Cherryto Аз родих със секцио при Д-р Генадиева. Много е добра !

И ние да си пожелаем да изкараме спокойна и хубава бременност и да се сближим като съфорумките
Благодаря за информацията, ще я имам предвид. И аз се панирам от време на време, за първи път съм бременна, и имам хиляди въпроси, опасения... Надявам се да съм избрала правилното място, което ще ми създаде комфорт, спокойствие, сигурност най-вече, че съм в ръцете на професионалисти. 

Всички се изредиха да ме успокояват, че ще родя, всичко ще е наред, в "Надежда" ще се покрижат за мен, ама аз не вярвам и това е.
Е, мина! Прави бяха, че в "Надежда" се погрижиха за мен. Доволна съм, ама страх лозе пази.
И аз имах подобни терзания. Ще стигна ли до прословутата 36г.с.? Ще има ли усложнения? Ще се погрижат ли за мен адекватно? Изобщо бях много шашната.
Сутринта гледах като втрещена и докторите после ме бъзикаха.
Питат ме "как си?" преди операцията, а аз бях загубила говор и картина.
Сега като се сетя и си се смея сама, ама тогава не ми беше хич смешно. Толкова добре се отнесоха с мен, а можеше и да не го направят. В крайна сметка не съм единствената, която ражда, и те можеше да приемат поведението ми като глезене или превземки.
Мен наистина ме беше обхванало чувство на паника, което се опитвах да боря до последно.
Толкова мило се отнасяха с мен. Като се започне от Гери, която ми сложи абоката в предродилна и ме успокои, после дойдоха докторите, после анестезиоложката беше внимателна и мила. В операционна зала, докато ме приготвяха, се представиха всички (кой какъв е). Показаха ми къде ще отнесат бебето, за да го измерят и изтеглят. Казаха ми да гледаме часовника на стената заедно, за да видим кога ще изплаче бебето. Екипът си говореха с мен спокойно, майтапеха се и някак обстановката беше много приятна. Благодарна съм им. Как да кажа на бялото черно?! 

Препоръчани теми