Случи ми се нещо странно XV

• 175 298
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Атии,в нашия вход съседките имат навика да оставят по някое подаръче на децатаи то на изстривалките.Може някоя съседка или ваша близка да е идвала.Понякога като ни няма и някой познат ни търси му отварят входната врата съседите.

И аз това си помислих първо, защото и в стария блок, където живеех, имаше такава практика между съседите.
Обаче с тия мнения за магии и т.н. ме хвана параноята и не посмях да се изкажа.  Laughing

# 496
И аз да споделя
С едни приятелки пием кафе. Звъни телефона на едната, тя го гледа..гледа и мен.
И казва 'ТИ МИ ЗВЪНИШ'  #Crazy
Вадя си моя тел. от раницата и да, звъняла съм й! Нямам никакво обяснение за случката

# 497
Предполагам последното ти изходящо или входящо е било към/от нея. Просто в чантата ти се е натиснало някое от копчетата и затова си я набрала. Wink

# 498
Абсурд! Не съм й звъняла в този ден. А и тел. ми е с код за откл. Има и калъф. Раницата ми беше през няколко стола от мен. Никой нямаше досег с нея. Пък й се случи доста време след като седнахме...абе странно беше

# 499
  • BG-DE
Това с телефоните обикновено се дължи на софтуерен проблем и на мен ми се е случвало телефон сам да набира, а по-неприятното беше, че и сам пращаше празни SMS-и на когото си реши от указателя  Mr. Green Преинсталираха го и всичко се оправи  Peace

# 500
  • София
Атии,в нашия вход съседките имат навика да оставят по някое подаръче на децатаи то на изстривалките.Може някоя съседка или ваша близка да е идвала.Понякога като ни няма и някой познат ни търси му отварят входната врата съседите.
Ами не, детето си е било вкъщи и никой не е звънял. А и обикновено познатите ми се обаждат по телефона, преди да дойдат, защото работното ми време е плаващо и никога не се знае кога съм вкъщи.

някой ти намеква, че си ... Mr. Green

Hug Heart Eyes Hug
Определено беше мнооого симпатична костенурка, Добри  Flutter Flutter Flutter

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 00:00 от Атти

# 501
Искам да споделя ..
Онзи ден, в къщи сме Аз ,Татко ми , Брат ми и малката на 2г и половина ..
Аз и малката бяхме в детската на компютъра и гледахме филмче, а като погледна през вратата се вижда входната врата , също и тази на хола и кухнята, а вратата на спалнята е до тази на детската ..
Татко ми и брат ми са в кухнята , татко ми готвеше нещо ,а брат ми седеше на другия компютър ,в кухнята.
Иии както си седя нещо се размърда в коридора и поглеждам татко ми излиза с една чанта и казва :
- Чакай да ги оставя тези неща на стълбите .
Остави ги и се прибра , но не затвори входната врата .
И в този момент татко ми идва от кухнята и ме пита :
- Защо е отворена входната врата ??
И аз казвам :
- Ти нали излезе преди малко и не я затвори !?!?
Той :
- Не ,не съм излизал ! Аз до сега режех салам ..
Аз :
- Е ,как !? Аз те видях как излезе с една чанта !
Той :
- Не ,бе ,не съм бил аз !! Каква чанта ?!?

И се спогледахме учудени  Shocked Shocked  и затвори вратата и нищо ..

Направо за секунди стана това и още не ми е ясно как го видях с чантата и след малко хоп излиза от кухнята и казва ,че не е излизал през входната врата ..
Чудна работа !

# 502
А на стълбите имаше ли нещо оставено?

# 503
А на стълбите имаше ли нещо оставено?

Не , нямаше .
Странно ми е , понеже беше толкова ясно и го видях с чантата ии как излезна и влезна без да затвори .
А вратата остана отворена  Shocked
Дори той се учуди ..

# 504
  • София
Ок, би е брат ти!

# 505

Определено не ,защото той е епилептик и много трудно ходи ..

Аз се чудя , толкова реално привидение да съм имала  newsm78 , все пак ,не пуша ,не пия хаха освен от кафето ??  Crazy

# 506
  • София

Определено не ,защото той е епилептик и много трудно ходи ..

Аз се чудя , толкова реално привидение да съм имала  newsm78 , все пак ,не пуша ,не пия хаха освен от кафето ??  Crazy

Странно е, наистина!
Да не си била "задрямала", знаеш - онзи момент на полусън - полубудност?

# 507
Викаш да съм задремала седнала без да се усетя ? Може ,но тогава вратата как ще се отвори ??
Имаме допълнително стълбище като на блок .. ,няма тераси за да стане течение

# 508
  • София
Викаш да съм задремала седнала без да се усетя ? Може ,но тогава вратата как ще се отвори ??
Наистина не знам. Тогава това видение какво може да означава?

# 509
Наистина не знам. Тогава това видение какво може да означава?

и аз не знам и се чудя , може да е било предупреждение за нещо , като се замисля ..
Благодаря за помощта  Wink

Общи условия

Активация на акаунт