Като малка се представях с едно име, което много харесвах. След време първата ми любов кръсти дъщеря си така. После излизах с едно момче, което много обичах, но не се получиха нещата и отидох да работя в един хотел, където шефката ми носеше моето име, гаджето й, името на въпросния младеж, с който се бях разделила наскоро, а дъщерята на шефката ми се казваше като новата му приятелка
Но изненадите не свършват до тук. С мъжа ми преди време си бяхме харесали едно женско име, с което бяхме решили един ден да кръстим дъщеря си ако имаме такава (рядко срещано име) и аз му казах, че много си мечтая за дъщеричка и даже го бъзикнах, че искам да е определена зодия. Известно време след това, на бившия ми му се роди дъщеричка, въпросната зодия и същото име, което си бяхме намислили с мъжа ми ... еее бях потресена!!! Съвпадения???
Ти млади гласове ли чу?
Имената на двете ми баби и единия ми дядо са еднакви. Последното ми гадже преди да се запозная с ММ и неговото последно също са с едни и същи имена (мъжки и женски вариант, де
). Майка ми и свекървата на сестра ми са родени на една и съща дата (ден и месец). Братът на зет ми, голямата дъщеря на ММ и нашия син също са родени на една и съща дата. ММ и първата ми братовчедка - също. Това се сещам на първо четене, може и още да има.
А няма как да не забележа, тя и в лицето беше подпухнала и наедряла. Странно ми стана. Освен да има близначка. Или нещо съзнанието ми не я е възприело предния път
А няма как да не забележа, тя и в лицето беше подпухнала и наедряла. Странно ми стана. Освен да има близначка. Или нещо съзнанието ми не я е възприело предния път
Т.е. има близнак. Явно братът беше минал през кафенето, да говори с него нещо. И тогава си изяснихме поведението му - онзи, който ни подминава е братът - близнак.
Дори като се загледахме намерихме и разлики, но заради специфичното лице си мислехме, че е един и същ.
Аз и сестрата на ММ се казваме по един и същ начин, а пък ММ и мъжът на сестра му (адашката ми) са родени на една и съща дата, само че в различни години.
По принцип съм голяма пъзла (особено на тъмно) и от всякакви паранормални неща ме побиват тръпки, но обичам странни истории
Какво стана в оная стая, не знам. Две души познайници ли се намериха....?
Много се разбират, да са живи и здрави. Препоръчани теми