Искам да кажа ... (100)

• 50 856
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
  • Ямбол
Аз ползвам бързия отговор, а там няма емотикони. Но ги разгледах иначе. Даже ги ползвах тук там.
Ауу, сега ще докладвам едно неудобство. Nerd
При публикуване на нов отговор, докато пиша, не го виждам кой е, освен това не виждам и другите отговори, ако отговарям през стандартния прозорец.

Аз писах, че искам като сложа мишката върху емотикона да изписва какво изобразява той. Половината емоции не ги различавам.
Виждат се. Trumpet Това е трумпет, например.

# 376
През мобилния си е старата версия.

# 377
През мобилния си е старата версия.
И аз се чудя кво не им харесва

# 378
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
 Ако се включиш, може ли да се върнеш към старото положение, ако не ти харесва?

# 379
  • Ямбол
Ако се включиш, може ли да се върнеш към старото положение, ако не ти харесва?
да, с различни адреси са.

# 380
  • Варна
Какъв е този период-или нерви или физическа болка. Оплаква ми се пак, ама не ми се ходи в специалната тема за оплаквания. Та при вас да си кажа.
Стискам зъби уж, ама ме сви крака пак. През лятото пак беше същото, но не бях в града и отлагах лекаря.
Да де, ама като се прибрах, ми мина. И отложих лекаря. От снощи-пак боли пустия му крак. Остро. Днес си взех час за лекар и надявам се да разнищи защо боли така.  Twisted Evil Днес водих детето при личния лекар, но беше такова стълпотворение от болни, с часове и без, че само си взех час. И разговарях с една възрастна жена в чакалнята, която така я болял крака, пък личния я пратил на ортопед и т. н.
Мразя нещо да ме боли!  Twisted Evil

Иначе все още съм на старата версия.  Simple Smile Пък ми стана интересно каква е новата.

# 381
  • Пловдив
Емоциите се виждат, аз не ги различавам коя каква е. Примерно учудване.

# 382
  • София
мечка страх - мене не. отивам да видя тая версия Grinning

ми, цъкам на включете се и нищо. всичко е по старому...

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 20:42 от виж ти

# 383
  • Sofia
И при мен така  newsm78.

# 384
Емоциите се виждат, аз не ги различавам коя каква е. Примерно учудване.

Open Mouth - според мен е това - казва се "open mouth"
Като задържиш мишката върху емотиконката, се вижда името ѝ.

# 385
И при мен така  newsm78.
И при мен Mr. Green

# 386
При мен няма промяна нито от мобилната версия, нито от компа  Rolling Eyes

Да е жива здрава Вики  bouquet

# 387
И при мен така  newsm78.
Също и при мен, но явно ще мине време за да се обнародват новостите и да станат видими.

Много хубаво сте се уговорили за среща и с радост бих дошла, но по очевадни причини няма да ви видя, чуя как пеете и с какво сте се спретнали. и аз като Тонка много мразя кифленско облекло, а и като другите не мога кой знае да пея, но за танци, раздумка и маса ставам.

Последна редакция: сб, 17 дек 2016, 16:44 от Анонимен

# 388
Мацки, видях жълтото от горе и виках да ви питам "как и защо", ама прочетох ви.... и се спрях.
Ха, добра ви вечер.
След малко си лягам. Моля утре за стиснати палци, но живи и здрави отговор ще дам късно вечерта или на другата сутрин.
Само да кажа, че си ви чета редовно. И аз чаках Селесте да напише за реакцията на малката при срещата с балоните. 

# 389
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрутро в чудесното слънчево съботно утро!
Ей така обичам - да ми грее слънцето в прозореца, като седна да си пия кафето. Joy
Не знам защо, сутрешното слънце ми е най-важно - дава уклон и настроение на целия ми ден. И понеже у нас слънцето изгрява първо в дневната, където съм сутрин, та наистина е важно да го има, да тръгне усмихнат денят. Grinning

Мари, мислех си онзи ден за теб, след като прочетох за 11-часовия ден, колко изморена ще си вече вечер и че все по-малко време ще имаш за нас. Ще ти стискам палци, за каквото трябва и ще се радвам работата ти да върви добре и умората да се компенсира с резултати.
Мислех си също как в училище учехме за пролетариата, който стачкувал с лозунги "искаме 8-часов работен ден"... Сега имам само двама близки, които работят на 8-часов ден, но не всеки ден. Всички останали работят по 12-13-14 часа.  Чудя се това напредък ли е, еволюция ли е...живот ли е...какво е.
Снощи навъртях една тава зелеви сарми, понеже не знаех децата днес ли ще дойдат или утре, а сармите са ястие, което е вкусно и на другия ден, (даже по-вкусни стават, според мен) та сега съм свободна сутринта. Тъй като се оказа, че утре ще дойдат, ще имам време да се помотая с малко коледни сладки днес.
Сетих се за сармите да ви кажа - аз ги варя първо в тенджерата под налягане - нареждам ги плътно, покривам ги с няколко листа, затискам с чиния, наливам вода, така че да се вижда отстрани, но да не ги покрива  и след като започне да съска тенджерата, намалявам до половината  - при мен от 9 степени - на 5. Оставям за 30-40 мин. След това ги махам от котлона, изваждам ги и ги нареждам в тава. Пека ги до приятно зачервяване. Ако няма достатъчно мазнина в пълнежа, може да ръснете малко преди печенето или още по-преди, като ги редите в тенджерата. Не са вкусни, ако са "водни", искат си да са мазнички.
Споделям този начин, защото стават много вкусни. Опитвала съм да ги пека директно в тавата, но не е толкова сполучлив начин, защото си искат време, за да станат "мозък", а през това време отгоре загарят. Може би, ако се покрият, докато се пекат, ще стане, но не ми се занимава да завивам и отвивам.

Общи условия

Активация на акаунт