Искам да кажа ... (100)

• 50 927
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
Тарталета, доста сериозно изглеждат нещата с тези дъждове при вас.

Спечелих разкошна рокля в ибей за дъщерята. Да бях и погледнала, че е за 12годишно. Simple Smile Ще и стане някъде към 6ти клас. Simple Smile

# 586

Спечелих разкошна рокля в ибей за дъщерята. Да бях и погледнала, че е за 12годишно. Simple Smile Ще и стане някъде към 6ти клас. Simple Smile

Дъщеря ми носи този размер, така че ако няма какво да я правиш мога да я поема  Simple Smile
Тарталета, сериозно е при вас.
Скрит текст:
Вчера купих такива червени буркани, ще ги напълним с коледни сладки за учителката в училище, учителя по китара, трите треньорки по гимнастика, треньора по плуване, и подозирам че ще се наложи да пека още сладки  Grinning

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 15:54 от Cилвия

# 587

Дъщеря ми носи този размер, така че ако няма какво да я правиш мога да я поема  Simple Smile

Ще се разберем, само да я получа, вероятно след празниците. Simple Smile
Наистина няма полза да стои няколко години в гардероба. Моята няма 130см, а роклята е за ръст 146см.

# 588
Малката е 150, но съм сигурна, че ще и стане.

# 589
  • sofia
Като знам, че моя малкия има дрехи с етикети от 128 до 146, които носи в момента  Laughing Реалният ръст му е 140.
Може и да стане роклята.

# 590
Като знам, че моя малкия има дрехи с етикети от 128 до 146, които носи в момента  Laughing Реалният ръст му е 140.
Може и да стане роклята.

Няма да и стане, защото тя е нисичка. А дрехите на Некст ги правят за по-едри деца като цяло.
В момента вървим с година назад от тяхната номерация.

# 591
  • София
На дъщеря ми й купих две якета от Некст, размер 152 см. Точни са й, макар че тя е 145 см в момента и е слаба. Толкова съм доволна от якетата, че само от Некст ще й поръчвам.

# 592
Абстрахирайки се от наводненията, ти живееш на много красиво място, Тарталета. Кой е града(ако не е проблем да го пишеш тук, разбира се)?

# 593
Тя и сестра ми се събира в номерация 152см.
Още някоя година и спокойно ще си разменят дрехите с моята дъщеря. Simple Smile

# 594

Ааа, за капак, дребната има 5,50 на контролно по ЧП, защото на въпрос с 2 верни отговора е оградила само единия. Госпожата не и писала оценката, щото трябвало да я изпита  newsm78  Какви са тия нови моди в 4 клас...искам да свърши този ш...н ден

Притеснява те половинката над петицата, че не е пълна шестица или това, че госпожата ще я изпитва?

Тарти, притесняват ме двойния стандарт и своеволията на тази госпожа. Това е контролно, тест, има си оценка....пише се и толкова. Всички сме били ученици, все пак. Въобще не ме вълнуват оценки, дразня се на такива неща, на непредаване на уроци, уффф спирам за днес, че кръвно вдигнах

# 595
  • Mediterraneo
Абстрахирайки се от наводненията, ти живееш на много красиво място, Тарталета. Кой е града(ако не е проблем да го пишеш тук, разбира се)?

Бенидорм.

# 596
  • До морето

Бенидорм.

Наистина ли? Laughing Аз понеже обичам испански сериалчета и там всички задължително ходят на почивка в Бенидорм  Joy

# 597
  • Mediterraneo
Е, как! Това е Манхатънът на Испания  Laughing

# 598
  • София
Тарти, аз съм никаквица и предпочитам Ибиса Grinning
въпреки, че вече не същото... Wink

# 599
  • Mediterraneo
Сигурно и аз я предпочитам, ама още не знам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт