Случи ми се нещо странно XV

• 175 346
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
Да, така и не осветихме апартамента си като го купихме. Попските дейности не ми вдъхват вяра някак, защото твърде се комерсиализираха... Ще прочета за тази молитва и всичко, свързано с нея.
Извинявам се,че така нахлувам в темата ви,но аз също съм с 2 ръце за Кипрянови молитви.Дори и да не помогнат,няма да навредят.Също като съвет ако все пак решите да Ви ги четат,намерете поп в някоя по-малка църква.По-отдадени са и не претупват нещата...лично мнение.Успех  Wink

# 406
  • София
И аз имам една случка с Киприяновите молитви, даже веднъж писах писах, но накрая го изтрих, защото се опасявах, че ще ме обвинят, че не ми е достатъчно странна случката. Но понеже видях, че говорите за тия неща и реших все пак да разкажа.
  Сънувам аз, че ми тече мръсна кръв от устата и се чувствам зле, и в съня си отивам при една позната, която и в реалният си живот познавах, и която е някаква и аз не зная как да я нарека...Добър диагностицик, нещо лекуваше с някаква свещ, абе виждаше разни неща. Та по същество, отивам в съня си при нея и й разказвам какво ми се случва, и тя ми казва, че имам направена магия. Събуждам се аз в шок и ужас, и се обаждам на въпросната позната да и кажа какво съм сънувала, и тя ми казва, че най-вероятно наистина има нещо такова и ме прати да ходя да ми четат Киприянови молитви. Докато дойде деня четвъртък /защото в Света Неделя на този ден се четяха Киприянови молитви/, казвам ви бях като болна, психически се сринах, физически се чувствах зле. Имаше жена за която знаех, че се занимава с такива неща, която ме мразеше и беше напълно възможно да е направила нещо. Та дойде дългоочакваният четвъртък, бях шашната колко много хора бяха дошли за тези молитви, църквата беше пълна. Попитах кво що се прави, трябвало да си нося чорапки или нещо с което да преспя после, ама аз не носех нищо. Придвидливо пред църквата продаваха чорапки и кърпи. Купих си аз едни чорапи, сложих ги на масата, мина ритуала, прибрах си ги в чантата, качих се на такси и право в къщи. Вечерта трябваше да ги обуя ли, под възглавницата ли, не помня какво беше и кога точно, но чорапите изчезнаха в дън земя и никога не се появиха повече. Ясно до ден днешен помня как си ги взех и прибрах в чантата, качих се на такси и директно се прибрах, но чорапите ги нямаше, съответно нямаше как да завърша ритуала, а и трябваше да ходя три четвъртъка под ред. ОБаче изчезването на чорапите, го приех като знак, усещането ми беше просто да не се занимавам с тия неща, най-вече да не вярвам в магии и да си живея живота. Повече не отидох в Света Неделя. От този момент ми мина и главата, и притеснението и изобщо всички усещания, които имах от както бях сънувала гадния сън.

# 407
  • Вече в моята си приказка...
Не искам да вярвам в магии. Може би съм наивна, не знам, но едва ли има човек на земята, чудовище, което да се интересува обсебващо от моята особа, толкова много да ме мрази, та специално пари да хвърля по врачки, гледачки, ясновидци, екстрасенси и други подобни, за да ми навреди. Някак си невероятно ми се струва. Още повече, че има и друга приказка, че каквото правиш - правиш го на себе си /перифразирам/. Вярвам, че човек сам би могъл да си навреди /или помогне/. И всичко зависи от мирогледа му, поведение, емоции, които изпитва, начин на живот и т.н.

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 09:21 от MiRa_55

# 408
  • В.Търново
Не искам да вярвам в магии. Може би съм наивна, не знам, но едва ли има човек на земята, чудовище, което да се интересува обсебващо от моята особа, толкова много да ме мрази, та специално пари да хвърля по врачки, гледачки, ясновидци, екстрасенси и други подобни, за да ми навреди. Някак си невероятно ми се струва. Още повече, че има и друга приказка, че каквото правиш - правиш го на себе си /перифразирам/. Вярвам, че човек сам би могъл да си навреди /или помогне/. И всичко зависи от мирогледа му, начина му на мислене, поведение, емоции, които изпитва, начин на живот и т.н.
Моля те, не бъди наивна! Ако знаеш , че има хора, които живеят точно за това и с това да навредят на някой просто от злоба.Толкова злобни хора има, така че напълно е възможно това.

# 409
  • София
Дано не ме разберете погрешно, не съм мислила за магии преди това, просто ме е страх от такива неща и гледам да не мисля и вярвам в тях, но това не означава, че няма гадни хора, които се занимават с такива неща и се опитват да навредят. Магията за мен е негативна енергия насочена към конкретен човек от омраза и злоба, а това, че всичко се връща го вярвам на 1000%. Нито съм ходила по врачки, нито за разваляне на магии и прочие, не ми харесват тези неща, отидох в църква, но пък се случиха така нещата, че да се откъсна от тия мисли, защото наистина ми влияеха негативно. Един вид спрях да вярвам и мисля за това, и всичко се нареди и аз бях ок.

MiRa_55 пожелавам ти никога в живота си да не срещаш такива хора. Hug

# 410
  • В тъмната гора.
Магии се правят, това е всеизвестен факт, но доколко те действат, това е съвсем друга работа.
Само че, ако не сте запознати, всяка черна магия се връща тройно на този, който я е поръчал и на този, който я е направил. Та предвид това се чудя, как хора, които само с това се занимават, въобще оцеляват при тази негативна енергия, която се връща при тях.

Няма нищо чудно в това, защото и то се подчинява на закона:
Всяко действие възпроизвежда равно по сила и големина противодействие.

# 411
  • София
Предполагам, че започват в един момент да им се случват кофти неща.

# 412
  • В.Търново
Предполагам, че започват в един момент да им се случват кофти неща.
По-скоро на най-близките им и скъпи хора, поръчителите са на края.

# 413
  • София
Да, то това са си кофти неща, дали на конкретния човек или на близките и децата му, дали здравословно го закъсва или в живота нещата се закучват, все по някакъв начин се връща.

# 414
  • Кьолн
Като говорите за магиите и аз да разкажа.Може би в по-старите теми бях разказвала, но ще започна от там.Покойната ми баба беше здрава и права жена.Работеше по цял ден.Но изведнъж започна да слабее.Тръгна по лекари, всички казват нищо и няма.Докато не започна да пада от безсилие.Дядо ми се уплаши и отиде в съседно село при жена която лекува с билки.И жената му казва,че баба не е болна,просто има магия.Дядо и баба не вярваха в такива неща.
 Другата ми история е от преди месеци.Аз съм вярваща жена и отричах магиите.Влизам в един форум тук и виждам тема за магиите.Писах там ,
че не вярвам в тях.По- точно че може би има,но ако човек не вярва в тях не го достигат.И след около седмица сънувам,че ми е направена магия и в съня си не можех да разбера кой ми я е направил.И изведнъж виждам жена, която в реалния живот не ме обича и ми вързваше някакви неща като кърпи на колелото.Естествено след това започнаха да ми се случват доста неприятни меко казано неща.Може би е внушение ,но чувството,че нещо има остана в мен!

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 13:43 от mozila

# 415
  • В.Търново
mozila, какво стана с баба ти, след като каза , че не вярва?Потърсиха ли някой да разваля тази магия или си оставиха нещата на времето?

# 416
  • Кьолн
Русалка,тази жена казала на дядо да занесе една дреха на баба при нея.Какво е баела или правела не знам,но баба започна да се възстановява.А ние си мислехме,че е болна от рак или някаква такава болест.Факт е ,че се оправи баба ми и жената дори е попитала дядо дали иска да развали магията.Защото ако я развали ще отиде при този който я е направил.
Аз си мисля,че това са просто лоши енергии.Винаги е имало "борба" между доброто и злото.

# 417
  • В.Търново
Да.Магиите е лоша енергия.Те ги правят с някакви заклинания, ритуали, нямам представа.

# 418
Две пресни, странни съвпадения:

Седя си на дивана и си ровя в телефона. Мъжът ми идва да ми разкаже за негов колега, който щял да ходи в Сплит, Хърватска, което дава повод да си припомним весели моменти от нашето пътуване до там. Посмяхме се, аз се връщам към телефона и първото, което виждам е някаква реклама на Split. Почувствах се много особено..все едно някой ни беше подслушвал.

Втора случка, малко след тази. Внезапно ми се приисква да купя билети за симфоничен концерт и да заведа майка ми - от няколко години не ни се е случвало да ходим заедно, а преди много обичахме. Та, проверявам по сайтове и о, чудо, през януари ще свирят Бетовен и то не какво да е, а любимата ми Кройцерова соната. Купувам веднага два билета онлайн. След няколко дни се виждам с мама и й казвам за концерта. Тя ме поглежда странно и почва да реве. Аз съоветно се сащисвам, даже се уплаших. Оказва се, че на тази дата, 15 януари, са се запознали с баща ми. Не знаех..и ми стана хем мило, хем някак сюреалистично.
Това със Сплит не е случайно. Всеизвестно е, че ни следят чрез тия телефони, подслушват. На много хора съм срещала такива "съвпадения" из фейса.

# 419
Да разкажа и аз една странна случка с детски чорап. Преди година, че и повече изчезна един чорап на малкия. Много го търсих понеже на мен ми бяха любими, с едни звездички. През цялото време аз не хвърлих другия чорап и си стоеше в шкафа най-отгоре. Напоследък малкия често си изкарваше чорапи и ги ползваше като боксови ръкавици  Laughing И една сутрин детето играе на земята в хола, а аз излезнах от стаята за няма и 5 минути. Връщам се и гледам на земята въпросния чорап. Взимам го и си го нося в шкафа, мислейки, че малкия го е взел от там, отварям шкафа и гледам другия чорап вътре  Shocked Колко разпитвах малкия къде го е намерил, не можа да ми каже. В нас всички дивани и други мебели съм местила, килима също( не заради чорапа  Laughing) На пода нямаше дори играчки, да кажеш е бил забутан в някоя. И най-вече как пък за по-малко от 5 мин в които ме нямаше в стаята изкочи ей така небрежно в средата на стаята тоя чорап.

Общи условия

Активация на акаунт