Искам да кажа ... (100)

• 50 885
  • 782
  •   1
Отговори
# 360
Тъкмо за това идвах да питам, 5 минути не можех да се ориентирам къде са ми известията, странно ми е нещо. Не съм сигурна, че ми допада.

# 361
При мен още е старата версия, ама хич не обичам промени и сигурно ще ме дразни много в началото пак. Много мразя тъкмо да свикна с някоя платформа и да я променят. И фейсбук така ме ядосва. Laughing

# 362
  • Пловдив
Известията са камбаната горе в десния ъгъл. Аз се опитвам да се справя с емотиконите.

# 363
  • Mediterraneo
Аз нямам нов вид. Пак ли промени  ooooh! ooooh! ooooh!

# 364
  • Пловдив
Няма да познаеш форума като ти дойдат.

# 365
  • Варна
И при мен все още е старата версия.
Явно новото идва поетапно.  Mr. Green

# 366
  • Mediterraneo
Излезе ми жълта лента отгоре с покана да се включа  Laughing Ама май не искам  Mr. Green Има ли опция да се връщаш към старата версия при желание? Да знам да кликна ли на синьото поле...

# 367
  • Варна
Излезе ми жълта лента отгоре с покана да се включа  Laughing Ама май не искам  Mr. Green Има ли опция да се връщаш към старата версия при желание? Да знам да кликна ли на синьото поле...
Докато си каза и получи покана.  Grinning
При мен има бъг-като натисна "нови отговори", ми излизат и теми, в които няма такива. Но си го обяснявам, че е понеже работят по форума.

# 368
ВИДЯХТЕ ЛИ НОВИЯ ВИД НА ФОРУМА????? Съвсем новия вид. Опитвам се да се ориентирам

Току-що. Аз винаги приветствам новости, ама нещо... не ми харесва на пръв поглед, изглежда постна, остаряла платформа (визулано, за друго не съм имала време). Rolling Eyes

# 369
  • Ямбол
ВИДЯХТЕ ЛИ НОВИЯ ВИД НА ФОРУМА????? Съвсем новия вид. Опитвам се да се ориентирам
Мдаа, тъкмо го разглеждам. Даже през него отговарям.Nerd

# 370
  • Mediterraneo
Пуснах и аз един отговор през новата версия. Тотален шит! Докато свикна сега... Защо се налагат такива генерални промени?! Мине, не мине време и хоп!- ще променяме визията. Хора без работа ли са, що?

# 371
  • Пловдив
При предната промяна упорствах и до последно карах със стария вид. И пак ме застигна. Сега ще съм на новия от начало, така и така мърдане няма.

# 372
  • София
тъкмо исках да питам.
страх ме е, няма да се включа засега Rolling Eyes

# 373
Излезе ми жълта лента отгоре с покана да се включа  Laughing Ама май не искам  Mr. Green Има ли опция да се връщаш към старата версия при желание? Да знам да кликна ли на синьото поле...
При предната промяна упорствах и до последно карах със стария вид. И пак ме застигна. Сега ще съм на новия от начало, така и така мърдане няма.

Проба, проба, едно, две, три Innocent

Цитирам две мнения, за да видя как изглеждат цитатите Animal Rooster

Обичам промените, особено да съм тестер, и да давам обратна връзка Vertical Traffic Light

Обаче като гледам изобилието от емотикони, не ща да си представям как ще изглеждат постовете на маманет Misc GhostMisc Gun

# 374
  • Пловдив
Аз писах, че искам като сложа мишката върху емотикона да изписва какво изобразява той. Половината емоции не ги различавам.

Общи условия

Активация на акаунт