Коледа 2016 -2 тема

• 115 946
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря, отивам да се образовам Hug

# 646
  • У дома
Chrissy, може ли линк за тези шоко нус кугели...не ги намерих в линковете на първа стр, а като видя много дозии от дадени сладки и ми се иска да пробвам. Дребоса признава за сладки само тези с шоколад😂
Почивните дни съм приготвила продукти за корекомките и евентуално тези кугели ако не са сложни. Правя от сладките по половин или 1/3 доза и всичко се изяжда. Голяма греда бяха мъфините, от 10 още има 8 вкъщи и усещам накъде ще ги запратя😉
Планирам да опитаме повече видове коледни сладки и ще си знам какво още  ще правя, ако остане време в БГ😂
Сигурни са рохличките, бисквитките на Дядо Коледа😍 и мини щолените на Лабрекс. Те и бързо стават☺

# 647
  • Euskal Herria
Тук продават роял айсинг готов, в кутии. Миналата година ползвах такъв, класическия бял. Сега имам и бял, и шоколадов. Но ми се иска да се пробвам и аз да си направя.

# 648
  • У дома
И аз имам, но незнам как да го използвам. Пише нещо за потапяне на тубичката в топла вода....но не съм пробвала и така си стои. А и съм с две леви..нямам си и на идея дали няма да "обезобразя" сладките😂
Сем, ако си ги ползвала да се включиш😂

# 649
Хайде момичета, да ударим по едно рамо на темата и да си започваме вече и новата.
Наталина, в Чехия продават ли тези тави за рохлички в нормални магазини, че бившият ми съпруг ще ми идва след 10 дена на гости и да си поръчам да ми купи? Joy

# 650
По повод украсяването на сладките-да попитам:преди време от Лидъл купих тези бои,но още си стоят в шкафа(чакам да ми дойде вдъхновение),някой ползвал ли ги е и как точно(ако може обяснение като за "пишман"сладкоправяч) Благодаря!

# 651
  • Euskal Herria
Сега погледнах кутиите - това са:

Обаче сега се чудя - дали наистина е роял айсинг, или е някаква друга глазура.

# 652
  • София
Хайде момичета, да ударим по едно рамо на темата и да си започваме вече и новата.
.........................
Не виждам смисъл от нова тема, тази си върви много добре. Остави така нещата.

Пускам бисквитите. Пълна излагация! Знаете всички какво работа за празниците, тези направо са ужасно грозни. Не умея да работя с айсинг, няма и да се науча. Много време ми отнема, а и нямам желание да се мотам. Предпочитам да това време за изфабрикувам два вида бисквитки.
Тези са постни, нямат масло и това не е моята бисквитка, да, не са лоши, ароматни са, но са само за чаша кафе. Това беше проба. Събрала съм разкошни рецепти, които вероятно ще включа за празниците, по-късно ще започна да качвам, сега е още рано.
И още нещо, готов айсинг се продава в Арома хаус. Вместо да се търси консистенцията му там е готов. Как се работи, ами...с пликче пробито с карфица, но ако не е разтворена хубаво пудрата захар става огромна беля и започва късане на нерви, така както стане при мен сега. Тази пудра захар на BIOSET да не се купува!!!  Тя е на бучки, не се разтваря и ще ви скъса нервите, както при мен. Ако не се лъжа на КРИНА е добра, пухкава и добре се разтваря. Как можах да попадна на BIOSET  Sick
Ето ги, моля, не ми търсете кусурите. /хубава бълг. дума-.. Joy

http://recepti.gotvach.bg/r-83348-Медени_бисквити_с_бадеми

# 653
.........................
Не виждам смисъл от нова тема, тази си върви много добре. Остави така нещата.

Пускам бисквитите. Пълна излагация! Знаете всички какво работа за празниците, тези направо са ужасно грозни. Не умея да работя с айсинг, няма и да се науча. Много време ми отнема, а и нямам желание да се мотам. Предпочитам да това време за изфабрикувам два вида бисквитки.
Тези са постни, нямат масло и това не е моята бисквитка, да, не са лоши, ароматни са, но са само за чаша кафе. Това беше проба. Събрала съм разкошни рецепти, които вероятно ще включа за празниците, по-късно ще започна да качвам, сега е още рано.
И още нещо, готов айсинг се продава в Арома хаус. Вместо да се търси консистенцията му там е готов. Как се работи, ами...с пликче пробито с карфица, но ако не е разтворена хубаво пудрата захар става огромна беля и започва късане на нерви, така както стане при мен сега. Тази пудра захар на BIOSET да не се купува!!!  Тя е на бучки, не се разтваря и ще ви скъса нервите, както при мен. Ако не се лъжа на КРИНА е добра, пухкава и добре се разтваря. Как можах да попадна на BIOSET  Sick
Ето ги, моля, не ми търсете кусурите. /хубава бълг. дума-.. Joy

http://recepti.gotvach.bg/r-83348-Медени_бисквити_с_бадеми

Марчева, точно това имах предвид -много посетители, да напишат по някой пост и да свърши тази тема и тогава нова. Още когато стана дума за нова тема, аз бях на мнение да си довършим тази какво като пише 2016, нима има някакво значение?

# 654
Марчева, благодаря за рецептата. Hug На мен ми звучи добре, ние обичаме меденки, а тези сладки ми напомнят на тях.

# 655
  • München, Deutschland
Ето рецепта за шоко нус кугелите. На вкус стават като готовите кукис в магазина. Аз лично готови ги потапям в течен шоколад и после в кокос или някакви ядки.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623232.msg20357579#msg20357579

Рецептата я е качила Наталина във второто мнение на темата, където са всички сладки. Wink

# 656
  • София
Марчева, благодаря за рецептата. Hug На мен ми звучи добре, ние обичаме меденки, а тези сладки ми напомнят на тях.
Можеш да увеличиш захарта. По-добре ще е според мен. Меденки..... ми има и по-хубави.

# 657
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile да похваля пак тези http://www.menumag.bg/recepta/shvedski-koledni-biskvitki

# 658
Днес за проба направих едни бисквити. Силно постни са, без масло. Не са лоши, ароматни са, лесни са и точно за сутрешно кафе + бисквитка. Но не са моите бисквити, обичам силно маслени. Тези отпадат за мен, но ако някоя душа ги поиска ги давам веднага. За първи път работих и с айсинг, ами не ми е силата там.... Mr. Green така че и това отпада. Напълних и част от тях с лимонов кърд  и те пък станаха фантастично освежени.
Ето ги...... не ми търсете грешките с айсинга, не ми е сила...повтарям си  Mr. Green

Момичета,много се вдъхновявам тук ей Simple Smile

Да помоля за съвет за украса на меденки, ей сега видях на Роси и за пореден път ми се прииска да ми стават по-хубави линиите,като рисувам... може би да ми препоръчате шприц,който ползвате? Или техника с торбичка с клъцнато връхче,нещо не ми се получава...
.....................
С клъцното връхче е, ама .. друг да каже.

Лимоновия кърд готов ли е или ти си го правила?

# 659
Тя,тя Марчева,по рецептата на Йоли-има го линка на предна стр.(аз като дърта свекърва да кажа... Blush)

Общи условия

Активация на акаунт