МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 62-ра ТЕМА

  • 83 744
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • Мнения: 28 673
Като възможности и двете са еднакви, може да има малки разлики в програмите. От хлебопекарните на Силвър крест имам прекрасни впечатления, за Финлукс също съм чела много добри отзиви.
Вземи си тази, която ти харесва повече на външен вид или която има по-голяма гаранция. Аз бих избрала по втория критерий.  Simple Smile

# 421
  • Най-красивата страна
  • Мнения: 13 128
Аз бих избрала лидълската хлебопекарна,защото има 3 години гаранция,а другата има 2 години.

# 422
  • София
  • Мнения: 20 712
Ако сте повече хора, вземи тази, която прави по-голям грамаж хляб.
Звучи добре да си правиш хляб всеки ден, но като се наложи да чакаш минимум 2,5 часа - току-виж ти мине мерака за топъл хляб. Да не говорим за вредното въздействие върху талията.
Лидълската е с по-дълга гаранция.
Само да не е Тефал, бившия Мулинекс. Не си заслужава по-високата цена.

# 423
  • Мнения: 5 136
Аз имам Финлукса, който си показала и съм много доволна от нея.

# 424
  • Мнения: 9 722
Мога да дам отзив само за Финлукса. Приятели си я купиха преди седмица и са доволни. С две бъркалки, за 1250 гр.хляб.
Аз също имам Финлукс, но за 1500гр.хляб и е с 15 програми. Не мога да се оплача поне до този момент.

# 425
  • Перник
  • Мнения: 5 055
Аз съм с Лидълската хлебопекарна от есента на 2014 г. Ползвам я ежедневно и съм доволна. Максималният грамаж на хляба е 1250 гр.

# 426
  • Добрич
  • Мнения: 6 215
Ако сте повече хора, вземи тази, която прави по-голям грамаж хляб.
Звучи добре да си правиш хляб всеки ден, но като се наложи да чакаш минимум 2,5 часа - току-виж ти мине мерака за топъл хляб. Да не говорим за вредното въздействие върху талията.
Лидълската е с по-дълга гаранция.
Само да не е Тефал, бившия Мулинекс. Не си заслужава по-високата цена.

От 2009 год. ползвам Мулинекс 5000. Ползвам я всеки ден, през ден, по-рядко по два пъти на ден. До сега има 3 ремонта. Според мен си заслужава инвестицията.

# 427
  • София
  • Мнения: 3 034
Ако сте повече хора, вземи тази, която прави по-голям грамаж хляб.
Звучи добре да си правиш хляб всеки ден, но като се наложи да чакаш минимум 2,5 часа - току-виж ти мине мерака за топъл хляб. Да не говорим за вредното въздействие върху талията.
Лидълската е с по-дълга гаранция.
Само да не е Тефал, бившия Мулинекс. Не си заслужава по-високата цена.

От 2009 год. ползвам Мулинекс 5000. Ползвам я всеки ден, през ден, по-рядко по два пъти на ден. До сега има 3 ремонта. Според мен си заслужава инвестицията.

Само ако ви харесват кори дебели по един пръст. И за да няма недоразумения - имам 6-та серия с багети от три години и вече от една не я ползвам активно по тази причина. Понеже е за 1.500кг продукти, меси само по празниците козунаци.

П.П. Лидълската хлебопекарна освен гаранцията има и още едно голямо предимство - казанчето и бъркалките в комплект струват 25 лева и ги има винаги. На мулинекса само бъркалките са почти толкова bouquet

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 07:40 от Mунчо

# 428
  • Мнения: 5 656
Записвам се в темата  Hug и аз се точа на лидълската пекарна,нямам търпение да си я взема в събота ,замислила една чиабата за welcome хаха smile3508
Момичета препоръчайте ми качествено пълнозърнесто брашно   Peace

# 429
  • гр. София
  • Мнения: 4 981
Записвам се в темата  Hug и аз се точа на лидълската пекарна,нямам търпение да си я взема в събота ,замислила една чиабата за welcome хаха smile3508
Момичета препоръчайте ми качествено пълнозърнесто брашно   Peace

И аз се интересувам от пълнозърнесто брашно. Дъщерята последно време яде само черен хляб /един със семена от Лидл и ФФ/ и ми се иска да пробвам да направя такъв хляб и за нея. ММ още е против хлебопекарна - хляб имало и в магазина  Rolling Eyes

# 430
  • София
  • Мнения: 4 275
Записвам се в темата  Hug и аз се точа на лидълската пекарна,нямам търпение да си я взема в събота ,замислила една чиабата за welcome хаха smile3508
Момичета препоръчайте ми качествено пълнозърнесто брашно   Peace

Ползвах няколко пъти на тази италианска марка http://asis.bg/c/10_121 и съм много доволна. Peace

# 431
  • София
  • Мнения: 46 892
Записвам се в темата  Hug и аз се точа на лидълската пекарна,нямам търпение да си я взема в събота ,замислила една чиабата за welcome хаха smile3508
Момичета препоръчайте ми качествено пълнозърнесто брашно   Peace
харесвам тези пълнозърнести брашна http://www.ecosem.bg/bg/c-4/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA … %82%D0%B8/?page=1

# 432
  • Мнения: 5 656
Записвам се в темата  Hug и аз се точа на лидълската пекарна,нямам търпение да си я взема в събота ,замислила една чиабата за welcome хаха smile3508
Момичета препоръчайте ми качествено пълнозърнесто брашно   Peace

И аз се интересувам от пълнозърнесто брашно. Дъщерята последно време яде само черен хляб /един със семена от Лидл и ФФ/ и ми се иска да пробвам да направя такъв хляб и за нея. ММ още е против хлебопекарна - хляб имало и в магазина  Rolling Eyes

хахахха  Shocked  Crazy  той и моят така вика, обаче аз даже не влизам в спор изобщо  Naughty просто в събота мисля да отида и да си я купя   Twisted Evil ,поставени пред свършен факт,рационалният им мъжки мозък засича безбредметността на всякакъв спор за нещо което така или иначе е факт,пък и няма да иска  да си разваля уикендА  със сърдита,огорчена  а жена Rolling Eyes ,особенно за 100лв и направо го виждам как ентусиазирано си чака хлебчето се изпече хахха  Joy

# 433
  • Мнения: 24 530
Здравейте
Заканих се от няколко дни да пробвам тутманика, който няколко от вас цитираха на предните страници, но нещо не намирам на каква програма трябва да се опече това нещо. На базовата за бял хляб или някоя различна, като за по-тежкото тесто? И маята наистина ли трябва да е толкова много? 2,5 лъжички за 440 грама брашно ми се струва огромно количество, аз правя пълнозърнест хляб с толкова със само 1 лъжичка и си втасва нормално, а уж е по-тежък...

# 434
  • София
  • Мнения: 20 712
Здравейте
Заканих се от няколко дни да пробвам тутманика, който няколко от вас цитираха на предните страници, но нещо не намирам на каква програма трябва да се опече това нещо. На базовата за бял хляб или някоя различна, като за по-тежкото тесто? И маята наистина ли трябва да е толкова много? 2,5 лъжички за 440 грама брашно ми се струва огромно количество, аз правя пълнозърнест хляб с толкова със само 1 лъжичка и си втасва нормално, а уж е по-тежък...
В тутманика има и повече мазнина, и сирене, няма начин да стане само с 1 лъжичка, тя е само за хляба.

Общи условия

Активация на акаунт