Искам да кажа ... (100)

• 50 862
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте и от мен
Къде виждате Даун-чето...аз нищо не виждам!?
Ние сме си по родните места, те са съвсем наблизо, слава Богу и снощи празнувахме РД на сестра ми. Бяхме се засилили към някакъв пиано бар.., в който нямаше места, както винаги, та се прибрахме към 2. Хич не ми се занимаваше да обикалям..на мен рано ми се доспива.
Сега главата ми е камбана, пия кафе и се чудя как от няколко бели вина ми е едно...мях!

Захир, у фейсо Simple Smile

# 466
Бърдс, аз чувствам как ще направя през седмицата 1-2 вида сладки и другото по твой съвет Bowtie Едно е, че закъсах откъм време, дори в почивните си дни трябва да правя разни неща - по работа има да проверявам едни неща, дето писах, но за тях мисля да хвана и юриста в семейството ахаххаха, по касата на блока, обещани снимки/обработка, вече се изморих само докато се сетя... Отделно липсата на сняг, хич не ми помага. Забелязвам обаче повсеместна липса на коледно настроение - около мен никой не е украсявал, преди от всеки апартамент се виждаха лампички, сега са рядкост, от всякъде се чуваше "Весели празници!", сега я съм го чула 5-6 пъти, я не...

# 467
Захир, пратих ти покана  Simple Smile.

# 468
Бърдс, тоз' Хит в София ли е? В Бургас има ли такъв магазин?

Сега погледнах в страницата им - имат само два магазина в София. Не знаех, мислех че имат повече.
Те са немски хипермаркет, зареждат се със собствен внос, и предлагат някои стоки, които ги няма никъде другаде. Около празници винаги обособяват едно огрооооооооооомно място само за десерти. Какъв избор от марципани има, не е истина... Леле, ако попиша още малко по темата, направо ще се изстрелям до там  Joy

# 469
  • До морето
Добро утро!
Направо на въпроса - преди време някой ( черното коте или пък лалето) беше пуснало рецепта за меденки, от някаква опаковка снимана. Директно снимка беше пуснала и аз уж я сейфнах, пък сега не мога да я намеря в телефона. Помни ли някой или вече откачам?

# 470
Добро утро!
Направо на въпроса - преди време някой ( черното коте или пък лалето) беше пуснало рецепта за меденки, от някаква опаковка снимана. Директно снимка беше пуснала и аз уж я сейфнах, пък сега не мога да я намеря в телефона. Помни ли някой или вече откачам?
Аз помня , понеже я запазих Simple Smile
Скрит текст:

# 471
  • Телиш/Плевен
Рецептата е от сайт на производител на меденки. Hug Не съм ги правила скоро, но момичетата от отчетната ми тема също много харесаха рецептата и дори наскоро една отново ми писа за нея, понеже я беше загубила. Пробвала съм няколко рецепти и все не се справях добре, само с тази до момента са ми се получавали меденките. Дано ви хареса и на вас. Hug

# 472
Екатерина, според мен не е телефонна измама. Аз залагам на твои ученици.

В нашето семейство сме фенове на ванилените кравайчета на Наталина. Меденките нещо не ги уважават.

# 473
  • До морето
Абе ти си злато бе, Осмичке  Hug
Много ми е смърънгясано, не спах добре и съм като пияна. После ще ви чета.

# 474
Екатерина, според мен не е телефонна измама. Аз залагам на твои ученици.

В нашето семейство сме фенове на ванилените кравайчета на Наталина. Меденките нещо не ги уважават.

Дейзи, сега като се замисля, напълно е възможно.Ще проверя телефонните номера.
Тези ванилени кравайчета май ще ги направя.Къде да търся рецептата?

# 475
Оооо, моля виии, стигааа! Искам да се спася от всички банички, питки, кравайчета. Трябва да не ям, ама сърце не трае! Алечка, моля теее, кажи че спазваш диетата, покажи резултат, мотивирай чревоугодната ми личност, че дано най-сетне съм сериозна и аз!!!
Коледа идва и изкушения дебнат отвсякаде. Вчера ядох топла питка...ядох ядох докато почти не можех да дишам. Това не си е работа..

# 476
Детето се прибра, но не само. Пак са ТРИМАТА. Искам да се гръмна. Пак ще искат да ядат ooooh!

# 477
Залях си лицето и по-специално очите с врящ пилешки бульон. Веднага се намазах с арганово масло, друго нещо мога ли да направя?

# 478
  • Euskal Herria
Тези ванилени кравайчета май ще ги направя.Къде да търся рецептата?
Ето тук са почти всички рецепти:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=956608;topicrefid=20

# 479
Залях си лицето и по-специално очите с врящ пилешки бульон. Веднага се намазах с арганово масло, друго нещо мога ли да направя?

Лято, намажи с мазнина - масло, олио. Иначе дефламол. Ако е сериозно - лекар.

Захирче, моме, вчера си купих рокля по тялото, в която не се чувствам като прищипана наденица и няма риск някой да ме пита кога ми е термина  Mr. Green Като ми се дояде баница и си припомням как лятото ме питаха в кой месец съм и веднага се отказвам  Laughing И ходих на лекар онзи ден, здравословното ми състояние се е подобрило значително. Чувствам се като победител, а реално просто съм си променила храненето.

Абе, Даун, щом са достатъчно големи да карат кола, значи могат да се оправят с храненето. Показваш къде е хладилника и да се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт