Снощи вечерях веяна скумрия и червено вино. Не бях яла от години, направо се залепих на витрината на магазина, в който я продаваха. Зимата пия основно червено вино с вечерята, а ако е несъвместим вкусът с основното ястие, или не пия вино или си резвам парченце сирене вместо ястието и пак си пия вино.
Казвала съм, повече деца не ща, даже и такива дето папкат и слушкат. Не, не и не. Аман от деца.
Каква е тая толкова страхотна рокля бре, дайте да я видим... Нашата кипра умира за рокли, има повече от мен и все не са достатъчни. Снощи ми спретна сцена-разпит, колко рокли съм и опаковала в багажа за ваканцията, защо не съм, как можело така, гола ли щяла да ходи... Та се наложи да се възпитаваме преди лягане, а много мразя.
Май и преди съм писала - мисленето на подаръците ги почвам октомври и купувам предимно онлайн, до средата на ноември всичко е пристигнало, вкл. и коледните календари. Заради рождениците и имениците в къщи през ноември и декември мисленето и планирането на подаръците е сериозна задача - хем да е нещо желано, хем да е необходимо, хем да не е разоряващо, щото поводите са много.