Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 557
  • 717
  •   1
Отговори
# 255
Люксен, и аз като Ная съм страшно доволна от секциото ми в Надежда. Беше спешно секцио след 7 часа неуспешни опити за естествено раждане. Та за мен това си беше облекчение, мина за 10 мин. Възстанових се адски бързо, най-важното е да се раздвижи човек възможно най-бързо.
Но не го мисли сега, дай Боже всичко да е наред и да успееш да си родиш леко и нормално. Опитай се да бъдеш спокойна и убедена, че си попаднала на правилното място и в сигурни ръце. Стискам палци да се похвалиш скоро със здраво детенце!

# 256
Незнам дали въпросът ми е за тази тема, но се надявам някой да ми помогне. Бременна съм,но не посещавам Ж.К в Надежда,  а само ходя на фетална морфология при д- р Георгиев. Дали извън тези часове за фетална морфология мога да си запиша час при някой лекар? И дали може чрез онлайн формата за записване на часове. Хубав ден!

# 257
Можеш само по телефона или на място за ЖК да си записваш часове.

# 258
Незнам дали въпросът ми е за тази тема, но се надявам някой да ми помогне. Бременна съм,но не посещавам Ж.К в Надежда,  а само ходя на фетална морфология при д- р Георгиев. Дали извън тези часове за фетална морфология мога да си запиша час при някой лекар? И дали може чрез онлайн формата за записване на часове. Хубав ден!
Можеш да си запишеш час при който лекар искаш по телефона, дори при Георгиев за преглед, а не ФМ.

# 259
Запиши си за Георгиев и кажи, че е за доплер.
Аз имах проблеми като не ходех на ЖК в Надежда да си запиша час за преглед при лекарите от ЖК Crazy Но за доплер няма да има проблем, то е даже по-добре от преглед в кабинета за ЖК и струва само 40 лв.

# 260
Абсолютно съм съгласна с Електра. Ходех точно при Георгиев на доплер два пъти месечно.

# 261
Благодаря ,че ми изпратихте номера на др. Ташков,стори ми се много мил дори от 1 разговор по телефона,уговорихме се. Simple Smile

# 262
Благодаря ,че ми изпратихте номера на др. Ташков,стори ми се много мил дори от 1 разговор по телефона,уговорихме се. Simple Smile
Радвам се, че ти е допаднал, на мен също много ми харесва и го препоръчвам.

# 263
Благодаря ви много, вчера се обадих и поисках час за Георгиев, не съм казвала ,че е за ФМ,само казах ,че съм бременна и искам доктора да ме прегледа.Дамата на телефона ми се тросна,че можело чак за третата ФМ.Но следващия път ще кажа,че искам за допллер.Извинете моето невежество какво представлява прегледа с доплер и от коя седмица се ходи?

# 264
Гледат кръвотока от теб към бебето дали е наред. Обади се сега, и да попаднеш на същата едва ли ще те познае и кажи за доплер. Ако пита нещо, кажи, че ти е препоръчал да видите кръвотока извънредно. Няма да послее да ти откаже.
Аз ходя от 11 г.с. и досега един път месечно, всеки месец, отделно от фм.

# 265
Пак да се съглася изцяло с Тара Simple Smile Плюсът е, че той си оглежда всичко останало така или иначе, което е страхотно. На мен поне ми действаше много успокояващо.

# 266
А при Михова става ли пак записването  с час за доплер, защото и при нея записват само за ФМ

# 267
При Георгиев и Панайотова съм ходила аз. Щом при тях може, значи и при Михова може.

# 268
Голяма цедка са станали от регистратурата, но най-вероятно всички лекари, които се занимават с ФМ са претоварени и записват часове само за ФМ и доплер...
teddytoi, защо искаш извънреден преглед при Георгиев? Имаш ли някакви оплаквания? Коя седмица си?

# 269
Трябва да следя кръвоток на 2-3 седмици имам 2 неуспешни бременности, момченце на 1 година и сега съм бременна в 8 г.с. Отделно предната бременност имаше скъсена шийка . На клексан я изкарах,както и сега бия отново.

Общи условия

Активация на акаунт