Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 435
  • 717
  •   1
Отговори
# 630
  • София
ох и аз настръхнах Sad. Нещо все по често чета лоши коментари за там. Уж седнах да се интересувам за други места, но щом питам и ме отказват Sad.
Страшно много ме е яд , че така развалят клиниката.
Човек трябва да се моли да има лека и безпроблемна бременност и да не се налага нещо по сложно и спешно.

Аз честно казано от следенето ми там съм най доволна от д-р Михова и за това си ходя редовно на всичките й прегледи и ФМ до последно. Малко съм в ужас сега , че за следващата се забавих и ме записаха при Георгиев, но чета добри неща за него.

Clear ходи си редовно на ФМ и ако можеш ходи при Михова и дано всичко е наред  Praynig

# 631
  • София
....
Страшно много ме е яд , че така развалят клиниката.
....
Според мен нещата са индивидуални. В болницата има страхотни специалисти, но далеч не всички са такива. Така е във всички болници. Имам познати с кошмарни изживявания в МД, Тина Киркова, Шейново, ОБ, Токуда и т.н.

# 632
Шокирана съм от прочетеното.
И много се разстроих.
В едно от пролежаванията в болницата станах свидетел, че д-р Белкин е направил само външни шевове на родилка с вътрешни разкъсвания и заради обилен кръвоизлив друг доктор на визитация хваща пропуска.Ситуацията се коментираше от всички пациентки в отделението.

# 633
  • София
Шокирана съм от прочетеното.
И много се разстроих.
В едно от пролежаванията в болницата станах свидетел, че д-р Белкин е направил само външни шевове на родилка с вътрешни разкъсвания и заради обилен кръвоизлив друг доктор на визитация хваща пропуска.Ситуацията се коментираше от всички пациентки в отделението.

По време на моя престой се коментираше усложнение при второ секцио, което е настъпило поради пропуски при първо секцио, направено от Б. Колко е вярно, не знам, но викаха чак Ослеков в отделението.

# 634
Ослеков следи ли жк?

# 635
Clear, не.

guerry, Георгиев е страхотен Heart Eyes Кълна се в Михова, но и той ми е много любим. При мен (с не лека бременност) винаги е бил безпогрешен, а имаше периоди, когато сме се виждали всяка седмица.

Аз ще си мълча за Белкин, защото не съм му фен, но ако някога съм си мислела, че проблемът е бил в мен, все повече се убеждавам, че това не е така Rolling Eyes Не може толкова много жени да са недоволни от него без причина.

Безкрайно тъжно е това, което се е случило. Дано все пак това стигне до Стаменов и да се вземат мерки.

# 636
Кристи, все си мисля, че няма как да не е стигнало, въпреки че вероятно са го докладвали като пореден случай без другата гледна точка. Дано има хора, които следят форума и вземат мерки "петното" да бъде изчистено!

# 637
Аз също съм с отлични впечатления от д-р Георгиев.Ако не се лъжа е работил при спешното аг в Пирогов.

# 638
Уф, не знам. Не мога да си представя какво е да съм на мястото на Вожда. Като знам как се раздава за всичко и как милее за всяко бебе, пък милият абсурд да огрее навсякъде Sad

# 639
Уф, не знам. Не мога да си представя какво е да съм на мястото на Вожда. Като знам как се раздава за всичко и как милее за всяко бебе, пък милият абсурд да огрее навсякъде Sad
Почти всеки път се питам как издържа?! Да е жив и здрав, да има още много енергия и да помага дълги години на момичетата в нужда!

# 640
Него като го няма понякога става китайски марш.Но когато е там...

# 641
  • В сърцето на любимия човек
За мен мястото на Белкин не е в тази болница. Оплакванията са основно от него. Аз бях свидетел как на бременна в 20гс и каза, че скъсяване на шийката и болки са нормални, защото тялото се подготвяло за раждане  #Crazy на бременна в 37гс с контракции и каза да си тръгва за Бургас (роди същия ден), а на мен ми намали терапията за контракции, при положение, че лежах за пореден път с този проблем и се знаеше, че не бива да се намалява. След него д-р Русинов минаваше и "оправяше щетите".

# 642
Днес бях за първи път при д-р. Ташков и останахме много доволни.Simple Smile Говорихме си доста,погледна ми абсолютно всички изследвания,разпита ме. И така- разбрахме се на 10-ти март да отида да се разберем окончателно за датата,тъй като още няма график за април. Simple Smile

# 643
Боже! Ако бях прочела това преди 2 седмици не зная дали бих раждала там и дали изобщо бих се доверила на някого. Аз съм с коренно различни впечатления, споделяла съм, че не се харесахме с 2ма лекари, но отношението към тази жена по време на и след раждането са ужасни. Не зная дали бих обвинила Белкин за решението му да изражда нормално, но за мен следящият лекар е допуснал огромни грешки, Белкин не е проявил грам човечност с тези коментари и вече в след родова и финанси са се държали недопустимо. Низ от грешки в тази болница- въпрос на време може би с толкова много пациенти, но на каква цена!

# 644
  • София
И аз мисля, че става дума за поредица от грешки в конкретния случай. Дано стигне до Стаменов и другата гледна точка, само така могат да се вземат мерки. Интересно, че потърпевшите не се жалват никъде. Когато лежах аз, в кухнята се говореше усилено за ситуацията, която се е създала, но после се оказа, че родилката нямало да се оплаче, защото "нали всичко се е разминало". Rolling Eyes Това не го разбирам. Ако при една са поправени щетите, то друга може да няма този късмет.

Общи условия

Активация на акаунт