Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 437
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
Това малко в сферата на фантастиката ми се струва. За толкова време в Надежда все да изпускат единия сак трябва да са страшни некадърници. Пък и дори да са (а те не са), имат космически ехографи. Трудна работа да се оакат толкова Thinking

# 91
Ами майка ми е била по същия начин, и по време на раждането е имала и две плаценти, но само едно бебе. Ако когато раждам имам две плаценти, ще се уверя вече на 100% и ще ви напиша тук.  Joy

# 92
  • София
Само не знам как от не развиващ се ембрион ще се образува плацента

# 93
Как така плацента в такава ранна седмица която да е налична и до края на не развил се ембрион? Това възможно ли е? А в Надежда от самото установяване на бременност до сега ти се пазят всички снимки- от първата фетална когато са ти правили БХС също. Ако толкова силно се съмняваш си ги поискай и отиди на второ мнение в Щерев, Токуда или някъде, където имат техниката да те видят. Сигридов има доста странен подход понякога, съмнявам се да е така, но за да се увериш- поискай друго мнение.

# 94
  • София
Пънче, активно ли кърмиш?
Да  Peace
Благодарение на акушерка Кирова и консултантката по кърмене.
В болницата ми се запушиха каналите при слизането на кърмата (гърдите ми бяха като камъни и с червени петна отгоре) и акушерката ми ги отпуши своевременно, а консултантката ми помогна с всички останали трудности.
Супер! Браво на тях и на теб! Peace

Момичета, вчера бях при д-р Сигридов и той ми каза, че лабораторията на болница Надежда нямала лиценз за правенето на биохимичен скрининг, за кръвните изследвания. И поради тази причина, не били в мерната единица "МоМ" когато ги вземеш от лабораторията. Вярно ли е това ? Някой чувал ли е подобно нещо?

Скрит текст:
Също така открих, че съм била бременна с двуяйчни близнаци, и сега е останало само момиченцето, а другия плод е умрял, което се вижда с просто око и го видях на ехографа, как имам два плодни сака с разделение помежду си. В Надежда не ми казаха това. И сега се  чудя дали е от  незнание, или нарочно са решили да ми го спестят.
Сълно се съмнявам. Аз държах моите резултати от "Надежда" да се разчетат и в НГЛ. Лично проф. Савов ми каза, че принципно разчитат резултати само от "Майчин дом", но "Надежда" разполагат с много добра техника и за резултати от тяхната лаборатория прави изключение. Проф. Кременски също не отказва разчитане на резултати от "Надежда", което е показателно.

И аз знам, че Сигридов не е в добри отношения с б-цата, но едва ли би се държал толкова непрофесионално? Thinking

Няма начин да не са видяли втория сак. Вижда се още 5-6г.с. Могат да ти кажат и дали има пулсации или е празен т.е. кухо яйце.

# 95
Ами не мога да съм сигурна, къде е истината. Трябва да отида да ми ги разчитат някъде другаде, за да разбера явно.  А иначе се държа толкова непрофесионално, но мен това хич не ме очудва, защото преди да отида се бях подготвила, че е странен.

# 96
Освен, че му хлопа дъската, което явно е неоспорим факт, съм чувала, че се държи така най-вече с пациентки на Надежда. В този случай не бих приела думите му за чиста монета.

# 97
Ами аз реших и да питам в темата, точно защото знам че не обича пациентки на Надежда и е трудно да разгранича, неговия личен конфликт с тях, от това което наистина е проблем.
На феталната ми морфология през януари в Надежда ще си задам въпросите и ще се опитам да разбера, къде е истината.

# 98
  • София
Не може да не ти кажат, че има втори плоден сак. Това е абсурд. Не го познавам лично Сигридов, но няма как Арабаджикова да ти спести тази информация. Най-малкото ще следят, дали този сак има пулсации, дали се резорбира сам, дали влияе на другия сак и т.н. Попитай на ФМ и не се вкарвай зорлем в някакви филми.

# 99
Здравейте, някой има ли информация колко струва оперативната лапароскопия (за отстраняване на киста) в Надежда? Има ли разлика между здравно осигурени и здравно неосигурени?

# 100
Има разлика, но не съм сигурна за актуалната цена.

# 101
  • София
имам следния проблем и ще ви питам и вас тук .
Значи получих някакво раздразнение в интимната зона, доста неприятно сърбене и чувство.
Питах в аптеката - нищо не смеят да ми дадат. Обадих се на спешния номер в Надежда и получих страшен отговор - нищо вътрешно до 12гс и да си взема нещо за външно мазане. Питах 2 пъти какво - ми каквото ви предложат в аптеката  Tired, е даде ма те не искат нищо да ми предложат, не смеят, защото нали съм бременна.
Каза ми в крайна сметка за Гинофит и да си питам и в аптеката, просто страхотен отговор.
Персенска е отпуска, още не съм на ЖК и няма кой да питам, а честно казано този сърбеж леко ме влудява.
Някой да имал подобен проблем и да знае с какво може да се мажем  newsm78

# 102
Аз също знам, че вътрешно нищо, но и за мазане не съм чувала. Персенска май отговаря на вайбър newsm78

# 103
  • София
Аз бих отишла до б-цата, за да те погледнат и да ти изпишат нещо. Не бих разчитала на лекуване по тел. Ще те прегледа дежурен ЖК или в отделението (не знам как е организацията по празниците). В крайна сметка бих отишла довечера в "Спешен кабинет". Няма да те върнат.

Скрит текст:
Не съм д-р, но ми прилича на някаква гъбична инфекция, след като сърби.

# 104
До 12та седмица нищо няма да дадат за гъби. Поне на мен Стаменов отказа.

Общи условия

Активация на акаунт