Нашите second hand находки - тема 35

• 119 332
  • 784
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А къде зад банята има Шик? Зад Централна Баня говорим, нали? Че аз сега съм там в района, ще мина да ги видя.
Между другото, Зиг-Заг на Борис си беше ок, много стока, много избор, ама аз си търсех някакви определени неща и не си взех нищо.

# 121
Здравейте имам код от лов за находки, ако някой желае да ми пише на лични.  Wink

# 122
И аз вчера бях в халите,потвърждавам за манията.Имах време исках да се стопля,освен,че няма нииищо,музиката гърми с ненормално високи децибели.Изнесох се.Кой е магазина на Пиротска?На улицата на румънската църква,на същият тротоар посока Екзарх Йосиф невзрачен магазин имаше хубава парка s'Oliver.Изглежда абсолютно нова,но много голям номер.За висока,едра дама.
Магазинът на Пиротска е някъде след Ботев. Като се върви откъм центъра нататък е отдясно. В участъка Ботев - Паисий. Дълго тясно магазинче.
Не минавам често от там,но вчера на път за фризьорката бях в района,не съм го видяла.Нищо друг път ще го огледам.Благодаря.
   Весели празници и много успешни находки!

# 123
  • Sofia
От 2мес.нищо не съм си харесвала от ВУ Confused

# 124
  • София
В зимния период пазарувам , най - често от магазин Нещото , там нещата са на бройка  и събота - неделя стигат до 1 лв на брой , и съм си навзела страхотни дебели пуловери , жилетки и тн, много по - изгодно излиза , в Манията един дебел пуловер излиза като нов ..  #Crazy newsm78 .

# 125
  • Sofia
Къде е Нещото?

# 126
  • о`майна лунна нощ е
Бях си набелязала едни дънки, които на втори ден от зареждането излизаха към 11 лева с намаление от талон 30%. Досвидяха ми и ги оставих. Днес отидох да видя дали ме чакат, но явно някой ги беше отнесъл през изминалите дни. Здраве да е. Не излезнах валат. Купих си леко поло в лилаво за 0,80 лв.
Напоследък не се прежалвам да си купувам добре изглеждащи, но неудобни дрехи и съм станала доста придирчива спрямо материите и как ги усещам на тялото. Уж на памук налитам, а понякога платът дразни много кожата или усещането е като да си в ризница.

Това е и една от причините да не купувам онлайн. Нито мога да видя кройката как стои на тялото, нито да усетя материята, еле пък с тия идиотски цени на ремикса, вече и от любопитство не го отварям. Пари за експерименти не ми се дават, дори да ми хареса нещо случайно.

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 08:58 от `ТуиГ

# 127
  • Карлово
Уж на памук налитам, а понякога платът дразни много кожата или усещането е като да си в ризница.
Понякога конците с които дрехата е шита са изкуствени и............ как бодат!

# 128
  • София
На Стамболйски , след мола посока Св. Неделя , се пада - на първата пряка след мола - на ъгъла. Сайт не мога да намеря никъде , въпреки ,че са верига магазини

# 129
  • Sofia
Мерси,сещам се къде е и преди 1-2год.съм влизала там

# 130
  • София
Честита Коледа,момичета. Бъдете много здрави вие и семействата ви.

Doli,имам спомен,че ти ходеше из магазините по Красно село. "Нещото" имат и магазин до Райфайзен банк точно срещу светофара до строежа,зад Тото пункта идва някъде. Има около него магазин за левче,фризьоркси салон и БНП Париба. Дано съм те ориентирала. Там са със зареждане в сряда и понеделник и вторник са им най-ниски цените. Купувала съм си доста жилетки и пуловери на левче парчето  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 131
  • Sofia
Мерси,знам го този магазин,не съм обърнала внимание че така се казва,а и не съм влизала все още там...догодина Wink

# 132
  • Пловдив
Аз вчера си търсих ски долнище по вторите употреби в Габрово. Мерих, струвах, на единственото което ми залепна като погледнах цената се втрещих. 90лв за употребявано. Мся, добра марка, ама видимо носено, в добро използвано състояние. Не било грешка, специално попитах. Money Money Money Crazy Crazy Crazy

# 133
Е, нееее, 90 лв....че то ново сигурно можеш да го намериш по-евтино.

В София /ако някой има нужда/ има ски долнища и екипи във ВУ на спирката на Лъвов мост, но вътре беше много студено и не разгледах дори.

# 134
еее, това е простотия, ако ще и соломон да е ... в лидл пускаха супер ски екипировки за половината от тези пари, при това, че бяха много качествени

Общи условия

Активация на акаунт