Искам да кажа ... (100)

• 50 864
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Направих един бърз тегел през два мола и Елитис. Накупих подаръци за домочадието, опаковъчна хартия и панделки. Утре нося всичко в офиса и опаковам, че вкъщи ще ги надушат.

Днес няма да готвя. Вчера хвърлих едно свинско с гъби в гювеча и го държах три часа във фурната. Станало е страхотно.

# 481
Алечка, на кой режим си? Браво, възхищавам се упорити хора, аз само тръгнах на зумба, от ядене не мога да се лиша  Mr. Green А цигарите отказах без никакъв проблем  newsm78

# 482
Рая, храня се ниско въглехидратно, високо мазнинно (НВ ВМХ) има тема в подфорум диети. Аз не го приемам като диета де, а като начин на хранене. Не ми беше трудно да се настроя. Ама виж с движението още съм на вие  Mr. Green И пуша...

# 483
Аз пък днес, украсих елхата. Грам внимание не й обръщат.
Направих и тутманика на Алечка за следобедна закуска.

# 484
Пф, приключих с разните му задължения, но продължавам да се вея по коледна пижама и коледни чорапи Smile Мъжът ми отиде сутринта на някакви преходи, но изобщо не можа да ме хване за каузата. Мислех да опека някой кекс/мъфини, обаче нямам мляко, а да се обличам тепърва... забрави.

# 485
Лято, сода и оцет също помага. Надявам се да ня стане рана.

# 486
Аз за обяд приготвих нещо бързо - кашкавал увит в кора от баница, потопен в яйце и изпържен - за двама човека ми отне 10 минути и стана мн.вкусно. Който не яде пържено - става и на оребрен тиган, но без да се потапя в яйце..

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 14:55 от Ая

# 487
Това ми е плана за следващата вечеря. Вчера правих хляб, но пооткъснах малко от тестото и направих пърленки. Станаха супер.

# 488
Аз пък се счупвам от готвене, пекох рибни филета, мусаката е почти готова.Пилешка супа ще правя после и кекс ще пека.До утре вечер всичко ще е ометено, но пък следващите дни най-много една баница да завъртя.Втората част от суфлето пекох преди малко и го забравих та се опече повечко.Получи се страхотно шоколадово кексче, даже повече ми хареса.
Лято, студени компреси с оцет и вода, дефламол също.

# 489
Мотах се малко по центъра, пих кафе с бивша колежка. Купих едпо яке за дъжд за сина и шал за щерката.
Трябва да купя и някакъв подарък за шефката...но нищо не ми идва на ум. А гледах уж.

По повод облеклото... синът ми ходи с ризи от едногодишен. Много харесва и сам си ги търси вече. Само сако не съм му купувала още, но пък има няколко елечета от плат и едно плетено. Обличам му ги върху ризите или върху едноцветна блуза.
Има и вратовръзка и папионка. Simple Smile

За вечеря трябва да измисля какво да готвя. Яде ми се нещо интересно, но идея нямам какво.

# 490
За вечеря мислех да правя червен ориз с кокос, но не съм сигурна дали не ме размързя Sweat Smile Вчера правих черна леща, върху канапе от сварени картофи, който намачках като пюре (с масло и мляко) + запечено и натрошено козе сирене, запекох като голяма палачинка във фурната и за спойка крем от крема сирене + горчица с копър + зехтин. Мислех че голямо гадно ще стане, обаче беше вкусно. Това са ми интересните предложения от тези дни, а за днес се чудя дали да не сготвя интересно с портфейл и телефон...

Правих кекс, уж дозата беше за голяма форма, аз я намалих наполовина, според мен стана много малко, че и рядко, ще видим кекс ще излезе ли. Така ми се допи 3 в 1 с едно кексче!

# 491
Аз се чудя дали да направя една супа и шоколадови мъфини, да занеса утре на работа... Обаче много ме мързи. Голяма дилема. Мъжът ми е на работа, а ние с котката пазим дивана...

# 492
Залях си лицето и по-специално очите с врящ пилешки бульон. Веднага се намазах с арганово масло, друго нещо мога ли да направя?
Ако имащ растението алое вера, режи едно листо и мажи с вътрешността на листата.

# 493
Пф, аз такъв провал с кекс не съм имала, дори при първият с опит на 12 години SweatGrin Ама трагедия ви казвам. Чак не мога да повярвам. Явно не ми върви готвенето днес, слагам точка.

Лято, как си?

# 494
Току-що видях, че големият сняг, който се чакаше за Коледа, е "отменен" и така ме хвана яд! Егати зимите, ако още една Коледа е суха и слънчева, не знам. Зимите трябва да са снежни, не такива... Confounded
Laughing
Мда...Така е.
Особено когато над 10 дни вече е -40 при нас. Но аз съм си у дома и не ме касае кой знае колко.
Вчера бяхме на премиерата на 'Стар уарс' и само докато излезем от колата и влезнем в киното за 5 минути измръзнахме.

Доста е студено тази зима, но обикновено не се задържат такива ниски Т повече от няколко дни и от утре се очаква да е малко под нулата.

Даунче, свежарка си! Децата ти ли им готвиш?
Пращай ги към кухнята  chef,а ти се опъни пред басейна и си мисли за нас на студа Hug

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 23:18 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт