Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 415
  • 717
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • София
NiaV, за упойката не се притеснявай. Преди самото убождане ще те обезболят локално и няма да усетиш нищо.
Другите ти страхове са напълно нормални. Имай вяра в д-р Ташков. Аз мисля, че при който и да се паднеш, няма да те оставят. Аз лично имам резерви към някои доктори в "Надежда" и един от тях ти си го споменала, но мисля, че по-скоро това са някакви мои лични усещания, а не липса на професионализъм.
Всичко ще мине и замине, после ще се чудиш сама на себе си, но сега никой не е в състояние да те успокои напълно. И аз напълно те разбирам. Peace

# 32
Аз също имам резерви за Белкин, ако за него говорите. Нямам добро впечатление до момента, дано да не съм права.

# 33
  • София
явно от Белкин само аз съм доволна  Rolling Eyes

# 34
  • София
Аз също имам резерви за Белкин, ако за него говорите. Нямам добро впечатление до момента, дано да не съм права.
Да, него визирах. Аз по-скоро го отдавам на лично усещане т.е. едва ли той е лош лекар, просто аз имам резерви. Blush

# 35
явно от Белкин само аз съм доволна  Rolling Eyes
hahaha hahaha hahaha
Видя ли, че не съм само аз дето не го харесвам!

# 36
На мен в началото само при него ми предлагаха часове, и само той все има свободни, което също е показател. Първия път като отидох не беше дошъл на работа, на мен никой не мисе обади и отидох и чаках 3 часа пред спешен, за да ме прегледа все пак някой. И аз въпреки това реших да му дам втори шанс. Записах си час при него все пак за след 2 седмици. Отидох той почти никакво внимание не ми обърна. Каза ми има пулс и ембрион, приятен ден. Това беше всичко. Не съм чула пулса, нищо не ми каза, ММ беше с мен и беше доста изолиран и разочарован също от ситуацията. И аз тогава вече реших, че ще го сменям.

# 37
  • София
ами аз го срещнах за едни 20 минути само.
даже разбрах как се казва чааак като ме изписаха, той се представи като стефан и то след като попитах все пак кои са тия двамата дето режат там  Crazy
но добре си свърши работата.
и ми изпълни каприза да дочакаме следващия ден.

# 38
Desert, по това, което описваш, на него прилича, да  Mr. Green

# 39
Да се запиша и аз в темичката!
Cherry, аз ходя на ЖК при д-р Генадиева, даже и аз на 04.01. имам час. Внимателна е и също съм чувала, че е добър оператор, въпреки че аз още не съм говорила с нея за раждане. Това, което лично мен ме смущава, че не е особено многословна и общо взето в повечето случаи аз трябва да разпитвам какво що. Но пък като питам си ми отговаря мило и изчерпателно Peace

# 40
beby, това им е хронично заболяване на лекарите Mr. Green Няма обяснения, ако не си поискаш.

# 41
Мислих, че след Стаменов съм свикнала и няма да ми прави впечатление, но уви.. Mr. Green
Все си чакам докато ме гледа да започне да ми говори и обяснява, но ... ттрябва първо аз да започна да питам Whistling

# 42
Всичките вдъхвате спокойствие някак в тази темичка Mr. Green bowuu
Кристи,забравих да те поздравя за пуснатата тема Grinning
Един въпрос.. да речем ,че вече съм се спряла на Надежда и д-р Ташков,вие говорите за ет.2,там се настаняват вече родилите ли? И има ли опция за самостоятелна стая или си с няколко?
Ох,наскоро на мама на приятелка й се роди внучето,ама все не се наканвам да поразпитам. Мама още в началото ми спомена Надежда и че хората били доволни,ама аз тогава чаках срещата си с Дяволов и не исках да се интересувам за др. болници. Да,ама сега ,ей го на.. драпам за инфо Mr. Green Heart Eyes

# 43
Там са родилките и бебетата. Ако има как, ще те сложат в самостоятелна стая, но не можеш да я запазиш, ако това имаш предвид.

# 44
  • София
beby благодаря за коментара - това си е ценна информация, че аз в тези моменти си гълтам езика и после се ядосвам, че не съм си задала въпросите.   
Иначе днес ми беше последния преглед при д-р Цветков. Разпита ме дали съм записала БХС и ФМ, както и за ЖК. Като попита при кой съм записала и казах д-р Генадиева изрази мнение, че е страхотен специалист и избора ми е добър. Надявам се и при нея да се чувствам така спокойна както при него.

Общи условия

Активация на акаунт