Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква глазура да използвам за шоколадови кугели?
Меденките на Джема стават ли за декорация, въпреки че не запазват формата си?
Къде мога да намеря бои и маркери за мед, тъй като в Метро не ги открих?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква глазура да използвам за шоколадови кугели?
-
Меденките на Джема стават ли за декорация, въпреки че не запазват формата си?
-
Къде мога да намеря бои и маркери за мед, тъй като в Метро не ги открих?
-
Как да избегна изгарянето на бисквитките, след като последната тава изгори?
-
Как да избегна залепването на тестото за шотландски коледен сладкиш по време на разточване?



. Иначе за съотношенията, проверих и оригиналната рецепта, и моите записки, и това, което съм пуснала - навсякъде захар, брашно и масло са в еднакви количества... Но си права, в другите маслени теста обикновено брашното е почти 2 пъти повече от маслото.
Тази елхичка е такава красота, благодаря за насоките - записала съм си всички снимки, ще потърся такива форми да си поръчам, и евентуално догодина ще се прави 
Вчера направих и едни напукани трюфел бисквитки на Пеп4о, но май ги препекох (само 12-13мин пекох, бяха полусурови като ги извадих, но като изстинаха....), лееееко сухи са ни
Два пъти ги правих и си станаха. Вярно е и това, че при изпичането се разливат, но после остава хубава бисквита, защо така се е получило...???



).
Вече няколко дни се чудя, що никои не пише в старата.....