Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 400
  • 717
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не знам, дали зависи от оператора, но Белкин прави секцио на моя позната и тя след 2,5г. роди пак, но не при него. Толкова сраствания е имала, че едвам са я зашили. Новият оператор се е хванал за главата. Може да е физиологична особеност, не знам, но при мен напр. нямаше почти никакви сраствания.

Carrie br, зависи кога ще раждаш т.е. дали ще е натоварено. Аз когато раждах беше препърлнено и нямаше никакъв шанс за самостоятелна стая, но пък ме сложиха с момиче, с което бяхме в една стая предния ден на ет. 3, раждахме в един ден, в реанимация бяхме легло до легло т.е. бяхме се опознали, говорихме си и се разбирахме като цяло. Смея да кажа, че изкарахме едни приятни 5 дена (доколкото може да са приятни в б-ца). Разменихме си тел. и се чуваме от време на време.

А, сетих се една забележка. Една от сестрите хич не умееше да взема кръв. Долу в лаборатория никога съм нямала проблем, а горе на етажа тази жена притесняваше ли се, какво стана, не знам, но ни набоде яко. Laughing При последните изследвания в лаборатория за първи път попаднах на лаборантка, която така ми заби иглата, че ме боля дни наред. Crazy Преди това 9м. коя ли не ме боде и нямах никакъв проблем.

# 46
Уф, на мен на третия етаж така ми сложиха абокат, че щях да обърна легло, масичка и сестра накуп.

# 47
  • Blondeville
На мен за пръв път в живота ми ми спукаха вена като ми слагаха абоката, ама бели кахъри 😊

# 48
На мен са ми пукали, ама тази сестра просто изобщо не си даде зор. Направо свитки ми излязоха Crazy

# 49
Missence,то човек не може да предположи кога ще е пълно ... значи късмет,ако има самостоятелна-ще те настанят( без доплащане,така ли?) ,ако не в обща стая?
Моя термин е 21 април,но след като ще бъда секцио най-вероятно .. като издърпат датата напред,сигурно ще се падне първите 10 дни от месеца, нямам си на идея... пък бях гледала,ама забравих кога се падаха великденските празници хаха,май бяха по в началото на месеца Grinning но това че може да се окаже по празници ,не знам дали е от значение

# 50
Да, на късмет е самостоятелната стая, без доплащане.
Не се притеснявай, аз имах лапаро и хистеро по Великден и беше супер спокойно в отделението, защото операциите бяха сведени до минимум. Пак това време бих избрала, ако се наложи Simple Smile

# 51
  • София
Missence,то човек не може да предположи кога ще е пълно ...
Скрит текст:
значи късмет,ако има самостоятелна-ще те настанят( без доплащане,така ли?) ,ако не в обща стая?
Моя термин е 21 април,но след като ще бъда секцио най-вероятно .. като издърпат датата напред,сигурно ще се падне първите 10 дни от месеца, нямам си на идея... пък бях гледала,ама забравих кога се падаха великденските празници хаха,май бяха по в началото на месеца Grinning но това че може да се окаже по празници ,не знам дали е от значение
Да, но момичетата в една от миналите теми коментираха периодите на очаквано претоварване заради инвитро процедурите т.е. кога се правят +9м.

Уф, на мен на третия етаж така ми сложиха абокат, че щях да обърна легло, масичка и сестра накуп.
Аз в предродилна не усетих как ми го сложиха. Може да е било и от страх. Laughing

# 52
Ахааа ,ей това не го знаех ,че няма как да избереш и самостоятелна стая. Не знам дали е от значение и с колко още момичета си в стая,аз все си мисля че сама ще съм по-спокойна.  И все пак има такава възможност. Мерси 🙂

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 02:04 от Carrie br

# 53
  • София
Ахааа ,ей това не го знаех ,че няма как да избереш и самостоятелна стая. Не знам дали е от значение и с колко още момичета си в стая,аз все си мисля ме сама ще съм по-спокойна.  И все пакнима такава възможност. Мерси 🙂
Мисля, че стаите на ет. 2 са единични, двойни и тройни.

# 54
Живи и здрави -ще видим. Пък междувременно сте ми адски полезни. Първо нека се видя с др.Ташков и когато това се случи ще пиша отзиви как е минало и какво сме се разбрали, като предполагам това ще стане след нова година. Иначе продължавам да хвърлям око 👀на темата и се надявам ,ако има още въпроси да сте все така отзивчиви

# 55
Не съм влизала откакто писах, забавлявах се с ремонта, който споменах. МНОГО ви благодаря на всички за успокоителните думи, страхотни сте! Супер уютна тема, в отчетната нещо не говорим на един език мисля. Или само аз съм велико шубе. Обаче сега съм надъхана и ще пиша за нормално раждане живот и здраве!

# 56
Снимки от ремонта или не вярваме  Simple Smile

# 57
Аз май съм от късметлийките със самостоятелна стая newsm78 вчера ме приеха на спешен заради контракции и скъсена шийка и съм на 3-я етаж сега. Вливат ми Кормагнезин и днес се чувствам  по-добре.  Praynig

# 58
Beby, скоро да ви изпишат  Hug

# 59
Аз май съм от късметлийките със самостоятелна стая newsm78 вчера ме приеха на спешен заради контракции и скъсена шийка и съм на 3-я етаж сега. Вливат ми Кормагнезин и днес се чувствам  по-добре.  Praynig
Стискаме палци да се задържат нещата още щом трябва. В коя седмица си? Успех!
Cristi, снимки след ще покажа, сега още сме на фаза преди, уви...

Общи условия

Активация на акаунт