~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 4 ~

• 66 217
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Такива думи ми идват в момента за Шерифе, че едва се сдържам....рови като квачка за да провери дали са намерили снимката, ахххх, #Cussing out ако ми е в къщата, ще я изхвърля на мига без обяснения. Без това от километри си личи, че е лицемерна, не разбирам как още не я са я усетили Онур и Ляле......и Пелинсу за "разкош". Sick
Аааайде и другата квачка Сахер се включи в клюките с Шерифе....храни куче да те лае е тяхното в случая.
И двете са за уволнение при нормални обстоятелства, но за етървите са си баш таман.

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 20:53 от Neidjal

# 376
Пислика  Sick

# 377
Как го изгони от щанда за бельо  hahaha Joy

# 378
Много са сладкии  Heart Eyes Heart Eyes

# 379
Мноооооого, Heart Eyes Heart Eyes само като ги видя и инстинктивно се усмихвам.
Пеликанката яко бута масло. ooooh!
Много точно казано.
Скрит текст:
"Противная змея #Шерифе

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 21:46 от Neidjal

# 380
Филиз  hahaha hahaha hahaha

# 381
Скрит текст:
Май търсят прислужница за дома на Ляле и Онур, но ни една не им харесва. Joy
Хи, хи, хи Филизка, Joy но сега, ще я цапардоса със същата ръкавица Laughing и с право в случая, защото е досущ с детско поведение.
Тя не търси причините из основи, а все плоски щуротии измисля.
Ужас и Шади започна да говори на техния ням език, отврат с-во, отвраааат. Sick

https://vk.com/dizimaniano?w=wall-60100797_130746

Серията за мен бе много приятна за гледане, изпълнена с новогодишен тонус и с много нежни, мили, и романтични моменти между Ляле, Heart Eyes и Онур. Heart Eyes
Много ми хареса ретроспекцията на зараждащата се любов помежду им отначало досега и превърнала се в безгранична обич.
Тези спомени ги приех като препратка към Емир, било какво било, вече нищо и никои няма да е/са о/същите след появата му.
До тук бяха Ляле и Онур, вече, ще са трима, Heart Eyes  newsm30 Heart Eyes и щастието им, ще е пълно. Party

Фраааааг Party Party Party и преводът му.
Емирджииииим. newsm68 newsm44 newsm68
http://www.fox.com.tr/No-309/izle

Скрит текст:
Лале: Что будем делать тогда?
Онур: Не будем спрашивать их мнение
Йылдыз: я просто поделиться опытом
Сонгюль: Я тоже поделюсь опытом
Филиз: Кто их мама? Я!
Эрол: раз ты мама, я как будто тетя этих детей. У меня тоже есть право на слово
Бетюль: У меня тоже есть право, я их бабушка
Онур: я с тобой одного мнения, мама
Сонгуль: Я в шоке сейчас
Лале: Что говорят, мамы одного, а папы девятерых рожают. Очень смешно
Лале: Онур, я видимо рожаю

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 23:49 от Neidjal

# 382
 Hug

Не падаме по гръб  newsm44 newsm68

Да си пожелаем седмичка когато се появи Миник Лорда  newsm68 newsm68

# 383
Здравейте. wavey
И аз идвам с рейтинга.
Повишил се е в сравнение с миналата седмица. Party
http://www.ranini.tv/reyting
И в социалните мрежи е ОК. Party
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes

Според мен в 29 серия няма да видим Емирджим, а в началото на 30.
Гледайки фрага си мисля, че първо Ляле, ще има лъжливи контракции, а раждането, ще е втория път(съдя по дрехите им в тях/в колата и след това в болницата, различни са).
Сега прочетох в официалната страница на канала, че, ще има епизод на 4 Януари. Party
Казвам го, защото не всички сериали, ще бъдат излъчени през първата седмица на НГ.
Допълвам се с преведената серия, Party за което благодаря.
https://yadi.sk/i/UYOT8zDo35jbgC

Приключих току що серията с превод.
Добре, че е бил Шади, че иначе законна сватба на Ляле и Онур щяхме да видим през крив макарон заради троито гадюхи, Sick Sick Sick а аз се чудех защо майка, и син се кефеха в началото на церемонията, а то защо било. ooooh!

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 20:23 от Neidjal

# 384
Нека си мислят, че е незаконна hahaha Joy то па бива злоба, бива ма чак па толкова Crossing Arms дано накрая ги натири Онур... Шаади да напусне тая овца Бети, а Филиз Ерол Naughty искам и Пислика да го закъса Stop

# 385
 wavey

Имаме озет и снимки, и то какви. Party Party Party
Скрит текст:
Озет 29 серии.

До родов остались считанные дни. Лале и Онур выходят за покупками для комнаты Эмира. Бетюль услышала, что Сонгюль с Йылдыз там будут, и она тоже поедет. Но в этот раз она сама упадет в свои ямы (Но она на этот раз ее ловушки сработают против нее). В это время Нергиз и Нилюфер организовывают для Лале сюрприз, вечеринку "Baby shower"! Но настоящий сюрприз преподнесет Лале, в конце вечеринки.

http://www.fox.com.tr/No-309/galeri/bolum/29/gorsel/0

Heart Eyes loveuuu Heart Eyes

# 386
Наде, Hug  благодаря.  bouquet На 11 януари ще видим и Емир.  Heart Eyes Дочакахме го. Party

# 387
Наде, Hug  благодаря.  bouquet На 11 януари ще видим и Емир.  Heart Eyes Дочакахме го. Party
Не остана Снежи, Simple Smile Party толкова съм нетърпелива за бебчо, че все едно мой племенник чакам.

# 388
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз снощи успях да си изгледам серията, хубава беше. Общите им сцени са наслада за окото, Онур така й се радва, толкова искрена и истинска изглежда любовта им, че забравяш, че е игра.
Само Куртулуш остана да ме дразни, защо толкова гримаси, гърч и чупки, не мога да разбера, адски неестествен е езикът на тялото му.
С Ерол посвикнах, а Бетюл за мен си е откритие - интересен образ е, а актрисата се справя просто блестящо, толкова индивидуалност придава на героинята си, че не можеш да я сбъркаш с никоя от безбройните клюкарки и интригантки из турските сериали, направо си е отделна категория.

По-противна красива жена от Пелинсу май не съм виждала (а не е да не сме виждали злобни и подли красавици из сериалите), и тя е своего рода връх в жанра. Joy Страшно отблъскващо същество -странно е, че дебелото дупе на Филиз не ме дразни, а това на Пелинсу ми се набива в очите. Joy JoyКакво нещо е някой да ти е противен...

Много сладки бяха младоженците след комай първата брачна нощ - направо се разтапяха от нежност един към друг.
Обаче защо Онур мина като черен облак покрай ШерЪфе (така й вика Йълдъз Joy)? Айде, Лале и тя се държи резервирано, ама там е ясно - иска да я разкара, обаче Онур защо newsm78 Дали защото я подозира за снимката newsm78
От двете подли доносничещи и шпиониращи слугини Шерифе ми е по-неприятната, но искам и двете  да си получат заслуженото накрая.

# 389
Скрит текст:
И аз снощи успях да си изгледам серията, хубава беше.
Общите им сцени са наслада за окото, Онур така й се радва, толкова искрена и истинска изглежда любовта им, че забравяш, че е игра.
Само Куртулуш остана да ме дразни, защо толкова гримаси, гърч и чупки, не мога да разбера, адски неестествен е езикът на тялото му.

Скрит текст:
С Ерол посвикнах, а Бетюл за мен си е откритие - интересен образ е, а актрисата се справя просто блестящо, толкова индивидуалност придава на героинята си, че не можеш да я сбъркаш с никоя от безбройните клюкарки и интригантки из турските сериали, направо си е отделна категория.

По-противна красива жена от Пелинсу май не съм виждала (а не е да не сме виждали злобни и подли красавици из сериалите), и тя е своего рода връх в жанра. Joy Страшно отблъскващо същество -
странно е, че дебелото дупе на Филиз не ме дразни, а това на Пелинсу ми се набива в очите. Joy JoyКакво нещо е някой да ти е противен...

Много сладки бяха младоженците след комай първата брачна нощ - направо се разтапяха от нежност един към друг.
Обаче защо Онур мина като черен облак покрай ШерЪфе (така й вика Йълдъз Joy)? Айде, Лале и тя се държи резервирано, ама там е ясно - иска да я разкара, обаче Онур защо newsm78 Дали защото я подозира за снимката newsm78
От двете подли доносничещи и шпиониращи слугини Шерифе ми е по-неприятната, но искам и двете  да си получат заслуженото накрая.
+1

Онур е резервиран към Шерифе, защото я усети, че не е чиста по отношение на случилото се в домът им, а и Ляле е наясно, че освен нея никой друг не е влизал в къщата.
Малко и е подобно отношение.

Скрит текст:

Емирджим, Party голям е сладкиш. Heart Eyes
https://vk.com/club116464248?z=video-116464248_456239872%2Fbb363 … l_wall_-116464248

Скрит текст:

Предполагам, че това е майката на бебчо и като я гледам е светлоока.
Терка, може пък да ти се изпълни желанието за светлоок Емирджим като тати си.

SET
https://vk.com/club116464248?z=video-116464248_456239873%2F48720 … l_wall_-116464248

https://www.instagram.com/p/BOpR7XJAqSJ/?taken-by=1demetozdemir

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 17:22 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт