~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 4 ~

• 64 754
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Аз бих гледала с мишката, ма не мога да издържа по време на онлайна. Нямам търпение да чакам сцените на сладурите  Mr. Green

# 136
Аз бих гледала с мишката, ма не мога да издържа по време на онлайна. Нямам търпение да чакам сцените на сладурите  Mr. Green
И аз съм от доста време тъй.
Преди ми бе лесно, гледах на запис, но сега съм нетърпелива, но и до ден днешен макар, и онлайн пропускам някои безинтересни за мен сцени като превключвам на Карата по Стар.тв, и накрая манджа с грозде, Laughing и с двата сериала.

# 137
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
То и аз така си говоря - няма толкоз лесно да се откажа, много ги харесвам двамцата. Обаче като ми досади и ме отегчи действието и се понапълня с тъпи и безмислени реплики и хаотични  движения , спирам и го доглеждам на другия ден.  КараСевдата не може да се гледа с мишката - там заплитат сюжета яко, дори и само заради самото заплитане. А тука при нас може и да подремнеш десетина минутки, докато си чешат езиците разните Бетюли, Ероли, Филизи, Шерифета и Йълдъзки, като се събудиш - нищо не си пропуснал. Joy Joy
Но си е естествено - всички сериали, особено т.нар. летни, започват да издишат по някое време, особено ако поддържащите образи са слаби и недоразвити, както е в нашия случай.

# 138
Аз затова мисля да преустановя гледането на романтични комедии  Tired
Ще си догледам каквото съм почнала и битти вече.. Ще си гледам драми, които ще си държат някакъв рейтинг  Laughing

# 139
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тери, ама пък летните са много симпатични обикновено. И разтоварват, и създават приятно настроение. Спомням си с какво приятно очакване бях във времето между двете серии на 309.
А драмите обикновено са доста изкуствено и преувеличено тежки, понякога с жестокости и нарочни страдания, че да може зрителят да реве на воля. Не ми се страда на мен, искам развлечение. В това отношение Бодрум масалъ, поне засега, ми е точната рецепта. И БСА ми е добре балансиран, макар че и там ги влече да ти смразят кръвчицата от време на време.

Наде, и аз съм като теб - като харесам двойката, не мога да се откача. Заради любими артисти какви ли не глупости съм изгледала, защото не мога да се разделя с тях, гледат ми се още. Даже някой път се упреквам за това колко време прахосвам и колко дразнещи тъпотии изтърпявам, обаче продължавам. Ето, и аз като Тери, с Ашка. Като си помисля, че заради тази двойка съм изгледала към сто часа пълни глупости в по-голямата част от времето, само защото не мога да отлепя очи от тях в общите им сцени.
И със съжаление мога да кажа, че нито една българска сериална двойка не ме е залепяла така за екрана, както го правят много от турските.
Единственото ми успокоение е, че винаги мога с чиста съвест да зарежа сериал, ако много ми досади.
Колко много чаках Енгин Акюрек след КВФ и Облака, любопитна бях много за следващата му роля, като ги събраха с Туба в КПА - още повече. Обаче не издържах на сценария и ги зарязах някъде към 17-18-ти епизод, без да ми мигне окото.
А тукашните сладури ще ги помъча още, надявам се да се усетят, че сериалчето тръгва надолу и да го "повдигнат". Пък и едва ли е замислено като много дълъг сериал.
Днеска ще мъча втората част на последната серия. Joy Joy

# 140
Светле, и аз трудно търпя драмите в момента гледам Кара Севда и на Киво сериала и са ми леко тежки, но още ме държат  Mr. Green
Но любима двойка обикновено имам от летните- Зейкер ми бяха първата, после Дефмер и сега Лалето и Онурчик  Crazy Ще си ги догледам, както гледах какви ли не глупости в слънцата заради първото споменато чифте  Laughing Харесвам и двойки от драмите, но не ме грабват толкова, колкото от летните  Laughing Гореспоменатите сериали може и да ги зарежа в някакъв момент де. Севдата няколко пъти го зарязвах и пак го почвах  ooooh!

Като цяло летните започват много добре и после почва едно разтегляне, едни пълнежи, защото обикновено обръщат прекалено много внимание и на другите персонажи, които в някакъв момент стават дразнещи като най-големия ми пример са Нера и Кориша.. Сам го търпя, но в комплект с нея просто не ги издържам.. Така съм и с Курти в момента  Tired Ерол и Филиз ми останаха така по-забавни и ги търпя, другите освен главната двойка са...  Tired Tired Tired

# 141
Ама те защото не са намерили още бебока, затова разтягат, смучат от пръсти.

# 142
Да се роди Емирджим и ще вдигнем рейтинга  Whistling

# 143
Здравейтеееее, Тери, Simple Smile Светле, Simple Smile Тигаса. Simple Smile
Ами да бяха започнали търсенето на джуниърчето по-отрано, Crossing Arms а не онези дни след като вече в нета бе изтекла снимка преди около две седмици на сюжета за 27 епизод с надпис джуниър и детска рисунка.
Не съм за драми аз, натежават ми и то много, след Възела(той е показателен, че и драматичен сериал може да е с едва кретащ рейтинг и финиширан преждевременно) не, мерси, Stop не ми се гледат.
Карата не го възприемам като драма, не знам защо, Thinking но то и не го гледам от-до, а Кивовия сериал въобще не ме натоварва, гледам го кога имам време, и то отгоре-отгоре.
Най-редовна съм с гледането на "Вътре", но и него последните две серии ги гледах в големи интервали от време, а не както в началото.
С две думи май няма сериал, който трайно да ме задържи независимо кой/я/и актьор/а/и участва/т в него, но пък има екранни двойки, които ме притеглят магнетично към екрана(споменах вчера кои са те към настоящия момент).
Абеееее пренаситих се от сериалите им и това си е, ноооооо влезне ли ми под кожата дадена двойка оставам с нея до финала.
Прекрасен момент Heart Eyes и разбира се нашата Лялуша го изпорти за да продължи с разследването си, което я доведе единствено, и само до гнева на Онур.

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 11:07 от Neidjal

# 144
"Вътре" почти го зарязах  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 11:19 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 145
Да се роди Емирджим и ще вдигнем рейтинга Whistling
И аз така мисля.
С такова нетърпение очаквам джуниърчето, че, ще рече човек, че очаквам раждането на мой племенник. ooooh!

# 146

С такова нетърпение очаквам джуниърчето, че, ще рече човек, че очаквам раждането на мой племенник. ooooh!
Ми Миник Лорда сме го зачакали от 6-7 месеца  Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 11:59 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 147
Обаче сега като се замислих по-обстойно, време е вече да се ражда малкото ни лордче. Heart Eyes
Сериала започна м.Юни, имаше скок във времето от три месеца когато Ляле му съобщи, че е бременна, значи и да роди няма да е преждевременно.
Настроила съм се за хубави епизоди преди НГ, дотогава се очертават още два-27 и 28.
В следващия нашия лорд малко, ще се поцупи, Laughing но няма да е за дълго, защото не може да устои на Лялушка и ни предстоят романтика, и първа среща с Онурчик-младши. Heart Eyes Party

# 148
Като го гледам как й се хили на сета в магазина, значи му е минало от по-рано  hahaha
Да не е извадил късмет и да си е консумирал брака  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 149
Като го гледам как й се хили на сета в магазина, значи му е минало от по-рано  hahaha
Да не е извадил късмет и да си е консумирал брака  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Хи, хи, хи, Joy ако Ляле е родила дотогава иначе, ще продължи да е на пост Laughing и молитва. Mr. Green
SET

NEW

Общи условия

Активация на акаунт