Искам да кажа ... (100)

• 50 931
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
Привет-мривет!

Снощи вечерях веяна скумрия и червено вино. Не бях яла от години, направо се залепих на витрината на магазина, в който я продаваха. Зимата пия основно червено вино с вечерята, а ако е несъвместим вкусът с основното ястие, или не пия вино или си резвам парченце сирене вместо ястието и пак си пия вино.

Казвала съм, повече деца не ща, даже и такива дето папкат и слушкат. Не, не и не. Аман от деца.

Каква е тая толкова страхотна рокля бре, дайте да я видим... Нашата кипра умира за рокли, има повече от мен и все не са достатъчни. Снощи ми спретна сцена-разпит, колко рокли съм и опаковала в багажа за ваканцията, защо не съм, как можело така, гола ли щяла да ходи... Та се наложи да се възпитаваме преди лягане, а много мразя.

Май и преди съм писала - мисленето на подаръците ги почвам октомври и купувам предимно онлайн, до средата на ноември всичко е пристигнало, вкл. и коледните календари. Заради рождениците и имениците в къщи през ноември и декември мисленето и планирането на подаръците е сериозна задача - хем да е нещо желано, хем да е необходимо, хем да не е разоряващо, щото поводите са много.

# 631
  • Варна
Като чуя рокля и се изприщвам. Моята и тя иска само с рокли да ходи. Дотук добре, но напоследък проявява мераци и мен да ме кара да обличам. А аз рокли не нося изобщо, поли също. За проклетия като я водя на английски винаги паркираме около ритуалната зала, просто наблизо са й уроците. И минаваме покрай всички булчински магазини, лошо ми става всеки път, репертоарът е един и същ - мамо, ще ти купя бяла рокля. И не забравя и настоява.

# 632
Спешно трябва да купя/поръчам спалня. Масив. Не евтина, но не много скъпа. Основно изискване е да е изключително стабилна, здрава.
http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/S99022550/  - моделът го има в 3 цвята. Може да не се слага подматрачна рамка, а директно дъски + по-дебел качествен матрак - на нас така ни е по-удобно.
Моделът го има и с чекмеджета отдолу, по-практично.

# 633
Тонка, ароматизаторите на Янтра за елхата. И аз тях ще правя. Провери в готварската книга, въпреки че не са за ядене. Имаше и много хубава снимка.

# 634
  • Варна
Момичета, получила съм странно писмо на мейла си. От някой си Стефан Георгов, с прикачен файл и пояснение - принудително изпълнение. Аз по принцип съм супер мнителна и непознати писма рядко отварям, това го отворих и вътре пише, че за повече подробности трябва да отворя прикачения файл, който е зип файл. Да ама не искам. Мисля, че е някоя шашма, която ще ми докара проблеми. Принудително изпълнение веднага го свързвам със събиране на някакви дългове, но аз задължения нямам към никой за нищо. Така че си седи и не го отварям, даже не съм го изтеглила от пощата.

Някой от вас имал ли е подобни случки?

Пуснах в гугъл търсене с името и комбинация на това принудително изпълнение с тоя човек, но не намерих нищо засега.

# 635
Момичета, получила съм странно писмо на мейла си. От някой си Стефан Георгов, с прикачен файл и пояснение - принудително изпълнение. Аз по принцип съм супер мнителна и непознати писма рядко отварям, това го отворих и вътре пише, че за повече подробности трябва да отворя прикачения файл, който е зип файл. Да ама не искам. Мисля, че е някоя шашма, която ще ми докара проблеми. Принудително изпълнение веднага го свързвам със събиране на някакви дългове, но аз задължения нямам към никой за нищо. Така че си седи и не го отварям, даже не съм го изтеглила от пощата.

Някой от вас имал ли е подобни случки?

не го отваряй изобщо

с такива неща идват на вратата

# 636
  • Варна
Да. Дори да приемем, че имам някакви задължения, което е абсурдно, точно по мейл едва ли е начинът да се свържат.

# 637
да, за такива неща идват на вратата, връчват се лично срещу подпис, а ако не те намерят ще го лепнат на входа и до вратата ти

# 638
Ето я роклята, на когото му е интересно. Simple Smile
Скрит текст:

HighSpeed, не отваряй нищо, директно го трий.

# 639
  • sofia
Спийд, трий директно. Може и някакъв вирус да е.
Сесил, много хубава рокля. Моята племенница пък има една единствена снимка с рокля. Облечена почти насила  Simple Smile
Много харесвам малки момиченца с рокли, като кукли са.

# 640
  • София
Тонка, ароматизаторите на Янтра за елхата. И аз тях ще правя. Провери в готварската книга, въпреки че не са за ядене. Имаше и много хубава снимка.
Мари, тоест те се правят? Стига да не отнемат време, усилия и доста неща, които трябва да купувам и натъкмявам...
По-добре да пиша на Янтра да ме светне, че нито знам къде е готварската книга, нито имам възможност да ровя и търся.
Благодаря ти!

# 641
  • Варна
Разкарах го, че и от кошчето го изтрих. На мен веднага ми мина през ума за ония, които ти блокират компютъра и после искат пари за да се добереш до собствените си неща.

# 642
  • Телиш/Плевен
Мари, тоест те се правят? Стига да не отнемат време, усилия и доста неща, които трябва да купувам и натъкмявам...
По-добре да пиша на Янтра да ме светне, че нито знам къде е готварската книга, нито имам възможност да ровя и търся.
Благодаря ти!
Ето. Hug
Не е в готварската книга, защото не е за ядене. Peace

HighSpeed, често получавам такива спамове, то не бяха уж от НАП, уж от не знам си къде, но нито един прикачен файл не съм отваряла. За мен си личи ясно, че нещо не е наред, още като видя имейла на подателя, а какво остава за „съдържанието“ на писмото - „за повече информация отворете прикачения файл“. Как ли пък не! ooooh!

# 643
  • София
Лаленце, много ти благодаря!
Един бърз поглед обаче категорично ме отказа да се занимавам с подобни упражнения.
Мъката ми продължава.

# 644
 vesi1, благодаря. Simple Smile Моята облича рокли, и на училище ходи с рокли. Е, не такива разбира се.

В издирване съм на сако за 4годишен мъж. Ръст 98-104см. Ако мярнете някъде такова, пишете.

Общи условия

Активация на акаунт