Случи ми се нещо странно XV

• 175 336
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
Като заговорихте за губени вещи. Преди около 2г. и половина заминах на едно място в чужбина и си бях взела любимата пинсета - с някакви преливащи се цветове, много си я харесвах. И след около 2 седмици някъде вече на новото място тая пинсета ми изчезна. Търсих я, местих мебели, всичко то и нямаше много неща, понеже бях на ново място и беше почти празно. Е нямаше къде да се вдене. Помислих си, че приятелката, която идваше да спи в нас я е откраднала... и си купих нова пинсета. Миналото лято отивам в БГ и изкарвам един халат за баня от гардероба и кога съм забелязала незнам... но единия път като бръкнах в джоба и напипвам нещо. Като го изкарах беше "загубената" пинсета. Нямам идея защо точно толкова тъп и несимволичен предмет като пинсетата може да изчезне пък и за какво...никакви други асоциации, нито случки нямаше. Мистерия голяма Laughing

# 421
  • в кукувиче гнездо
Като заговорихте за губени вещи. Преди около 2г. и половина заминах на едно място в чужбина и си бях взела любимата пинсета - с някакви преливащи се цветове, много си я харесвах. И след около 2 седмици някъде вече на новото място тая пинсета ми изчезна. Търсих я, местих мебели, всичко то и нямаше много неща, понеже бях на ново място и беше почти празно. Е нямаше къде да се вдене. Помислих си, че приятелката, която идваше да спи в нас я е откраднала... и си купих нова пинсета. Миналото лято отивам в БГ и изкарвам един халат за баня от гардероба и кога съм забелязала незнам... но единия път като бръкнах в джоба и напипвам нещо. Като го изкарах беше "загубената" пинсета. Нямам идея защо точно толкова тъп и несимволичен предмет като пинсетата може да изчезне пък и за какво...никакви други асоциации, нито случки нямаше. Мистерия голяма Laughing
Аааа това е много голяма мистерия, наистина.

# 422
  • ГО
Дъщеря ми си беше изгубила обецата. Търсихме я навсякъде вкъщи, като можеше да е паднала навсякъде - на градината, у баба й, вкъщи.... Бях се отказала, решихме, че ще купуваме нови, ама минаха месеци, докато се наканим.
Един ден се решихме - днес ще купуваме нови обеци, но буквално минути преди да излезем, малкият вкара една от количките си под дивана и аз се наведох да я извадя и изгубената обеца беше насреща ми.
Специално местихме дивана, като я търсехме, прахосмукачката влиза под него и като чистя, всеки път почиствам и там, но месеци след загубата обецата си беше там.
Странното беше, че точно в деня, когато решихме да купуваме нови я намерихме Simple Smile

# 423
  • Карлово
Искаш да ме предизвикаш да реша да си купя нови обеци ли? Crossing Arms
От година и половина си загубих любима обеца. Като обличах един пуловер, който ми подаряваха в момента и явно се закачи и изчезна, под диван, под килим и т.н. Няма я. Аз си обясних ситуацията, че сигурно се е закачила на нещо и друго нещо съм я метнала в боклука. Пуловерът разбира се намразих и не го носих.
Скоро си купих едни комплекти на Пиер Карден, но тази не се е появила.

# 424
Аз имам още една история със загубена вещ. Пак на малкия. Имаше любима количка такси, много сладка. Все с нея играеше и влизаше в крилото на един гардероб. Вътре само една моя чанта имаше, малко по-голямка. Последно го видях как влиза с играчката вътре и малко след това изчезна количката. Претърсих цялата чанта, тупах, обръщах, бях убедена, че е там. Не се намери и реших, че детето я е хвърлило в боклука. Беше му по това време много интересно всичко да мята в коша. След месеци изваждам чантата за да я използвам и още на първото бръкване във външния джоб намирам количката. Не мога да си го обясня

# 425
Била е в Нарния... Laughing

# 426
Седим и си говорим, а вратата на къщата се отвори сама, беше около девет вечерта. Лично станах и заключих, нищо че бях на гости. Пак се отвори. И пак... Уплашихме се, реших да си тръгвам. Какво беше учудването ми - електрическите стълбове, т.е. лампите на улицата присветваха, доста се стреснах, то е уличка, от която се излиза на булеварда, но е поне 400 метра, няма къщи, само храсталаци.
И една котка тръгна подире ми.

# 427
  • ВАРНА
 Вчера автобус от градския транспорт ми спря на пешеходна пътека.А с предимство бе той.

# 428
  • София
Elizabeth_ направо настръхнах. newsm43

Вчера автобус от градския транспорт ми спря на пешеходна пътека.А с предимство бе той.
Хаха, това определено си е странно. Laughing

# 429
  • ГО
Заключена врата се отваря сама???  Whistling

# 430

Дали наистина е била заключена?  Rolling Eyes

# 431
  • ГО

Дали наистина е била заключена?  Rolling Eyes
Така пише авторката

Лично станах и заключих, нищо че бях на гости. Пак се отвори. И пак...

# 432
  • Пловдив
Преди мнооого, мноого години (около 10 и нагоре) бях безумно влюбена в един батко Grinning И загубена от любов, нямаше какво друго да му предложа освен сърцето си, все пак исках да му покажа, колко много го обичам, като му подаря четирилистната си детелина (беше ми единствена, имах я около 5-6 години и винаги я носех с  мен) За мен тя означаваше много и чувствах, че все едно му давам от късмета си, да го закриля. Но в момента, когато реших да му я дам, тя изчезна. И най-интересното, появи се, когато вече нямах отношения с него - след около 2 години. Беше много странно, понеже прерових абсолтно всяко място, на което можеше да е  Whistling

# 433
  • София
Аз така преди време бях решила да дам едни дрехи на едно бедно момиче. Бях приготвила една торба от Била с изпрани и сгънати дрехи - няколко панталона и блузки. Все нямах време да стигна до тях, за да й ги дам. И един следобяд тръгвам с чантата. Слизам по стълбите в блока и на последното стъпало стъпвам на криво и си навяхвам крака. Върнах се в нас с асансьора, защото ме болеше като ходя. Мина време, може би около месец. Аз само побутвам и местя чантата и пак решавам да я занеса на момичето. На излизане се удрям на вратата по много нелеп начин. Сякаш нацелих нарочно с рамото си касата на вратата. Беше лято и бях по рокля с презрамки, та хубавичко се охлузих и насиних. Ядосах се и се върнах. След известно време пак тръгвам с въпросната торба и този път я закачам на бравата и тя се къса. Тогава се замислих, че всеки път, когато тръгна да подарявам тези дрехи и нещо ми се случва. И реших да не ги давам. Оставих си ги в един скрин с неща, които не използвам. Може да е съвпадение, но аз го намерих за странно.

# 434
Ами и на мен ми се случи това с телефоните. Сутринта разправям, че ще ходя да купя сок от червени боровинки и ето сега ми излиза реклама на сока. Егати как се подслушва  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт