Искам да кажа ... (100)

• 50 872
  • 782
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Доволна съм от неделния ден- спорт, пазаруване..не ме блазнят ни сарми,ни питки, ни Коледни сладки. Ядем си както и по колкото по принцип. Даже не обичаме да ходим на гости, за да не преяждаме  Blush.За вечеря съм предвидила филийки с масло и пушена сьомга, със салата айсберг  Peace.
Снощи гледах "Съюзени".Не е лош.Харесвам и Брад Пит, и Марион Котияр.
Моят син носи сако, от 4-5 годишен, както и ризи, и вратовръзка, и папийонка, има и  официални обувки. По празнични поводи го обличам официално, но не с панталон , а с дънки и кецове, обикновено. Противи ми се, обаче, напоследък  Crossing Arms.  Много харесвам и момчешки зимни палта, тренчове, боти, но няма как да го навия. Предпочита си спортните дрехи и това е. Скоро го заплашвах,че ще си родя едно момиченце и ще си го кипря. Въобще не се впечатли, каза ми,че  вече съм стара да раждам  Shocked Crossing Arms.Нахалник.
Черното коте и Зузанка се загубиха,напоследък . newsm78 Добре ли сте, момичета?

# 496
  • София
Боже, Гена, имам чувството, че имаш някаква фобия от храна, честно Laughing

Ние се завърнахме от уикенд извън дома, аз бързах за йога и като се върнах, заварих гледка, която ме потресе - пералня и сушилня въртят, едното дете пише домашни, а другото - баща му го изпитва! Пазете се, може днес Витоша да изригне Mr. Green

# 497
Реших въпроса кардинално, пуснах едно тесто да се меси в машината, ей сега ще е готово и ще го направя на питки.

Установих че съм качила килограм и половина, кофти, а едва започват празниците.
След НГ мързел не мързел, тръгвам отново на танци. Определено ми липсва движение, като по цял ден съм в офиса седнала.

# 498
Екатерина, Яна е дала рецепта. Аз я нямам записана, всеки път я търся с Гугъл.

Белинда, ама и ти хич не почиваш.

# 499
  • София
Йогата ли визираш? Ама тя е специална за бременни и ми влияе много добре, след практиката с часове и дни нямам никакви контракции Simple Smile

# 500
Надвих мързела и метнах едни шоколадови мъфини и една супа. Пуснах си, докато се вихря в кухнята, новия албум на Металика и рязко измислих коледния подарък за татко. Уникален е, много се кефя! И ще си взема уредбата, дето я закарах на село да слушаме докато работим и ще го върна на комшиите - чалгари, дето ме тормозят ежедневно  Mr. Green

# 501
  • София
... и като се върнах, заварих гледка, която ме потресе - пералня и сушилня въртят, едното дете пише домашни, а другото - баща му го изпитва! Пазете се, може днес Витоша да изригне Mr. Green
Joy
има нещо, да знаеш.
аз снощи бях никаквица и станах не рано. заварвам мъжа ми да прави нещо, за което беше помолен доволно отдавна, а дребния беше седнал да си пише домашните без да е видял блесналия поглед на мама Камшиляшка Mr. Green

# 502
Ако отида на Йога имам чувството, че и 5мин няма да издържа и ще се строполя на земята след някоя поза. Simple Smile

Остана ми един единствен подарък, за момиче на 6г. Нещо зациклих, ще звъня да питам какво искат.

Днес бях решила да си купя материали и да направя няколко картички. Всъщност трябват ми 9бр. Simple Smile Магазинът беше затворен, а в къщи съвсем изключих да проверя с какво налично разполагам.

# 503
  • София
Е, тя йогата за бременни е друга бира. Основно се разтягаме и се движим на забавен каданс Laughing Накрая има една дъъълга релаксация, на която аз обикновено заспивам Blush И после не знам как и защо, но се чувствам като 100 на цяло  Flutter

Абе хора, имам тука един жълт банер с покана за нов изглед на форума, цъкам, цъкам, нищо не става. Вие виждате ли го?

# 504
И аз като Алечка спазвам този режим на хранене.
От 58 съм твърдо 54 кила, а си гмеча. Сега от седмица и движението ми е всекидневно, но за съжаление не ми остава време поне за хапване по два пъти на ден.
Банера до последно нема да си го позволя да го пипна.

# 505
Дейзи, от линка на Яна намерих рецептата, ще се пробва, само туй изчакване ме смущава Embarassed
Аз мислих какво да направя за петъка, че с моите ученици ще си разменяме подаръци.И реших да направя баница, ако не успея поради преместването, ще поръчам и ще им забода късметчета.Дано се зарадват децата Grinning

Белинда, искрено ме разсмя Grinning Ако видя тийна да учи обръщам нещо Crazy
Сесили, и аз съм качила, че и празници идват, ама не смятам сега да се тормозя.Нова година, нов режим Mr. Green

# 506
  • Пловдив
Прибрахме се.

Мър Мяу ми пусна една муха..... Предполагам без да иска. Обаче мен сега ме яде..... тоя Копаоник....

# 507
  • Sofia
Боже, Гена, имам чувството, че имаш някаква фобия от храна, честно Laughing
Laughing от лаф го докарвам, инак добре си похапвам...ММ,наситина се ограничава Shocked,за цял ден-шепа сурови ядки изяжда  и туй то bowuu,че да може вечер да се отпусне.

# 508
Прибрахме се.

Мър Мяу ми пусна една муха..... Предполагам без да иска. Обаче мен сега ме яде..... тоя Копаоник....
И мен ме яде, ако знаеш откога... Satisfied Освен да ти кажа кога точно ще ни изяде, друго не знам какво да направя хахаххаха Innocent

# 509
  • София
У нас обратно. Мъж ми като се сгаджихме в детската градина, беше шейсе и няколко кила - същи глист! Талийка колко моята...Минаха двайсетина години, че като отвори една хапка и пийка...Сега пак талията му е колкото моята, ама той няма оправдание!

Общи условия

Активация на акаунт