~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 4 ~

• 66 212
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
А втори епизод как я обвини за всичко  ooooh! Едва ли не тя виновна, че я забременил, еми идиоте тя ли ти каза да не я пазиш  hahaha Joy

# 211
А втори епизод как я обвини за всичко  ooooh! Едва ли не тя виновна, че я забременил, еми идиоте тя ли ти каза да не я пазиш  hahaha Joy
Мани, мани, беше доста високомерен Crossing Arms в началото, но Ляле го приземи и то успешно. Laughing
Дали целенасочено е продължила да търси кутията, или случайно я е намерила, Thinking защото ако е първото, ще е голяма глупост от нейна страна след всичко случило се вечерта с видеото, което и показа Онур?!
Дали, ще си признаят, че са ходили във вилата или пак, ще има недоизказани неща помежду им?

# 212
Наде, може би случайно я е намерила  newsm78
Нали във втория фраг му казва за Чилека  newsm78 Сигурно ще му разкаже всичко  Mr. Green

# 213
Наде, може би случайно я е намерила  newsm78
Нали във втория фраг му казва за Чилека  newsm78 Сигурно ще му разкаже всичко  Mr. Green
Дано, но и той на нея.
Аййй страхотна предколедна изненада Party от екипа по превода на сериала, за което от сърце им благодаря.
23 епизод е преведен и качен в Датата за теглене Party(има го и онлайн).

NEW

# 214
А втори епизод как я обвини за всичко  ooooh! Едва ли не тя виновна, че я забременил, еми идиоте тя ли ти каза да не я пазиш  hahaha Joy
Нормално си реагира според мен, при условие че богатите мъже ги преследват жените  и те съответно стават подозрителни. Освен това и двамата бяха виновни. Лалето с хилядите коктейли, кой мъж няма да се възползва.................................

# 215
Еййй като живак е, Heart Eyes не може да седи мирна. Laughing

https://vk.com/club116464248?z=video-116464248_456239832%2Fvideo … Fpl_-116464248_-2

# 216
 Hug Hug Hug Hug Hug

чар и бедствие Crazy и котка за разкош

Аз все още не съм гледала последния епизод Embarassed, но ви чета редовно и се информирам за което благодаря Peace

А в почивните празнични дни, които се очертават да са около 20 #Crazy ще си наваксам.

Хубава вечер!

# 217
# 218
Нормално си реагира според мен, при условие че богатите мъже ги преследват жените  и те съответно стават подозрителни. Освен това и двамата бяха виновни. Лалето с хилядите коктейли, кой мъж няма да се възползва.................................
Е те и да ги преследват, той сам го е направил, никой не го е принудил  Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 219
Вай бе, дали това не е Емирджим!? Thinking
Снимката е с надпис от Мурат-Потому что у него есть дядя.

Ирем/Пеликанката и сестра й.

# 220
Наде, племенник на Мурат е, и от преди имат снимки  Laughing Иначе може да го пуснат за Емирджим, макар че ми е кеф да прилича на баща си  hahaha Joy

# 221
Наде, племенник на Мурат е, и от преди имат снимки  Laughing Иначе може да го пуснат за Емирджим, макар че ми е кеф да прилича на баща си  hahaha Joy

Скрит текст:

Ееее. Confused
Тая пък, имала един човек в живота й, голям праз, какво го интересува Онур, или може би има предвид него, аман от болни мозъци в сериалите им!?! Crossing Arms

Хайде Ерол, ти си на ход, разбери кой е възлюбения на Пеликанката(стига да не е в главата й пък той да не знае Mr. Green), че жена ти любопитство я тресе. Laughing

# 222
Тая па какво очаква наистина  Shocked Joy Той даже ще се зарадва, белким спре да му говори за тях двамата  Mr. Green

# 223
Добро утро. food010
Лорда е свалил гарда. Laughing

NEW

SET
https://vk.com/no_309_official/no309?act=s&id=119559927& … _-119559927_30665

Майката на Демет редовно лайква(днес също) негови снимки или общи такива със сцени от сериала.

# 224
Добър ден  Hug Hug

Да рипна за сряда  Party

Aaa свалил го е, пак ще се нацупи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт