Искам да кажа ... (100)

• 50 928
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
Ох, Светълчо беее, обичам да те чета  Hug

Тази година никой ли не се нае да прави номинации. Не че щях да участвам, пиша само тук, но ми стана интересно.

# 571
  • Бургас
Май няма тази година номинации.

# 572
Бърдс, в Прага съм. Peace
Моята кипра е така с дрехите. Държи на рокли и клинове, дънки не обича, а за прословутия тренч на точки, който търсих 1 година, за да сме в комплект, не иска и да чуе, а е разкошен и облечени еднакво - събираме погледите.
Малкото ми лято пък си обожава ботушките и много трудно му ги събуваме. Crazy

# 573
Марипоса, ти тези ДВЕ бебешки колички, дето ги сънува, че ги сваляме чии бяха, едната на София, но другата? Някоя от нас трите ще да е потретила:) И ти, като най- млада си най- вероятната заподозряна:)
Как искам и аз домашни меденки, но няма кой да ми направи, а аз по мързел съм посестрима на Тонка Mr. Green

# 574
Ама хич не следите форума значи  Mr. Green.

Джо се опита да пусне тема, но беше рано, а и не бяхме подгряли достатъчно. Ако ви се организират ги пускайте, макар че сега е късно, защото ще позачезнем покрай празниците. Може да направим следпразнични. Или Пролетен, виртуален бал Simple Smile.

# 575
Тези номинации с всяка изминала година, стават все по-тъпи.
Радвам се, че тази пропускат. И без това се въртят и спрягат едни и същи имена.

# 576
Бяха весели, но напоследък са само сеир. Няма лошо. Калните борби си имат публика Simple Smile. Тази година няма как да се спрягат еднакви имена, особено ако се заложи правило да се номинират активни в последните два-три месеца.

# 577
Down Under, отдавна вече пиша основно тук и в още 1-2теми, но рядко.
Нямам никакъв поглед над останалите потребители, не ме и вълнуват.
Повечето имена ще са ми непознати.

# 578
Down Under, отдавна вече пиша основно тук и в още 1-2теми, но рядко.
Нямам никакъв поглед над останалите потребители, не ме и вълнуват.
Повечето имена ще са ми непознати.

И аз пиша в тази тема само и инцидентно в други. На мен не ми липсват номинациите, защото не участвам в тях. Предпочитам да се скарам с някой "на живо", а не да мятам кал.

# 579
Down Under, и аз съм на това мнение. Simple Smile

Любопитна съм, тези от вас които имат деца в училищна възраст...
Чели ли сте какво пише в учебниците на децата?
Не само в тези за деца до 4ти клас, а и в горен курс.

# 580
  • sofia
Да, преглеждам учебниците, но не задълбочено.
Задълбавам, само ако има някакъв зор.

# 581
Down Under, и аз съм на това мнение. Simple Smile

Любопитна съм, тези от вас които имат деца в училищна възраст...
Чели ли сте какво пише в учебниците на децата?
Не само в тези за деца до 4ти клас, а и в горен курс.

Опази боже, аз учебник не съм отваряла от както аз бях в трети клас  Mr. Green. За това имам драма да карам детето да учи. Подозирам, че е страшно, защото от време на време попадам на "бисери".

# 582
Светалчо, искам да имам близо до себе си човек като теб- позитивен, намиращ хубавото във всичко, а и разказваш с  такива умели думи, че като видя твой пост просто ми се иска да се взема кафето и да те чета  Heart Eyes Щастливци са хората около теб  Hug

Зузанка нали имаше проблеми с майка си, поне последно сякаш това помня, дано всичко е ОК  Praynig
Антигона ми се губи на мен, приятна ми беше...дано не е сърдита и тя нещо  newsm78

Захирче, стискам палци  за работата Heart Eyes Весело изкарване  Wink

Оххх, и аз да се оплача, бясна съм хора...  Sad
От години поръчвам от всякакви сайтове  и никога не съм била разочарована, е...случи ми се  Cry
Как има такива хора, жена, майка.....такива епитети ми идват на устата, че.... #2gunfire
Скапа ми настроението тази...........

Ааа, за капак, дребната има 5,50 на контролно по ЧП, защото на въпрос с 2 верни отговора е оградила само единия. Госпожата не и писала оценката, щото трябвало да я изпита  newsm78  Какви са тия нови моди в 4 клас...искам да свърши този ш...н ден

# 583
Зузи е пуснала пост за красавиците в Покажи се, така че е добре явно.

# 584
  • Mediterraneo

Ааа, за капак, дребната има 5,50 на контролно по ЧП, защото на въпрос с 2 верни отговора е оградила само единия. Госпожата не и писала оценката, щото трябвало да я изпита  newsm78  Какви са тия нови моди в 4 клас...искам да свърши този ш...н ден

Притеснява те половинката над петицата, че не е пълна шестица или това, че госпожата ще я изпитва?

Флорче, това е положението при нас, снимките са от вчера-

Скрит текст:

Има и един клип, на който случайна жена става очевидец на удавянето на един човек, тръгнал да спасява колата си от приливната вълна... Sad
Вчера и при вас много валя като че ли. Бяхме до Примарк и на отиване направо ми идеше да отбия някъде, нито виждах нещо, нито усещах колата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт