Искам да кажа ... (100)

• 50 990
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Габрово по-плоско ми се струва. никога не съм била в Търново през зимата, но ми се струва голямо предизвикателство.
Не е. Изобщо. Тези, които сте туристи и се движите по главната покрай реката сте на единствената равна улица. Не си ходила до болницата, до университета, Математическата гимназия - всичко това е накачорено по баирите.

Габрово затова е толкова дълго, в отчаян опит да остане по равното. Но то няма как и си има доста нагоре-надолу.

# 76
Абе аз съм ходила, а и зимата дори, ама Търново ми се струва по-стръмничко. То и в Трявна има стръмни улици, ама не са чак толкова като в Търново. Не че, ако се изплющиш ще боли по-малко  Mr. Green.

# 77
Габрово си го знам  точно с баирите. Като тръгнеш надолу и направо инерцията те дърпа Joy Даже Търново го помня като малко по-приемливо. Laughing Преди години във Велинград се борих с един баир точно в супер поледица и преспи. Вървя нагоре аз, ама една напред, три назад,  едва се завлякох до хотела ooooh! Joy

# 78
  • София
Сватя, вече пих червено вино на дивана в хола, слушайки Бруно Марс.  Laughing Остана само кухнята да подредим и преди Коледа да ни монтират входната врата, че много време ни отне да я чакаме. Уж 50 работни дни за изработка, а станаха и повече.  ooooh!

# 79
HighSpeed, ако имаш подкрепата на съпруга си, това е най-важното за мен на първо време.

# 80
Само ви чета напоследък и не знам какво да кажа. Като дойде това време на годината искам да заспя и да се събудя след празниците.

Дадохте ми идея за коледен подарък и поръчах на момчето готварска книга от Мастър Шеф Джуниър, мисля да се огледам и за готварска шапка и престилка. Иначе детето си е поръчало жълти и червени картони и съдийска свирка.

HighSpeed, аз също мисля, че решението трябва да го вземете семейно. За себе си знам, че ако прекалено много се колебая дали да предприема нещо, то е ясен знак, че не го искам достатъчно.  Сигурно си проучила нещата как стоят чисто финансово, но разпродажбата, за която говориш, ми се струва малко пресилена, струва ми се, че чак толкова няма нужда. А детето колко е голямо?

Аз се отказах да кандидатствам за новата работа. Прочетох пак job description-а, и се оказа, че не е чак толкоз примамливо, колкото ми прозвуча на първо четене, нито откъм работа, нито откъм заплащане.

# 81
  • Варна

HighSpeed, аз също мисля, че решението трябва да го вземете семейно. За себе си знам, че ако прекалено много се колебая дали да предприема нещо, то е ясен знак, че не го искам достатъчно.  Сигурно си проучила нещата как стоят чисто финансово, но разпродажбата, за която говориш, ми се струва малко пресилена, струва ми се, че чак толкова няма нужда. А детето колко е голямо?

На четири и половина години е.

А свирката и картоните за вас ли са предназначени  Joy

# 82
Сватя, Да се вдигате догодина на гости. Вече и програма ще имам проучена. Много се радвам, че почти са приключили драмите, а на теб ти се възхищавам много за вечната усмивка, която и на Кати си предала.

# 83
Joy
А свирката и картоните за вас ли са предназначени  Joy

Ох бе, разсмя ме, имах нужда   Joy

Четири и половина е добра възраст, бързо ще се адаптира, бързо ще научи езика.

Тонка наистина много експедитивно приключиха с ремонта, почти не се оплака.

# 84
  • София
А, какво има да се оплаквам. Философски стигнах до извода, че и да се оплаквам и да не - файда никаква. Важното е, че купихме жилището, което исках. За старото дори не се и сещам, все едно никога не съм живяла там.  Rolling Eyes

Даун, сега изплащаме заем, няма пари за пътешествия, колкото и да ми е мъчно. Дори не съм обмисляла морето догодина, а обикновено по това време вече го плащам.  Mr. Green

# 85

Вчера дойде цялата поръчка от Комсед, не е за вярване, след 23 дни. Julia, при теб как е?
Одисеята продължава, този път с Рапидо ooooh!уж утре вече трябва да дойде, вече чак не ми се вярва това някога да се случи Laughing
Тони, много се радвам, че ще посрещнете уютна Коледа Hug
До работата ми на едно кръстовище стана катастрофа, едната кола е със смачкана предница, а тъкмо набирах кураж след Нова година да почна да карам,  правех мислено боязлива крачка напред в това си намерение и случилото се ме разколеба отново.
В групата на Ени са обявили карантина, има детенце с варицела и сега се ослушвам дали ще караме Коледа ошарени. Хем ми се иска да я мине шарката, хем не и точно сега.

# 86
  • Бургас
Тия от Рапидо са дроб! Колко съм им сърбала попарата  ooooh!

По дилемата на Спийд , аз лично бих заминала ако един (или двамата) има осигурена работа. Иначе така да си хвана койручката и да ида някъде с дете (при нас са две) и да сме без работа -мерси!

# 87
  • sofia
Алечка, благодаря за упражненията за очи, намерих ги в нет-а. bouquet

# 88
Ох, забравих да честитя юбилейната тема! Пред очите ми е как се породи идеята за нея, мисля Тони предложи и малко по-късно реализацията не закъсня HugОще много по 100 да отбележим bouquet
По въпроса с очилата нося откакто се помня, като по-малка естествено се дърпах, от да се напрягам и зверя да виждам какво пише на дъската, понеже като най-висока за капак ме слагаха и на задни чинове вдигнах диоптрите, около минус два съм. Но вече така съм се сраснала с очилата, дори като изкарах известно време с лещи тикът да си побутвам несъществуващите очила си остана Laughing, а пък с лещите така и не свикнах и сега пак съм си очилата. Имам позната с успешна лазерна операция, ама аз нещо вече надмогнах суетата си и единствено ако прогресивно започне някаква промяна със зрението ми бих помислила за оперативен вариант.

Трябва да наблюдаваме и Ени, че и двамата с мъжа ми сме къртици, а уж късогледството се наследява, засега при нея няма индикации, но си трябва следене.

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 14:03 от Julia_21

# 89
  • До морето
И нашата градина е под карантина за варицела. Честито на печелившите!

За Търново знам, че там имало 3 посоки - нагоре, надолу и по стълбите  Laughing

Спийд, а мъжът ти ще има ли някаква работа там на новото място и знае ли език? Едно е ти да внасяш повече пари, друго е да внасяш всичките. Обикновено мъжете трудно понасят това и рано или късно се стига до драми. За мен това винаги е било проблем. При все че не живеем зле, от няколко години ми минават мисли за емиграция, но ММ английския го говори с крака и ръце и е ясно, че ако отидем някъде той няма да може да изкарва това, което печели тук.Иначе дете на 4 идеално ще се приспособи към всякаква среда. Това да ти е най-малката грижа.

Даун, а ти как завлече мъж без език в Австралия? Въобще как решихте там, много ми е интересно, сподели ако искаш?

Тонка се отчете, а другата новодомка Екатерина къде е? Кате докъде стигнахте с ремонта? Цялостно изтърбушване ли правите или е новичко и само обзавеждате?

За среща аз съм за, ама наистина съм за! Обаче тръгвам с мъж и деца, че няма как, кърмаческа работа  Laughing Предлагам да е някъде централно - Пловдив или така споменаваното Търново, а ако ни хареса лятото ще повторим на морето.

Светкавица, ти от Варна ли си?

Общи условия

Активация на акаунт