Искам да кажа ... (100)

• 50 929
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
Кристин, та и на мен не ми.е.
За деца до към 3г е по-лесно, но след това става безпредметно.
Загуба на време и нерви е,поне за мен.

# 616
  • София
Много теми сте подхванали, откъде да започвам ...
Меденки правихме вчера с щерката, цял ден се занимава това дете, сутринта местихме и пекохме, следобяда украсявахме с айсинг - 4 часа ни се събраха, добре, че мъжете метнаха едни пържоли за вечеря. Украсата е под мотото 'кич, кич, и още кич'  hahaha , та не стават за раздаване, ще се мъчим да ги ядем сами, ох, ох  Laughing

Подаръци днес отметнахме от-до - с мъжа ми си взехме ден отпуска и от сутринта до късния следобяд  обикаляхме, но всичко е купено, остана опаковането само.

А вечерта бяхме с децата на коледен концерт на Пим-пам в зала България, много хубаво беше.

Коледни партита служебни да не видя, много мразя и не ходя. Единствено в събота ходихме на детско и то защото щерката ги харесва и всяка година си ги чака.

# 617
Подаръците ги опаковах преди седмица, преди повече от месец ги бях поръчала.... Подаръци, ами купувам, но да си призная ми доставя удоволствие да ги избирам, опаковам...а и после като видя  искрите в очите. Най-трудно ми беше с подаръка на племенницата ми - синя рокля на снежинки, обувки с дядо колдеа и коледна диадема.
Меденки ще правим в петък, ако мъжете в къщи не направят предварително  ( уфф че ще е кеф, ама после има да чистя). Детето ще си ги яде само, или да ги носи да ги ядат на тенис корта.
Много приятно да се работи като няма хора в офиса, едно такова тихо, тихо.
Коледното парти на фирмата ( беше в зоологическата) мина, на отдела също мина ( играхме на страхотна игра - white elephant gift, състезание по строене на медени къщички, състезание за най-ужасен коледен пуловер) жъобще забавлявахме се страхотно.

# 618
Поизпуснах ви ама да си кажа. Значи относно номинациите можем да си направим за нашата тема. Нещо от типа на Най-вкусна рецепта, Повелителят на пералните и т.н  Mr. Green шегувам се  Peace
Да кажа на Янтра да ми звънне за кино. Ако забрави, напомнете и!
Реших да сменям цвета на косата, че много червенокоси се навъдиха  Thinking

# 619
  • Mediterraneo
Поизпуснах ви ама да си кажа. Значи относно номинациите можем да си направим за нашата тема. Нещо от типа на Най-вкусна рецепта, Повелителят на пералните и т.н  Mr. Green шегувам се  Peace

Ти нищо не каза! Повелител има само един, той ще си спечели и без номинация  Crossing Arms

# 620

Ти нищо не каза! Повелител има само един, той ще си спечели и без номинация  Crossing Arms
Тарти, аз него визирах ама да не кажат после, че вота е нагласен ще го сложим в номинация  Joy

# 621
  • София
Реших да сменям цвета на косата, че много червенокоси се навъдиха  Thinking
Много добра идея. Това червено не е твоят цвят, да знаеш. Помня преди, ехеее, много отдавна, беше пускала снимки с различни бои, тогава от всичките с червено най-малко те харесах. Надявам се да не ми се обидиш, че то вкус другарче няма, ама да си кажа аз, на всяка манджа мерудия Blush

# 622
  • Sofia
Номинации  в темата  newsm78?! Идейно,но и рисковано  Whistling
белла, нали ти организира номинациите...преди 2 години? Сякаш беше бременна...бързо минава времето  Shocked
Скрит текст:
Пак атентат, в Берлин  Sad,загинали и много ранени  Cry

# 623
  • София
Никога не чета темите за номинации и не участвам в тях. Моля ви, не причинявайте това на темичката Praynig

# 624
  • София
Цитат на: belinda link=topic=9565
99.msg34243672#msg34243672 date=1482181809
Никога не чета темите за номинации и не участвам в тях. Моля ви, не причинявайте това на темичката Praynig

Плюс едно

# 625
Аз пак сънувах Янтра снощи. Пак деца ама и на бар бяхме. Мен искаха да ме арестуват щото съм зареждала промишлена нафта в колата (има такава тук и някои си зареждат колите но е незаконно ) и това се случи в бара докато пиехме водка Crazy Янтра, лятото ще ти се обадя за кафе или питие та да сменя ''репертора'' и да сънувам други неща Laughing

# 626
Аз се шегувам, Белинда  Hug
Знаеш ли, имам колаж с различните цветове,  да го пусна да си кажеш мнението,  както и другите?

# 627
Добро утро от мен!
Искам да кажа/повторя/потретя, че в темата ми е много уютно. А сега с липсата на лично време и ми липса.
Да отбележа- Искам да съм дете на Сбъдваща, внучка на Светалчо, и приятелка с всички!
Марипоса ме засмя рано- рано със своя сън. А дано, ама на дали!
Захир, ще стискам палци за интервюто и приятно изкарване на любовното пътешествие. После си знаеш- снимки и разкази!
Вино пия- червено, бяло, розе. Сега съм го спряла. Има файда около талията, но за нервите- не! Crossing Arms
Днес мислехме с щерката какво сладко творчество да предадем за базара и си избра миризливките на Янтра. Дано някой не се пробва да ги яде.
Обичам да чета номинации, но предпочитам спокойната и лежерна обстановка тук да не се променя.
Сесил, и аз се подреждам за роклята. Поне да оплакнем око. Моята е 145 см...май.
Говорите за подаръци. Вчера вечерта поръчах последната боклучка. Оказа се, че трябва да поръчам още една, за да имам въобще доставка. Ми поръчах подарък и за още едно детенце. Обичам да пазарувам по нета. Страст ми е, но не се изхвърлям със доста скъпи неща.
Пожелавам ви лек ден!

# 628
  • София
Добро утро!
Мислех, че коледният базар в училище ще ни се размине, но вчера са казали за петък да се наси по нещо. Нищо не мога да направя, луднала съм. Някакви идеи какво мога да купя и да представя като собствено творчество, така че да не личи, че е купешко или поне да не се набива много на очи?

# 629
  • Варна
 Тъкмо се уплаших, че май съм единствения трезвеник тук и видях, че поне едно другарче си имам. И аз не пия нищо алкохолно. Е, един пръст Бейлис годишно не знам дали се брои.

Купих, опаковах и скрих в офиса всички подаръци, даже колелото на детето е тук и само ме ръчка с дръжката по бедрото всеки път като мина покрай него. В петък ще натоваря всичко в багажника на колата и ще ги държа там до Бъдни вечер. Като си легне дребната ще ги кача тайно и ще ги наредим под елхата. В такива случаи се радвам, че карам голяма кола Simple Smile

А от всички подаръци само моя още го няма... Чакам с нетърпение. Сега за компенсация ще си поръчам два пъзела, които ми грабнаха окото вчера.

Общи условия

Активация на акаунт