Случи ми се нещо странно XV

• 175 307
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
Аз не съм по принцип залитаща към конспирации. Но гледам новини...За мен също не е странно, наскоро имаше случай с двойка заснета в интимности от камерата на смарт тв. А колко пъти мой имейл се е появявал и знаел от хора с които нямам нищо общо. Всичко е свързано вече. А как според вас следят терористите? Ами куклата за която постнах линк? Не е никаква измислица, спряха я от производство, направо си казаха, че е шпионска и може да се злоупотреби с нея. Ами дарк нет? И такова имало. Пространство в което дилъри и престъпници общували. Тук един уби дете миналия месец и се похвалил там, щом престъпници се срещат там значи има скрити начини. Потребител се е обадил в полицията. Мисля, че има мноого неща които ние не знаем. За подслушващите скандали пък няма какво да го говорим. И всяко приложение което сваляме на телефона ти иска достъп най-малко до снимки, камера, микрофон и контакти. Peace Конспирации аз друго наричам. И не не мисля, че ме следят защото съм важна, но личното пространство не е това което беше, не виждам нищо смешно с цел реклами да ме "преследват".

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 15:36 от Lino

# 481
  • Австрия
Бъркаш темата, Lino  Simple Smile

# 482
  • MI
Съжалявам че писах вече.  Явно идеята на темата е като някой напише нещо не да му се даде логично обяснение за случилото се събитие (ако има такова), а да започнат всички "О, да, наистина колко странно, няма и не може да има обяснение". е, съжалявам, не е за мен. Хайде, със здраве.

# 483
nelig аз се радвам, че сподели, за патента ми беше интересно. Всъщност сега си давам сметка, че споделих тук понеже една потребителка беше споделила подобно нещо преди и се сетих за темата когато ми излезе рекламата(влизам тук веднъж годишно и точно това прочетох за Сплит). А не защото ми е странно. После ми се подиграха а аз почнах да се обяснявам. А вече си бях открила сама обяснението в нета. Тоест знаех за тази възможност, но не съм се ровила да разбера точно как. И стана развален телефон. Та за да не спамя повече приключвам и засега и в темата от DimS няма да се включа понеже нямах намерение чак толкова да задълбавам.

# 484
По отношение на рекламите. Вижте си програмите, които работят зад екрана или как се казва Background processes. Та там от скоро се мъдри и една програмка - нещо от сорта на copy voice and sound cloud. Странно да е случайност някаква.

По отношение на липсващи документи и аз така и не си намерих дипломата от университета. Търсих, търсих и накрая я обявих за изгубена и след - 2,3 години я намерих съвсем случайно на невероятно място. Та не знам какво да си мисля...

# 485
Трябва да я изгориш  Joy.     Сори. Не се стърпях Peace

# 486
Еее, вие съвсем изместихте темата с тези конспирации, реклами, шпионски кукли. Аз пък не се й съмнявам, че компаниите продават цялата информация за нас, която имат, на всеки, който е заинтересован и има средства да си я закупи. Ама не му е тук мястото да го обсъждаме.

# 487
  • София
Ето ви странна случка:
Вчера се прибирам от работа и намирам на изтривалката пред апартамента ни една плюшена костенурка. Не захвърлена, а прилежно поставена точно в средата на изтривалката. Синът ми си е бил вкъщи, не е разбрал нищо за това. Входът ни се заключва, не влизат външни хора, живеем на предпоследен етаж, няма как да стане случайно. На етажа над нас има две семейства с деца, попитах, не е тяхна, изпусната случайно или подобно нещо.

# 488
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
някой ти намеква, че си ... Mr. Green

Hug Heart Eyes Hug

# 489
Е... Плюшена костенурка...Аз в казанчето на тоалетната намерих малка пластмасова бутилка със странна течност в нея. Никога не бяхме го отваряли...

# 490
  • В.Търново
Е... Плюшена костенурка...Аз в казанчето на тоалетната намерих малка пластмасова бутилка със странна течност в нея. Никога не бяхме го отваряли...
Да не сте купили казанчето с тази бутилка вътре??  Grinning

# 491
Някой от гостите ви си е скрил патронче с концентрат Laughing

# 492
  • Пловдив
Аз съм сложила бутилка с вода в тоалетното казанче, за да намаля обема вода, който се пуска с всяко натискане на копчето.

# 493
  • Вече в моята си приказка...
Аз съм сложила бутилка с вода в тоалетното казанче, за да намаля обема вода, който се пуска с всяко натискане на копчето.
Хитро, Янтра, хитро! Не се бях сещала...

# 494
  • Кьолн
Атии,в нашия вход съседките имат навика да оставят по някое подаръче на децатаи то на изстривалките.Може някоя съседка или ваша близка да е идвала.Понякога като ни няма и някой познат ни търси му отварят входната врата съседите.

Общи условия

Активация на акаунт