Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква глазура да използвам за шоколадови кугели?
Меденките на Джема стават ли за декорация, въпреки че не запазват формата си?
Къде мога да намеря бои и маркери за мед, тъй като в Метро не ги открих?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква глазура да използвам за шоколадови кугели?
-
Меденките на Джема стават ли за декорация, въпреки че не запазват формата си?
-
Къде мога да намеря бои и маркери за мед, тъй като в Метро не ги открих?
-
Как да избегна изгарянето на бисквитките, след като последната тава изгори?
-
Как да избегна залепването на тестото за шотландски коледен сладкиш по време на разточване?





Но поръчката е да са покрити изцяло с шиколад от едната страна. Аз
как / с какво да заливам при сегашните изисквания




Много му дойде брашното май, а всичко уж мерих с везна... Много е сухо, рони се, не може въобще да се разточи. Дайте акъл, моля ви, ако мога да го спася някак. Дали да го оставя утре цял ден на стайна температура, докато съм на работа? Или да му сложа нещо течно и да се пробвам да го размеся някак си? Приемам съвети всякакви. Знам, че тук ще намеря най-вярното решение