Случи ми се нещо странно XV

• 175 357
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
В медии ,фото и клипове всичко може да се фалшифицира,че даже и българи взеха Оскар за специални ефекти.

# 361
  • София
В 03.02.42мин на камера 15,секунда преди да се затръшне вратата се вижда как притичва човек.

# 362
В 03.02.42мин на камера 15,секунда преди да се затръшне вратата се вижда как притичва човек.

Аз не мога да го видя този човек, къде да гледам точно?  Crazy
Забелязвам само, че има прозорец и от него се вижда преминаваща кола.
Страшнички са тези клипчета, но да, много е възможно да са нагласени.

# 363
  • София
   А,може би си права.Възможно е да  е така.

# 364
  • София
Бях чувала, че се случва. Но ми беше много интересно, когато се случи на мен.
В събота цял ден си блъсках главата с една древна египетска задача по математика. Много проста, ама не се сещам и не се сещам как да се реши.
Събудих се в неделя с готов отговор в главата. Още с отварянето на очите си се усетих, че бях решила задачата...насън.  Laughing

# 365
  • Варненска клюкарка

Събудих се в неделя с готов отговор в главата. Още с отварянето на очите си се усетих, че бях решила задачата...насън.  Laughing

Предполагам си чувала как Менделеев за пръв път е видял периодичността на елементите насън и това му е дало идеята как да изглежда таблицата в познатия и сегашен вид, макар че по онези времена са били познати само двадесетина елемента. Преди това е имало десетки други варианти на периодичната система, докато посочената от Менделеев периодичност дава разбиране за закономерността, според която се определя мястото на елементи, които все още не са били известни тогава и дава възможност да се предскаже не само съществуването на такива елементи, но и техните характеристики. Получил е уникално просветление по време на сън. Та една задачка ли...... Grinning

# 366
  • Варна
Мозъкът работи и докато спиш. Нищо странно няма в това да решиш насън задача, над която си се блъскала цял ден .

# 367
  • Кьолн
Като ученичка и после като студентка когато не можех да запомня нещо го оставях за сутринта.Винаги сутрин запомнях .А и проблеми когато съм имала пак така процедирах.И винаги сутрин намирах решение на проблема си.
Сега ако ми позволите да ви разкажа какво ми се случи тия дни.Сънувах сън много,ама много "истински".няма да го разказвам,само ще обясня,че този сън беше свързан с роднини на съпруга ми които много уважавам,но не съм виждала от години.Та този сън мира не ми даваше,все се чудех какво ли означава.И така няколко дена и в неделя ми се обажда сестрата на жената в това семейство.Казва ми че мъжът е много болен,но може би ще се оправи.Същата вечер ми пише същата жена,че човекът е починал. CryНе знаех за болеста му до фаталната неделя.Просто сънят ми го е показал.
И тъй като не ми е за пръв път сънищата ми да покажат нещо,съпруга ми ме обвини,че щом сънувам някого той умира. Tired Но аз не съм виновна!

# 368
  • София
Разбира се, че не си виновна...Това ми звучи като мъжа ми, предупреждавам го какво ще стане в дадена ситуация, той вироглав, става това за което съм предупредила и следва обвинението: "....защото ти каза, че така ще стане, предизвикваш нещата..."  Ко? newsm78

# 369
  • София
Мозъкът работи и докато спиш. Нищо странно няма в това да решиш насън задача, над която си се блъскала цял ден .
За мен беше странно, защото никога не ми се беше случвало. Само знаех, че е възможно. Чувството е доста странно и приятно.  Peace

# 370
  • Варна
Приятно е, това е възнаграждение за усилията ти.

# 371
  • Кьолн
Mumy,колко познато.Предупреждавам го да не паркира на едно място където всеки ден си паркира,че ще го глобят ,той вироглав не слуша и хоп сутринта честитка на стъклото.
Ирина,сетих се като ученичка на матурата по литература учих само за Вазов-Под игото.Никаква друга тема.Знаех вътрешно че това ще ми се падне.И падна се.това да имаш силна интуиция понякога много помага.

# 372
  • Вече в моята си приказка...
Mumy,колко познато.Предупреждавам го да не паркира на едно място където всеки ден си паркира,че ще го глобят ,той вироглав не слуша и хоп сутринта честитка на стъклото.
Ирина,сетих се като ученичка на матурата по литература учих само за Вазов-Под игото.Никаква друга тема.Знаех вътрешно че това ще ми се падне.И падна се.това да имаш силна интуиция понякога много помага.

Да, да, и аз това съм го изпитала на гърба си. За матурата - учих само за "Бай Ганьо". Е, падна се точно темата, която бях подготвила.

# 373
Сънувах цигани, нали обещах следващият път да пиша, като сънувам. Бяха навсякъде. Днес сутринта гледах някакви в сутрешните новини от Столипиново. После отивам на работа, влизам в барчето за закуска, там цяла тумба. Интересно ми е какво ли ще излезе накрая. #Crazy
На мен на изпит ми се пада въпрос, който не съществува в моя конспект, при преснимането се мръднал листа и последният въпрос, не се копирал. Скъсана, обаче кажете ми какъв е шанса на поправката да ми се падне същият  #2gunfire бива да съм карък, но чак пък толкова.

# 374
  • Карлово
А пък аз сънувах английската кралица. Ей тъй си седяхме на една маса и си говорихме. Нарочно обърнах внимание на какъв език, в случай, че ме попитате, е, на български. Какво ще излезе? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт