~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 4 ~

• 64 109
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Аз ще го догледам  Mr. Green
Във вилата се смях  Joy Joy
Дали Онур ще изхвърли кутията  newsm78

# 76
Е какво е това, Crossing Arms по време на рекламите гледането ми е ОК без да ми насича, а по време на серията мъкааа?! ooooh!

# 77
Ей той остави компютъра със статията за Йозге, сега Лалето ще види и съвсем ще се филмира  ooooh!

# 78
Ей той остави компютъра със статията за Йозге, сега Лалето ще види и съвсем ще се филмира  ooooh!
Мани, мани, не е за приказка, съвсем, ще се вкара Tired в нейния си филм. ooooh!
Дали пък няма да и покаже вечерта на тела си видео заснето от камерите когато бяха във вилата с Нюню? newsm78

# 79
Да й го покаже, че да се разберат  hahaha
Нали пазаруват щастливи от днешния сет, ще се оправят  Whistling

# 80
  • Плевен / София
Ляле ще изръси някъде бебето докато се прави на детектив Mr. Green ooooh!
Тя от предната серия в хотела с животинката започна да скача като коза, Laughing как не го изтърси още там ooooh! не знам.
Сега, ще вървят да тършуват в офиса. #Crazy
май ще ги отсвиря тази вечер....цяла серия това ли ще гледаме... Peace
Че май и аз, и без това линковете ми сечат, и ме изнервят, а Ляле с поведението си хептен.
Наде, утре ще видя какви са ги свършили Stop
Лека....благодаря за компанията Heart Eyes

# 81
Да й го покаже, че да се разберат  hahaha
Нали пазаруват щастливи от днешния сет, ще се оправят Whistling
Е дааааа, но сега се сещам, че тя не каза на Онур, че за провалената им първа сватба има вина Пеликанката, ни пък той я попита повторно след вечерта с разходката с колата й.
И сега, ще се разберат като глухия, и немия.
Лека Гости. Simple Smile
Филиз и Ерол са пародия на с-во, досега ни веднъж не си говореха без да си викат, а той направо я гледа с отвращение.
Той нали е измил зорите от хубост, че махна и намира.
Тая па Йълдъз само плюска, ooooh! #Crazy Фикрет пък да не остане по-назад от нея.

# 82
Ох, как ми е кеф, че вуйчото говори за Сонгито, нека й е на Йълдъз  newsm48 newsm48 newsm48

# 83
Много грозно и елементарно поведение от страна на Ляле.
Вместо да му покаже на него снимката на мига, тя я показа на целия свят, но не и на когото трябва, а с това тършуване в чифлика, и тук ми идва в повече при положение, че Онур се държи с нея като с принцеса, и я носи на ръце като торта.
Не вижда ли обичта в очите му, не усеща ли уважението му та чак толкова се принизи с поведението си, направо ме разочарова и няма да се спре до тук, ще продължи с намеците, и вечерта?!
Добре, че не видя компютъра му.

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 21:20 от Neidjal

# 84
Ей поне статията не видя  hahaha hahaha

# 85
# 86
Кога, ще дойде Видов ден и за Бетюл беееее, #Cussing out не се спря?! Crossing Arms
За първи път Курти ми въздейства по някакъв начин, жал ми е за него Rolling Eyes в момента.

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 21:41 от Neidjal

# 87
Лалето поне спря да се цупи  Flutter

Са да видим в какъв резалет ще я хване  Mr. Green

# 88
Много са сладки, Heart Eyes Heart Eyes ей такива искам да ги виждам, а не дебнещи и замислени...айдееее нашата го прави на луда калинка. Mr. Green

# 89
Това с колата ме изкефи  hahaha hahaha hahaha

Вуйчото болен ли е  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт