~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 4 ~

• 66 214
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • Плевен / София
Бе всеки влиза и излиза при това новородено кога си иска, Shocked и се надвесват над него, #Crazy егати чудото. ooooh!
първи внук в рода е.... Naughty

# 541
Хайде на истината. Mr. Green Party

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 21:46 от Neidjal

# 542
  • Плевен / София
  някой ще са така newsm45 newsm45 newsm45
  а други....newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 543
Сонгюл ме вади от обувките #Cussing out с нейното господство над всички, #Crazy то бива да и чинат евала ама чак пък толкова, ooooh! хайде холан. Stop
Постъпи много жестоко с милия Самет, жал ми е за него. Confused

# 544
  • Плевен / София
а може и да го оцени....има време....
от истината боли.....не ми се мисли за Шади, ако разберат  че той ги насади на пачи яйца... Whistling Whistling Whistling Whistling

# 545
Мъка, мъка Sad Sad Sad Sad , чета и навързвам картините...ще гледам като качат епизода някъде Confused

# 546
Сонгюл ме вади от обувките #Cussing out с нейното господство над всички, #Crazy то бива да и чинат евала ама чак пък толкова, ooooh! хайде холан. Stop
Постъпи много жестоко с милия Самет, жал ми е за него. Confused
Crossing Arms

# 547
Мъка, мъка Sad Sad Sad Sad , чета и навързвам картините...ще гледам като качат епизода някъде Confused
Виж тук http://www.canlitv.life/fox-tv-izle

# 548
а може и да го оцени....има време....
от истината боли.....не ми се мисли за Шади, ако разберат  че той ги насади на пачи яйца... Whistling Whistling Whistling Whistling
Да бе, подгънал им се е като галош, че не ги разпердушини както заслужават да ги видя тогава мама и синче дали, ще си веят байраците безнаказано.
Намерили са кротак и му се качват на главата както си знаят, Crossing Arms направо го имат за даденост от интериора, а не за човек, какво остава за съпруг, и баща, че тя Филиз го уважава повече от тях.

# 549
Виж тук http://www.canlitv.life/fox-tv-izle

Златна си, Тери Hug

# 550
Аз такова лицемерие не бих търпяла и пет секунди.
Всички знаят какви ги вършат майка и син, и им се усмихват, ще ги натиря през вратата, и ще забравя, че съществуват, а те в домовете си ги пускат открай врече, че и продължават. ooooh!

# 551
Аз такова лицемерие не бих търпяла и пет секунди.
Всички знаят какви ги вършат майка и син, и им се усмихват, ще ги натиря през вратата, и ще забравя, че съществуват, а те в домовете си ги пускат открай врече, че и продължават. ooooh!
Абе моля ти се  Crossing Arms

# 552
  • Плевен / София
Ай....Фелизчето не можа да си изяде тортата заради свекито.... ooooh!

# 553
Тая пък Нюню пак изгонила Курти. Confused
Еврика, най-накрая сами.

# 554
  • Плевен / София
Тая пък Нюню пак изгонила Курти. Confused
Еврика, най-накрая сами.
не можах да разбера защо....май за някакви гривни newsm78
а някой ще позеленее, ако види подаръка на Ляле от Онур за раждането на Емир Peace Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт