Случи ми се нещо странно XV

• 175 365
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Хах, и на мен ми прозвуча като описание на сцена от "Шепот от отвъдното" Mr. Green

# 346
  • София
То детето е само, снимано е от охранителна камера. И аз си мисля, че е нагласно може би, но пък детето толкова спонтанно реагира и се изплаши, а кой родител ще се подиграва така с дете?  newsm78

# 347
Сетих се за моя дядо  Sad ,няма го вече от 13г. Боже ,кога мина това време.
Бях мъничка когато почина ,но ясно си спомням как бойлерът "свиреше",към 17ч,точно ,когато той пълнеше гореща вода от бойлера за животните. Беше зима ,по това време.
Бойлера,тогава стар ,издаваше такива звуци,но само когато използваме вода ,иначе не. И двете с баба ми бяхме сигурни,че е той.
Майка ми ми е разказвала, как няколко пъти е падал капака на тенджера ,когато са преминавали с баща ми ,той и се е скарал колко некадърна е щом го събаря няколко пъти. Mr. Green
Тя е сигурна ,че капака е паднал без намеса.
Много често в спомените си се връщам ,точно в това време преди 13-15г.,въпреки смъртта на дядо ми ,това са си най-спокойните и безгрижни години в моя живот.
Бог да го прости дядко ми ! Sad

# 348
Бях мъничка когато почина ,но ясно си спомням как бойлерът "свиреше",към 17ч,точно ,когато той пълнеше гореща вода от бойлера за животните. Беше зима ,по това време.
В къща или в апартамент се случва това?

# 349
  • Варненска клюкарка
Детето на масата реагира спонтанно, ако е нагласено не мога да си представа що за родител, що за болен мозък би причинил такава уплаха на детето си само за да го заснеме .
По късно ще потърся друго подобно видео заснето в празен офис от няколко охранителни камери в офис сградата- разпръскване на документи, движение на столове, движение на бравите на вратите заснето и от вътрешната и от външната камера....Зловещо изглеждаше.

# 350
  • Gotham City
Ето това е от офиса,  страшничко е
https://www.youtube.com/watch?v=n07myucGOGk

# 351
  • Карлово
Обикновено, когато болен човек започне да вижда мъртви роднини скоро си отива от този свят.Баба навремето като беше вече тежко болна и тя виждаше мъртви близки, малко след това си отиде.
Не всички, обаче. Имаме една бабка на 90 от 3-4 години е недобре, ту става, ту не може да става от леглото. Все за починалите си роднини говори, багажи си стяга и си е още жива.

# 352
  • В.Търново
Обикновено, когато болен човек започне да вижда мъртви роднини скоро си отива от този свят.Баба навремето като беше вече тежко болна и тя виждаше мъртви близки, малко след това си отиде.
Не всички, обаче. Имаме една бабка на 90 от 3-4 години е недобре, ту става, ту не може да става от леглото. Все за починалите си роднини говори, багажи си стяга и си е още жива.
Сама казваш, че говори ЗА починалите си роднини, а в случая става въпрос, че започват да виждат и да си говорят с тях , когато идва техния земен път.

# 353
Скарлет ,в къща.  Peace
Баба ми, дни преди да почине говореше с майка си . Peace
И аз мисля,че това е "сигнал",че е "пътница" ,жената.

# 354
  • под звездите
Инсценирано е. Peace

# 355
  • Карлово
Сама казваш, че говори ЗА починалите си роднини, а в случая става въпрос, че започват да виждат и да си говорят с тях , когато идва техния земен път.
Абе не е точно така. Този я бил посетил през нощта, други идвали и и казали да си приготви багажа да си ходи и т.н. Това имах предвид. И също си въобразява, че е млада...
Съжалявам за разводняването на темата.

# 356
  • Gotham City

Чисто любопитство - по какво го прецени?

# 357
Гледам че има интерес относно клипчета, та нека споделя и аз нещо което гледах на скоро .
Демонично обсебване . Най-силно ми направи впечатление как се промнят гласовете на хората, наистина звучат демонично .
Не се препоръчва за хора със слаби нерви и бременни .
https://www.youtube.com/watch?v=J-cy0t-EK3I&t=5s

# 358
  • под звездите

Чисто любопитство - по какво го прецени?
Бях гледала друг клип с обяснение , а и такива клипове с полтъргайсти и местене на предмети доста лесно могат да се манимулират и да изглеждат съвсем реални.
Освен, ако столовете не полетят и не обиколят всяко кътче на стаята, по начин че да не изглеждат дърпани с нещо, не им вярвам. Laughing

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 19:01 от Preria

# 359
  • Варненска клюкарка
 И аз се питам как прецени че е инсценирано. Твърдиш го със сигурност, но и твоите аргументи не са сигурни Wink Да ти кажа че столовете можеха и да летят и пак да е манипулирано Peace На мен пък ми изглежда автентично, не мога да обясня защо.

Общи условия

Активация на акаунт