МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 62-ра ТЕМА

• 83 744
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Като възможности и двете са еднакви, може да има малки разлики в програмите. От хлебопекарните на Силвър крест имам прекрасни впечатления, за Финлукс също съм чела много добри отзиви.
Вземи си тази, която ти харесва повече на външен вид или която има по-голяма гаранция. Аз бих избрала по втория критерий.  Simple Smile

# 421
  • Най-красивата страна
Аз бих избрала лидълската хлебопекарна,защото има 3 години гаранция,а другата има 2 години.

# 422
  • София
Ако сте повече хора, вземи тази, която прави по-голям грамаж хляб.
Звучи добре да си правиш хляб всеки ден, но като се наложи да чакаш минимум 2,5 часа - току-виж ти мине мерака за топъл хляб. Да не говорим за вредното въздействие върху талията.
Лидълската е с по-дълга гаранция.
Само да не е Тефал, бившия Мулинекс. Не си заслужава по-високата цена.

# 423
Аз имам Финлукса, който си показала и съм много доволна от нея.

# 424
Мога да дам отзив само за Финлукса. Приятели си я купиха преди седмица и са доволни. С две бъркалки, за 1250 гр.хляб.
Аз също имам Финлукс, но за 1500гр.хляб и е с 15 програми. Не мога да се оплача поне до този момент.

# 425
  • Перник
Аз съм с Лидълската хлебопекарна от есента на 2014 г. Ползвам я ежедневно и съм доволна. Максималният грамаж на хляба е 1250 гр.

# 426
  • Добрич
Звучи добре да си правиш хляб всеки ден, но като се наложи да чакаш минимум 2,5 часа - току-виж ти мине мерака за топъл хляб. Да не говорим за вредното въздействие върху талията.

От 2009 год. ползвам Мулинекс 5000. Ползвам я всеки ден, през ден, по-рядко по два пъти на ден. До сега има 3 ремонта. Според мен си заслужава инвестицията.

# 427
  • София

От 2009 год. ползвам Мулинекс 5000. Ползвам я всеки ден, през ден, по-рядко по два пъти на ден. До сега има 3 ремонта. Според мен си заслужава инвестицията.

Само ако ви харесват кори дебели по един пръст. И за да няма недоразумения - имам 6-та серия с багети от три години и вече от една не я ползвам активно по тази причина. Понеже е за 1.500кг продукти, меси само по празниците козунаци.

П.П. Лидълската хлебопекарна освен гаранцията има и още едно голямо предимство - казанчето и бъркалките в комплект струват 25 лева и ги има винаги. На мулинекса само бъркалките са почти толкова bouquet

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 07:40 от Mунчо

# 428
Записвам се в темата  Hug и аз се точа на лидълската пекарна,нямам търпение да си я взема в събота ,замислила една чиабата за welcome хаха smile3508
Момичета препоръчайте ми качествено пълнозърнесто брашно   Peace

# 429
  • гр. София
Записвам се в темата  Hug и аз се точа на лидълската пекарна,нямам търпение да си я взема в събота ,замислила една чиабата за welcome хаха smile3508

И аз се интересувам от пълнозърнесто брашно. Дъщерята последно време яде само черен хляб /един със семена от Лидл и ФФ/ и ми се иска да пробвам да направя такъв хляб и за нея. ММ още е против хлебопекарна - хляб имало и в магазина  Rolling Eyes

# 430
  • София

Ползвах няколко пъти на тази италианска марка http://asis.bg/c/10_121 и съм много доволна. Peace

# 431
  • София
харесвам тези пълнозърнести брашна http://www.ecosem.bg/bg/c-4/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA … %82%D0%B8/?page=1

# 432

И аз се интересувам от пълнозърнесто брашно. Дъщерята последно време яде само черен хляб /един със семена от Лидл и ФФ/ и ми се иска да пробвам да направя такъв хляб и за нея. ММ още е против хлебопекарна - хляб имало и в магазина  Rolling Eyes

хахахха  Shocked  Crazy  той и моят така вика, обаче аз даже не влизам в спор изобщо  Naughty просто в събота мисля да отида и да си я купя   Twisted Evil ,поставени пред свършен факт,рационалният им мъжки мозък засича безбредметността на всякакъв спор за нещо което така или иначе е факт,пък и няма да иска  да си разваля уикендА  със сърдита,огорчена  а жена Rolling Eyes ,особенно за 100лв и направо го виждам как ентусиазирано си чака хлебчето се изпече хахха  Joy

# 433
Здравейте
Заканих се от няколко дни да пробвам тутманика, който няколко от вас цитираха на предните страници, но нещо не намирам на каква програма трябва да се опече това нещо. На базовата за бял хляб или някоя различна, като за по-тежкото тесто? И маята наистина ли трябва да е толкова много? 2,5 лъжички за 440 грама брашно ми се струва огромно количество, аз правя пълнозърнест хляб с толкова със само 1 лъжичка и си втасва нормално, а уж е по-тежък...

# 434
  • София
Здравейте
Заканих се от няколко дни да пробвам тутманика, който няколко от вас цитираха на предните страници, но нещо не намирам на каква програма трябва да се опече това нещо. На базовата за бял хляб или някоя различна, като за по-тежкото тесто? И маята наистина ли трябва да е толкова много? 2,5 лъжички за 440 грама брашно ми се струва огромно количество, аз правя пълнозърнест хляб с толкова със само 1 лъжичка и си втасва нормално, а уж е по-тежък...
В тутманика има и повече мазнина, и сирене, няма начин да стане само с 1 лъжичка, тя е само за хляба.

Общи условия

Активация на акаунт