Smile

# 283
  • в кукувиче гнездо
Може би любителките на "странни случки" като бъгове на техниката и подобни са прави и трябва темата да остане за подобни разкази. Аз поне смятам да се съобразя с тях. Наистина има друга тема. Тук е по-подходящо да се разказва за това как часовника показва 11.11, 22.22 и подобни "чудатости".
Ако някой може да пусне линк в началото на темата към другата, ще бъде добре.
Оттеглям се от тази.
Има хора с много стеснено съзнание просто, не могат да се надскочат и затова има подобни коментари. Явно за тях "Случи ми се нещо странно" наистина е свързано с "десния мигач на колата се включи сам".

# 284

Общи условия

Активация на акаунт