Искам да кажа ... (100)

• 50 926
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
Мъжът ми е на 145-то си коледно парти Stuck Out Tongue Closed Eyes Болен като куче. Отделно трябва да бърза, че един приятел се върна от чужбина и ни събира всички, по-късно, та аз му оставих колата в центъра и се прибирах с трамвай. Ма много миришат хората бе, как може! А ние в нашия офис май до парти няма да додрапаме, много готин колектив сме, обаче от работа малко сме "претоплили супата". Жалко, че празниците са толкова малко, искам мноооого дни празници.

Обаче сега като се прибрах си сипах едно розе и за мезе - горгонзола, бирени пръчици, салчичон и туршия. Да, знам, че нямат нищо общо Smile

# 601
  • Пловдив
А ние пием червено вино с пилешки бутчета. Да, знам, че не се пие червено вино с пилешки бутчета, ама малкия иска да яде бутчета, пък аз искам да пия червено вино Simple Smile

# 602
     След малко ще пия червено вино с...ориз. Знам, че не се пие червено вино с ориз, но такова имам за ядене, а виното е специална поръчка отдалече и мъжът ми се обади, че го носи. Simple Smile

Имам и ядки, както и пуканки, така че може и да оправя вкуса на виното.

# 603
  • В Космоса
Аз пия червено вино с лазаня, палачинки с руска салата и сирене. Знам, че е освинващо, но туй е положението. Празници, майка! Mr. Green

Утре Дядо Коледа ще ходи в градината да раздаде на децата желаните подаръци. Аз казвах ли ви, че моята искаше пикаещо бебе, а госпожите не знам от срам или от неразбралост на списъка са написали плачещо бебе. Joy Добре, че не ги отварят там, а вкъщи.

# 604
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ще ме уморите вие мен с това знаене на несъвместимостта на виното с това и онова. Joy Joy

Рая, много се радвам, че ти действам добре. Тук съм, на една мишка разстояние, споко.
Сипи си и ти нещо за пиене и си сложи неподходящо мезе, да се успокоиш от кофтия ден.

Тарти, наистина изглежда сериозно положението при вас, надявам се, че вече спират валежите.
Не съм чувала града, обаче наистина изглежда примамващо.

Аз се мотах цял ден по магазини и пазари и купих какво ли не, нужни и ненужни неща, но най-важното - елха и подарък за детето -  не можах да купя. Много ме е яд, защото исках вече да се успокоя, че мога и да не излизам, ако искам. Ходихме до Банкя да вземем лозови листа за сармички за Бъдни вечер, а там беше чудно - като огряло едно слънчице, като напекло, не ми се връщаше. Купих  прясно мляко и го подквасих, домашни яйца и кашкавал взех също и вода си наляхме, поне нещо полезно свършихме.

# 605
  • София
Всякакво вино ми се пие Crazy

Слушам лекция за едноклетъчните организми Crazy Дреб нещо някъде е чел днес и няма търпение да сподели. Начи т'ва чехълчета, амеби и морски въшки - няма никакви тайни за мен Crazy От време на време вкарва и по някой въпрос, на който познайте дали знам отговора...С какво се хранят чехълчетата, в каква точно среда живеят, микробите животни ли са newsm78 Това дете ще стане биолог...Моите познания във втори клас се простираха до чехълчетата на майка ми...

# 606
Моите познания във втори клас се простираха до чехълчетата на майка ми...
Joy

# 607
Хахахаха това за чехълчетата е много смешно, изхилих се на една спирка, и аз катп Мър днес съм с транспорта, че бях на козметик. И ние имаме Коледно парти днес ама аз съм пас. Не ми се занимава.

Абе ..мъчи ме един въпрос от известно време. Аз пия само вино, лятото бяло, зимата червено, чат пат розе. По една чаша максимум пия, но наскоро се усетих, че почти нямам празна вечер. Знам, че не е много, но си е едно константно количество алкохол. Не се напивам, разбира се, не губя мярка и все пак, дали в повод за притеснение?  newsm78 Щото нали преди разправяха как по малко вино било полезно ама според някакви последни научни открития, оня ден мернАх, не било баш така и си било опасно...

# 608
  • Пловдив
Спешно трябва да купя/поръчам спалня. Масив. Не евтина, но не много скъпа. Основно изискване е да е изключително стабилна, здрава.

# 609
  • Sofia
Една чаша вино на вечер си е не само полезно, ами наложително и задължително,Захир  bowuu. С имането на деца, броят на чашите расте пропорционално   Whistling Mr. Green.
И аз скоро се замислях  и обсъждах с ММ дали не се опиянчваме двамата,като всяка вечер си поделяме бутилка вино  Crazy.Рече и отсече да не се тревожа  Mr. Green.
Писахме домашно по англ. език...всъщност писаХ аз, младежът благосклонно ми диктува  hahaha.Ей, случИ на майка туй дете  bowuu.
Белинда,много любознателен твоят второкласник  Hug...нас са ни подминали,явно чехълчетата и амебите,нямам спомен  newsm78. Имам спомен от как ги учих аз, правихме рисунки, много старателно рисувах по модел на едни височки чехли на мама  Laughing.

# 610
Аз пък пих 60гр ракия с кисело зеле с червен пипер и олио.  Simple Smile

Тъкмо днес супих последния подарък за приятелски деца...ш мъжът ми ме сюрпризира, че трябва да купувам за жще 2деца.
Идваше ми да крещя.
Другата година няма да купувам нищо.  Писна ми. Ако щат да ме мислят за съперница или какмото там дойде. Направо се отвратих.

# 611
Аз пък пих 60гр ракия с кисело зеле с червен пипер и олио.  Simple Smile

Тъкмо днес супих последния подарък за приятелски деца...ш мъжът ми ме сюрпризира, че трябва да купувам за жще 2деца.
Идваше ми да крещя.
Другата година няма да купувам нищо.  Писна ми. Ако щат да ме мислят за съперница или какмото там дойде. Направо се отвратих.

И защо се занимаваш? Дай им по 20 лв и готово  Thinking

# 612
Кристин, защото всички дават подаръци. И да не се проявявам като някоя мързелана, която не е могла да избере нещо.

# 613
Кристин, защото всички дават подаръци. И да не се проявявам като някоя мързелана, която не е могла да избере нещо.

Много неприятен ангажимент но, някои майки са толкова зомбирани да накупят на чужди деца подаръци и техните да получат също от ''задлъжнелите'', че да му се доповръща на човек. И цялата тази истерия хич не ми е по вкуса.....

# 614
Аз пък не пия нищо алкохолно.

Общи условия

Активация на акаунт